ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
μετάλλαξη Όμικρον

Μεγάλη σύγχυση έχει προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον σε όλο τον κόσμο

1 Dec, 2021

‘Ολες οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι σε μία μεγάλη επιφυλακή για την  μετάλλαξη Όμικρον  η οποία έχει μία αδιευκρίνιστη προέλευση.

Άλλοι λένε ότι προέρχεται από τη νότια Αφρική,  Άλλοι λένε ότι είχε βρεθεί στην Ολλανδία από τις 19 του Νοέμβρη, μετά από ανακοίνωση των ολλανδικών αρχών, η οποία αναφέρει ότι «Ανιχνεύσαμε την παραλλαγή Όμικρον σε δύο δείγματα που λήφθηκαν στις 19 και τις 23 Νοεμβρίου» ανακοίνωσε το ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (RIVM) σύμφωνα με το Reuters. Δεν είναι ακόμα σαφές αν αυτά τα άτομα έχουν επισκεφθεί τη Νότια Αφρική” όπου καταγράφηκε για πρώτη φορά η παραλλαγή, διευκρίνιζε η ανακοίνωση.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει χτυπήσει καμπανάκι σε όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες όλων των κρατών..

 Ό  ΠΟΥ  για αρχή δήλωσε ότι θα ήταν καλό η ηλικιωμένοι άνω των 60 Καθώς και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα να αποφεύγουν τα ταξίδια. “Θα πρέπει να συστήσουμε στους ανθρώπους που δεν έχουν καλή υγεία ή που κινδυνεύουν να αναπτύξουν μια σοβαρή μορφή της νόσου Covid-19 και να πεθάνουν, ιδίως τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και εκείνα που παρουσιάζουν συννοσηρότητες (για παράδειγμα: καρδιακή νόσο, καρκίνο και διαβήτη) να αναβάλουν το ταξίδι τους”, γράφει ο ΠΟΥ στις νέες ταξιδιωτικές συστάσεις του. 

Μετά, αρχηγοί άλλων κρατών όπως ο μελλοντικός καγκελάριος κ Σολτς δήλωσε ότι δεν θα ήταν αντίθετος στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου εντός της  ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας,  και ότι είναι σε συνομιλίες με τα 16 κρατίδια που αποτελούν τη συνομοσπονδία. 

Η Αυστρία ήδη σχεδιάζει την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού  σε όλους τους κατοίκους της με νόμο που θα φέρει στην Αυστριακή Βουλή το 2022. Ήδη η Μεγάλη Βρετανία έχει κάνει αυστηρότερα τα μέτρα εισόδου στη Χώρα όπως και πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

O πρόεδρος Biden δήλωσε ότι οι Αμερικάνοι πρέπει να νιώθουν εφησυχασμένοι και ότι τα εμβόλια λειτουργούν.  Ίσως είναι ο μόνος από τους ηγέτες που έδειξε τη μεγαλύτερη ηρεμία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden   επιδίωξε σήμερα να καθησυχάσει τους Αμερικανούς ότι οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να διαχειριστούν τη νέα παραλλαγή Όμικρον και διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει λόγος για πανικό» μπροστά στην εξάπλωσή της, σε μια ομιλία που εκφώνησε  από τον Λευκό Οίκο.

Photo: www.newsit.gr

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This