ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Κτηματολογικοί Πίνακες για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 18 Οκτωβρίου 2021) GREECE IN TAMPA ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ – CONSULATE GENERAL

17 Aug, 2021

Πληροφορίες για ιδιοκτήτες ακινήτων στο Νομό Αχαΐας – Information for property owners in the Prefecture of Achaia (Peloponnese)

For information in English please scroll down

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ενημέρωση για την Έναρξη Ανάρτησης προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 133/11/01.04.2021 απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021 ως ημερομηνία έναρξης της Ανάρτησης των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων επί των ακινήτων που βρίσκονται στον προκαποδιστριακό Δήμο Κάτω Αχαΐας και στις κοινότητες Αλισσού, Κάτω Αλισσού, Αγίου Βασιλείου, Πατρών, Ακταίου, Αραχωβίτικων, Βραχναίικων, Δρεπάνου, Ελικίστρας, Καμινίων, Κάτω Καστριτσίου, Κρήνης (Πατρών), Μιντιλογλίου, Μονοδενδρίου, Οβριάς, Παραλίας, Πετρωτού, Πλατανίου, Ρίου, Ρογιτικών, Σαραβαλίου, Σουλίου, Τσουκαλαίικων και Ψαθόπυργου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι παραπάνω Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες και Διαγράμματα θα παραμείνουν αναρτημένοι επί δύο (2) μήνες.

Οι κάτοικοι του εξωτερικού, που έχουν έννομο συμφέρον, μπορούν, μέσα σε προθεσμία τεσσάρων (4) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία, να υποβάλουν αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Η υποβολή της ως άνω αίτησης διόρθωσης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω του «Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr ή με φυσική παρουσία στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

ENGLISH

Postal of Cadastral Survey in Municipalities/Communites of Kato Achaia of Achaia Prefecture – “Check, confirm, correct”

On April 19, 2021, the Posting of Cadastral Data started in the Municipalities/Communities of:

Kato Achaia, Alissos, Kato Alissos, Agios Vasilios, Patras, Aktaio, Arachovitika, Vrachneika, Drepanos, Elikistra, Kaminia, Kato Kastritsi, Krini (Patras), Mintiloglio, Monodendri, Ovrias, Paralias, Petroto, Platani, Rio, Rogitika, Saravali, Souli, Tsoukaleika and Psathopyrgos

Anyone with a legitimate interest may make an application to correct or appeal against posted data at the competent Cadastral Survey Office within two (2) months of the above date.

——————————————————————

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω κτηματολογικά γραφεία – For more information, please contact the cadastral survey offices below

Here is the original document: https://www.mfa.gr/usa/images/stories/washington/docs/2021/%CE%9Atimatologio%202112663.pdf

Στοιχεία επικοινωνίας Κτηματολογικών Γραφείων – Contact Details of Cadastral Survey Offices

Ευδήμου 80, Τ.Κ. 26333, Εργατικές Κατοικίες Πάτρας (Άνθειας)
Tel: +30-2610-911314, email: ktima.patra@gmail.com

Opening hours: Monday, Tuesday, Thursday, Friday 08:00-16:00 and Wednesday 08:00-20.00 (Greek time)


Consulate General of Greece
400 N. Tampa Street
Suite 1160
Tampa FL 33602
Tel: 813-865-0200
Fax: 813-865-0206
e-mail: grgencon.tam@mfa.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.