ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΕΙΡHΝΗ

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡHΝΗ

11 Dec, 2021

Προκαλούν; Ε… Μα το μόνο σίγουρο. Χωρίς καμία αμφιβολία…
Αφού κατά-τρομοκράτησαν την ανθρωπότητα, τώρα τη δουλεύουν Έστησαν έξω από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών, το τέρας αυτό. Ένα ομοίωμά τους,, θα μπορούσε να πει κανείς. Αν κι αυτό, ως ψεύτικο, είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνο, από τα τέρατα αυτά. Που συνειδητά δολοφονούν, ανύποπτους ανθρώπους.

Αυτό το αποκρουστικό ”άγαλμα”, βρήκαν να στήσουν, έξω από το… μαυσωλείο της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης, του κόσμου. Που είναι τα Ηνωμένα Έθνη.. Που μόνο για την Ένωση των Εθνών και για την ομόνοια μεταξύ των λαών δεν εργάζονται

Έστησαν αυτό το άγριο τοτέμ, που θυμίζει τρομερό μυθικό τέρας,
Από αυτά που απεικονίζονται σε αρχαίους πολιτισμούς της Λατινικής Αμερικής. Και οι εγκληματίες αυτοί, της ανθρωπότητας, το βάπτισαν και ως ”Προστάτη της Παγκόσμιας Ειρήνης.” Για να δείτε όλο αυτό το δίποδο σκουπιδαριό του πλανήτη, πως φαντάζεται την ειρήνη. Και τι προεκτάσεις της δίνει. Που κάτω από άλλες συνθήκες η ανθρωπότητα, την ειρήνη θα τη συμβόλιζε, με ένα περιστέρι..

Με ένα ουράνιο τόξο.. Με το χαμόγελο ενός παιδιού. Σε αυτούς τους καιρούς δυστυχώς ζούμε.. Αυτοί οι υπάνθρωποι, έχουν καταλάβει τη ζωή μας. Και δια μέσου του φόβου, που με τόση ευκολία τελικά, διοχετεύουν, δηλητηριάζουν τη ζωή μας. Και ελέγχουν το ευδόκιμο αυτής. Αυτά όλα τα κτήνη, που έχουν συνομιλητές τους και την Ελληνική κυβέρνηση. Και όλα τα κόμματα της βουλής. Κυρίως το κυρίαρχο αντιπολιτευόμενο. Τον ”ΞΥΡΙΖΑ” Με εξαίρεση, μέχρι τώρα τουλάχιστο, τον κ. Βελόπουλο.

…Αυτό το αποκρουστικό ”άγαλμα”… Που τοποθετήθηκε στην πλατεία των επισκεπτών, έξω από το μέγαρο που στεγάζει την έδρα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, προέρχεται από δωρεά του Μεξικού. Από την τοπική κυβέρνηση της πόλης Οαχάκα..

Και όπως είπαμε, συμβολίζει την ”Προστασία της Διεθνούς Ειρήνης και Ασφάλειας” Ένα τέρας, κατ εικόνα και ομοίωση, αυτών που κατάντησαν την ειρήνη της ανθρωπότητας, ως έναν απαίσιο εφιάλτη. Και τον άνθρωπο, ως μέσο του πλουτισμού τους.

Με τον θάνατό του εννοείται. Γιατί αλλιώς θα ίσχυε, ότι ισχύει αιώνες τώρα. Τον δούλο που εργάζεται για να πλουταίνουν οι λίγοι. Τώρα πλέον, ο πλούτος μεταφράζεται, στον αποδεκατισμό της ανθρωπότητας.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.