EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
νέο βιβλίο του στρατηγού

Νέο βιβλίο του Στρατηγού Γ.Μ. Τζουβαλα

14 Aug, 2023

Είναι άξιο ιδιαίτερης προσοχής και επαίνου ότι παρόλη την 9η δεκαετία που διανύει ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Στρατηγός Γεώργιος Μ. Τζουβαλάς συνεχίζει το δημιουργικό του έργο, και μας χαρίζει ένα νέο του βιβλίο αφιερωμένο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς και στον Εμφύλιο και τα δραματικά και τραγικά γεγονότα που ο ίδιος έζησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

Ο Τίτλος του νέου του βιβλίου είναι: «Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ(ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ) ΚΑΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ (ΣΟΣΙΑΛΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με παρρησία και αντικειμενικότητα βασισμένη σε πραγματικά συγκλονιστικά γεγονότα και ντοκουμέντα, ο Στρατηγός κάνει μια ιστορική αναδρομή και ανατομία όχι για να αναμοχλεύσει πάθη, αλλά να για αποκαλύψει πικρές αλήθειες που θα είναι χρήσιμες σε νεότερες γενιές ώστε να μην παγιδευτούν και αυτές και επαναλάβουν τα ίδια τραγικά λάθη, γιατί η Ελλάδα εξακολουθεί να κινδυνεύει από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά και από τον πιο επικίνδυνο εσωτερικό εχθρό, το διχασμό που προσπαθούν να καλλιεργούν ξένα ανθελληνικά κυκλώματα με τους ντόπιους εγκάθετούς τους. Και όπως σοφά έχει ειπωθεί, «Οι λαοί που δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν». Αξίζει, λοιπόν, το βιβλίο αυτό-αφήγημα- να μελετηθεί και αξιολογηθεί δεόντως!

Θερμά συγχαρητήρια στο Στρατηγό και καλή συνέχιση του δημιουργικού του έργου και μετά τη 10η δεκαετία του βίου του!

 

 

Photo https://www.politeianet.gr/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This