EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Νέες απειλές από τον Ερντογάν

21 Oct, 2022
Ερντογάν

Νέα αντιπαράθεση του Ερντογάν με τις ΗΠΑ, καθώς τέθηκε το θέμα της πώλησης των αεροσκαφών F16 από την Αμερική.

“Ένας μόνο γερουσιαστής, ο Μενέντεζ, δεν μπορεί να καθορίσει όλη την διαδικασία”, τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας, και τόνισε πως “ακόμη κι αν δεν προχωρήσει η δουλειά με τις ΗΠΑ, θα στραφούμε αλλού, όπως κάναμε με τους S400”.

Σε ό,τι αφορά την άρνηση του Μενέντεζ, ο Ερντογάν δήλωσε: “Οι δηλώσεις γερουσιαστών όπως ο Μενέντεζ αποτελούν προσωπική του άποψη, προσωπικοί του ισχυρισμοί και δεν αντικατοπτρίζουν με κανένα τρόπο θεσμική κατάσταση. Επιπλέον, οι σχέσεις τους με την Ελλάδα αποτελούν επίσης αντικείμενο ξεχωριστής μελέτης. Γιατί είναι τόσο προκατειλημμένοι σε αυτό; Ο ίδιος ο Στόλτενμπεργκ εξέφρασε την αμεροληψία του για το θέμα αυτό τις τελευταίες ημέρες, στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Δήλωσε ότι η παράδοση των F-16 στην Τουρκία είναι ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για την Τουρκία αλλά και για το ΝΑΤΟ, και ότι όσο πιο ισχυρή είναι η Τουρκία, τόσο πιο ισχυρό θα είναι και το ΝΑΤΟ. Ως εκ τούτου, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τη διαδικασία. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας, ο Ερντογάν εκβίασε τις ΗΠΑ λέγοντας πως αν το θέμα με τα F16 δεν συνεχίσει, “υπάρχουν διάφορες λύσεις, αφού η άρνηση του Μενέντεζ από μόνη της δεν προκαλεί εμπόδιο. Οποιοσδήποτε προτείνει, αλλά το νομοσχέδιο πρέπει να περάσει από το Κογκρέσο. Φυσικά, η Αμερική δεν είναι η μόνη διέξοδος για εμάς. Όταν κριθεί απαραίτητο, συζητάμε επίσης εναλλακτικές λύσεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ακριβώς και με τους S400”.

Η επικοινωνία για την αγορά των F16 ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε στο παρελθόν ότι διοικητικά υποστηρίζεται το πλαίσιο αυτής της αγοράς, αλλά και στρατιωτικά. Το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει πραγματοποιήσει τρεις συναντήσεις για αυτό το θέμα στην Τουρκία και μία συνάντηση σε αμερικανικό έδαφος. Από την πλευρά της η Τουρκία δεν θεωρεί ότι έχει λήξει το θέμα.

photo https://www.dailysabah.com/ 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This