EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Η Σημασία της Αυτοσεβασμού Κατά τη Διεκδίκηση Δικαιωμάτων: Μια Ανάλυση για τα Pride 

2 Jul, 2024
Pride
Κάθε χρόνο, τα Pride events αναδεικνύουν την ποικιλομορφία και την πολυδιάστατη κουλτούρα της LGBT+ κοινότητας. Αποτελούν μια πλατφόρμα διαμαρτυρίας, εορτασμού και ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν σε αυτήν την κοινότητα. Παράλληλα όμως, δημιουργούνται συχνά συζητήσεις για τον τρόπο που γίνεται η έκφραση αυτής της υπερηφάνειας και του αγώνα για ισότητα.
Ένα από τα κύρια θέματα που προκύπτουν είναι η σημασία της αυτοσεβασμού και η ανάγκη για σεβασμό προς το κοινό κατά την εκδήλωση της υπερηφάνειας. Ο αυτοσεβασμός δεν σημαίνει μόνο την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού, αλλά και τον σεβασμό προς τους άλλους και τις πεποιθήσεις τους.
Οι εκδηλώσεις των Pride μπορούν να διαφέρουν σε ύφος και προσέγγιση. Ενώ ορισμένοι επιλέγουν να εκφραστούν με έντονο και προκλητικό τρόπο, άλλοι προτιμούν μια πιο συμβατική προσέγγιση. Το κλειδί είναι η ισορροπία μεταξύ της έκφρασης της ταυτότητας και του σεβασμού προς την κοινότητα και τους θεατές.
Η αυτοεκτίμηση και ο αυτοσεβασμός συμπληρώνονται με την κατανόηση και την ανοχή. Η κοινότητα των Pride δεν περιορίζεται μόνο στην εκδήλωση της ταυτότητας, αλλά και στην προαγωγή της κατανόησης και της αποδοχής. Η ανοιχτή διάλογος και η αμοιβαία σεβαστή συνύπαρξη είναι τα θεμέλια που επιτρέπουν στην κοινότητα να αναδεικνύει τη φωνή της με αποτελεσματικό τρόπο.

Το να διεκδικούμε δικαιώματα και αναγνώριση δεν σημαίνει να προσβάλλουμε τον εαυτό μας ή τους άλλους. Μπορούμε να εκφράζουμε την ταυτότητά μας με σεβασμό και ευαισθησία προς τις αντίθετες απόψεις, προωθώντας την κατανόηση και την ανοχή στην κοινωνία.
Σε τελική ανάλυση, η αυτοσεβασμός είναι η βάση για μια ισχυρή και ενωμένη κοινότητα των Pride, η οποία καταδεικνύει τη δύναμη και την αξία της πολυμορφίας σε όλες τις μορφές της.

Ομοφοβικό εξώδικο διαμαρτυρίας στο Thessaloniki Pride έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ, κάνοντας λόγο για «παρελάσεις» που προσβάλλουν τη «δημόσια αιδώ».

image 9

Και αναρωτιέμαι τι κρύβεται πίσω από την LGBT+κοινοτητα η μεγάλη Ατζέντα τις παγκοσμιοποίησης ?? ας είμαστε λίγο προσεχτικοί το τι μας προβάλουν και τι μας ταΐζουν καθημερινά 

https://www.youtube.com/watch?v=qA9sGHXKJN4
https://www.youtube.com/watch?v=zLJCz_P54JE

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This