ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριάκος Μαριδάκης

Κυριάκος Μαριδάκης στον Πρόεδρο της Ε.Ε. “Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να τιμά και να αναγνωρίσει το γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος ως Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο μνημείο.”

24 Nov, 2021

Η νέα Ιστορική πρωτοβουλία αυτή του κυρίου Μαριδάκη ενημερώνοντας τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ε.Ε. αποτελεί μέγιστο εργαλείο αρίστης πολιτικής και πολιτιστικής διπλωματίας ενισχύοντας την θέση και την εικόνα της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια σε ρόλο πλέον πρωταγωνιστή.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

O Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς κ. Κυριάκος Μαριδάκης μετά το ταξίδι του στις Βρυξέλες και στο Βερολίνο, είχε παραλάβει προσωπική επιστολή απο τον τ. Προέδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ Γιούνκερ σχετικά με την ανάδειξη των ιστορικών αρχαιολογικών χώρων της Ναυμαχίας ως Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μνημείο Ελευθερίας Δημοκρατίας και πολιτισμού ενόψει το 2020 με τη συμπλήρωση των δυόμιση χιλιάδων χρόνων. μετά από αίτημα του θέτοντας επισήμως για πρώτη φορά απο το 2018, την πρωτοβουλία του για άμεση λήψη των Ευρωπαϊκών μηχανισμών για πλήρη προστασία και αξιοποίηση των μνημείων αυτών με αναπτυξιακά έργα όπως το ιστορικό θεματικό πάρκο , την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της ναυμαχίας από ευρωπαϊκά κονδύλια όπως και την ένταξη τους στα προστατευμένα μνημεία της UNESCO.

Στην επιστολή του ο κύριος Γιούνκερ αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, εκτιμώντας το έργο του κ. Μαριδάκη, έδωσε εντολή άμεσης ανάθεσης στον Ευρωπαίο επίτροπο πολιτισμού και Παιδείας κ. Τίμπορ Ναβρασίκς και διεκπεραίωσης όλων των θεμάτων.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This