ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

Νέοι Άνθρωποι με Όραμα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

15 Nov, 2021
Στα πλαίσια των εγκαινίων στο πάρκο Ελευθερίας εγκαινιάζοντας το μνημείο του Βάτσλαβ Χάβελ, πολιτικού, συγγραφέα ακτιβιστή και πρώτου Προέδρου της Τσεχικής Δημοnaκρατίας με αφορμή τη 10η επέτειο από τον θάνατό του, ο Κυριάκος Μαριδάκηςstiw 09 Νοεμβρίου συνάντησε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ανταλλάσσοντας απόψεις για την ανάγκη σύμπραξης για θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό και της παγκόσμιας προβολής της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς όπως συνέβη το 2020 με τη συμπλήρωση των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας από την Διεθνή τιμητική κοσμητεία.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι γνωστό ότι έχει ανέκαθεν τον πολιτισμό ψηλά στην αντζεντα δηλώνοντας στο παρελθόν ότι

«Ακολουθούμε μια νέα στρατηγική που λέει ότι δεν αρκεί στην Αθήνα να είναι γνωστή για την κληρονομιά του παρελθόντος της, πρέπει να γίνει ελκυστική και για το σήμερα. Χρειάζεται στην ουσία μία ριζική επικαιροποίηση των πολιτιστικών χαρακτηριστικών της.
Μετατρέποντας το δήμο σε ένα μέσο για να συνομιλούμε και να συμπράττουμε για τον πολιτισμό»

Ο Κυριάκος Μαριδάκης δήλωσε :

«Με τον αγαπητό Δήμαρχο της Αθήνας πιστεύουμε σε ένα κοινό όραμα, ότι ο πολιτισμός ενώνει, δημιουργεί και πολλαπλασιάζει. Γεφυρώνει αντιθέσεις, υπερβαίνει συγκρούσεις, καλλιεργεί το έδαφος για συνεργασίες όπως ακριβώς αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία της διεθνοποίησης της Επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας σε 53 χώρες τιμώντας και προβάλλοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά.»

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This