ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Νέα από τα μέτωπα της φωτιάς

Νέα από τα μέτωπα της φωτιάς, Κυριακή 7 Αυγούστου

7 Aug, 2022

Κυριακή 7 Αυγούστου, τα Νέα από τα μέτωπα της φωτιάς.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην δασική έκταση της Λευκίμμης ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής, καίγοντας ελαιόδεντρα μεταξύ άλλων. Δυσκολίες λόγω των ανέμων δύναμης 6 μποφώρ.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΦΥΛΗ. Φωτιά ξέσπασε στην χωματερή Άνω Λιοσίων. Πέντε πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή, η οποία γέμισε με πυκνό καπνό.

ΚΟΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Φωτιά σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Αμάραντος, βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Αυτή την στιγμή η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο. Εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση ανάμεσα στα μοναστήρια Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου. Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από ελαιώνα και έλαβε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

 

ΧΑΛΚΙΔΑ. Υπό οριοθέτηση και η δυνατή φωτιά που καίει την Χαλκίδα, ενώ έχει μείνει ένα μέτωπο που κατευθύνεται προς την Νέα Λάμψακο. Πιστεύεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε κολώνα της ΔΕΗ πίσω από το νοσοκομείο. Ο αέρας στις γύρω περιοχές είναι αποπνυκτικός. 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This