EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Νεκρό το ζώο που βασανίστηκε

Νεκρό το ζώο που βασανίστηκε, για τα άλλα ακόμη ούτε λόγος

31 Aug, 2022

Με πολλαπλά και βαθειά κατάγματα και τραύματα, και ανάγκη ακρωτηριασμού, τελικώς αποφασίστηκε η ευθανασία, και έτσι τώρα πια είναι νεκρό το ζώο που βασανίστηκε.

Όπως έγραψε η οργάνωση Γαϊδουροχώρα– το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, ένα καταφύγιο για γαϊδουράκια στο Κορωπί:

«Το γαϊδουράκι της Ζίτσας ξεκουράστηκε. Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ελπίδα αποκατάστασης, οι γιατροί χθες διαπίστωσαν πολλαπλές επιπλοκές και μη αναστρέψιμη πορεία. Η ευθανασία ήταν η μόνη πράξη αγάπης που μπόρεσε να του δοθεί.

«Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ελπίδα αποκατάστασης, οι γιατροί χθες διαπίστωσαν πολλαπλές επιπλοκές και μη αναστρέψιμη πορεία. Η ευθανασία ήταν η μόνη πράξη αγάπης που μπόρεσε να του δοθεί».

»Νοιώθουμε συντριβή και θυμό.

»Τουλάχιστον να μη πάει χαμένη η θυσία του.

»Ας γίνει αφορμή να μάθουμε να σεβόμαστε και να είμαστε υπεύθυνοι ιδιοκτήτες, αλλιώς να υπάρχει αυστηρή τιμωρία.

»Ας γίνει αφορμή να φτιαχτεί επιτέλους το νομικό πλαίσιο για τα ιπποειδή και ο κώδικας ορθής πρακτικής που θα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες ζωής τους όπως και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών.

»Γιατί ακόμα βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα».

 

Το ερώτημα τώρα είναι για τα υπόλοιπα ζώα που έχει στην διάθεσή του ο “κτηνοτρόφος” – πρώην “αντιδήμαρχος” Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ζίτσας Ιωαννίνων, καθώς έχει γίνει αναφορά για καταχρηστική και απάνθρωπη συμπεριφορά. Παρ’ όλα αυτά, ούτε από πλευράς Δημάρχου, ούτε από πλευράς νόμου έχει δοθεί κάποια απάντηση.

photo https://pbnews.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This