ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Οι ηρωικοί Έλληνες των αθλημάτων

Μια πολύ καλή παρουσία η είχε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο

6 Sep, 2021

Μια πολύ καλή παρουσία η είχε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Στο πίνακα των μεταλλίων πήρε την 51η θέση με 11 μετάλλια, ένα χρυσό και τρία ασημένια και επτά χάλκινα.

Η παράδοση συνεχίζεται και στους Παραολυμπιακούς αγώνες, με τους Κινέζους πρωταθλητές και τις κινέζες πρωταθλήτρίες, να κατακτούν 207 μετάλλια, εκ των οποίων 96 χρυσά, 60 αργυρά και 51 χάλκινα. Ακολούθησε η Μεγάλη Βρετανία και η ΗΠΑ, με 124 και 104 μετάλλια αντίστοιχα.

Πάντως η αυλαία των Παραολυμπιακών αγώνων 2020 έπεσε με μια λιτή αλλά όμορφη τελετής λήξης, όπου εκεί σημαιοφόροι για τη χώρα μας ήταν οι Νάσο Γκαβέλας και Σωτήρης Γκαραγκάνης, οι οποίοι μας χάρισαν το μοναδικό χρυσό μετάλλιο.

Με τον απολογισμό των 11 μεταλλίων και την ολοκλήρωση της Ελλάδας στη μεγαλύτερη γιορτή για άτομα με αναπηρία που διεξήχθη στο Τόκιο.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε δύο μετάλλια στο μπότσια και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της λίστας των Ελλήνων.

Με το ασημένιο στο ατομικό BC3 και το χάλκινο στα ζευγάρια BC3, έφτασε στα έξι μετάλλια στο σύνολο 1 χρυσό, 3 ασημένια, 2 χάλκινα και πλέον βρίσκεται στην 2 θέση της σχετικής λίστας πίσω με τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, οποίος ανακοίνωσε την αποχωρησή του απο τις πισίνες, τουλάχιστον με την ιδιότητα του αθλητή.

Επίσης πολύ σπουδαία και όμορφη πράξη επέδειξε ο Θανάσης Προδρόμου, που πήγε να βοηθήσει τον αθλητή απο την Μαλαισία, Λατίφ Ρόλμι, οποίος τραυματίστηκε στο σκάμα κατά την διάρκεια της 5η προσπάθειας.

Πάντως οι φίλαθλοι και τα ΜΜΕ επικρότησαν την όμορφη ενέργεια του Θανάση Προδρόμου που πήγε να βοηθήσει έναν αθλήτη που τραυματίστηκε.

Μέσα απο την έρευνα μας ανακαλύψαμε ότι τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν και επικροτούν την πράξη του Θανάση Προδρόμου, γιατί έδειξε σεβασμό και ανθρωπία. Γράφτηκαν αρκετά θετικά σχόλια για την όμορφη χειρονομία που έκανε ο Θανάσης Προδρόμου όπως: «Σεβασμός»«Συγχαρητήρια»«Είσαι Υπέροχος», «Μεγάλη αγκαλιά από Μαλαισία» «Όλη η ομορφιά του αθλητισμού στην κίνηση του Έλληνα αθλητή»«Ευχαριστούμε Ελλάδα» 

 

Επίσης αναφέραν τα ξένα ΜΜΕ ότι: «Όλη η ομορφιά του αθλητισμού στην κίνηση του Έλληνα αθλητή»

 

Με αυτή την πράξη έκανε την Ελλάδα περήφανη και έδειξε ήθος, ανθρωπία και fair play.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This