EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σιωνιστές

Οι Σιωνιστές «αυτοπυροβολήθηκαν»!…

5 Feb, 2024

Η διεθνής κατακραυγή θα ξεσκεπάσει επιτέλους τους απατεώνες τού «Ολοκαυτώματος»!…

 «Τζάμπα» βρίζει ο Μπουρλάς τους φοιτητές του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ..

 

Όταν έχεις ως «κεφάλαιό» σου μία και μοναδική κατσίκα, οι επιλογές σου για να την εκμεταλλευτείς οικονομικά είναι πολύ συγκεκριμένες. Είτε θα την εκμεταλλεύεσαι για το γάλα της και με τρόπο ήπιο —με ένα μικρό καθημερινό περιθώριο κέρδους σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου— είτε θα την εκμεταλλευτείς για το κρέας της στο μέγιστο βαθμό —και άπαξ—. Πρέπει να επιλέξεις δηλαδή εάν θα την εκμεταλλεύεσαι είτε ως κτηνοτρόφος γαλακτοπαραγωγός είτε ως ιδιοκτήτης χασάπης. Δεν μπορείς με μία κατσίκα να κάνεις ταυτόχρονα καί τα δύο. Δεν μπορεί αυτήν την κατσίκα από τη μία πλευρά να την αρμέγεις και από την άλλη να την τεμαχίζεις για να πουλήσεις το κρέας της. Αυτή είναι μια πολύ απλή και λογική σκέψη την οποία την αντιλαμβάνονται ΟΛΟΙ και μάλιστα πολύ εύκολα.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό το «βουκολικού» τύπου παράδειγμα οικονομικής λειτουργίας με τους Σιωνιστές; …Έχει —και μάλιστα μεγάλη— για τα «πετυχημένα» παιδιά τού γιδοβοσκού Αβραάμ. Γιατί; …Γιατί με έναν ανάλογο τρόπο βιοπορίζονται …και σε αυτήν τη λειτουργία τους αναζητούμε τα όποια λάθη μπορούν να κάνουν! …Τα λάθη τους, που θα κάνουν προβληματική αυτήν τη λειτουργία. Είχαν κι αυτοί στα χέρια τους μία και μοναδική «κατσίκα» και έπρεπε ν’ αποφασίσουν για το πώς θα την εκμεταλλεύονται για το μέγιστο δυνατό κέρδος. «Κατσίκα» αυτών των Εβραίων είναι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία —είτε στην ελληνική είτε στη χριστιανική της μορφή—. Μέχρι πριν λίγους μήνες επιλογή τους —και μάλιστα πετυχημένη— ήταν ν’ «αρμέγουν» τον Χριστιανισμό …Να τον εκμεταλ­λεύονται με τρόπο ήπιο και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Τα κέρδη τους ήταν τεράστια, γιατί απλά τεράστιος είναι ο Χριστιανισμός και οι ίδιοι ολιγάριθμοι —και άρα αντίστοιχα λίγα είναι και τα μερίδια αυτής της τεράστιας «λείας»—. Δεν είχαν επιχειρήσει ποτέ μέχρι τώρα να τον «τεμαχίσουν» ή να τον κατακτήσουν, αλλά έβαλαν τα «χέρια» τους και τον «άρμεγαν» στο σύνολό του!

Μετά το μέγα «κόλπο» τού «Ολοκαυτώματος», αυτό το «άρμεγμα» άγγιξε τα υπέρτατα όρια της απόδοσής του και αυτό κατέστησε τους Εβραίους στον οικονομικό τομέα ως τον πιο πετυχημένο λαό τής ιστορίας. Τα παιδιά τού γιδοβοσκού Αβραάμ τα είχαν καταφέρει ανέλπιστα καλά …Με γνώσεις γιδοβοσκών είχαν γίνει μεγιστάνες στην πιο προηγμένη τεχνολογικά αυτοκρατορία τής ιστορίας …Μεγιστάνες σε βαθμό να ελέγχουν τα πάντα στην οικονομία αυτής της αυτοκρατορίας, η οποία είχε καταντήσει «παιχνίδι» στα χέρια τους. Το ακόμα καλύτερο ήταν ότι είχαν στήσει και τις άμυνές τους, προκειμένου οι Χριστια­νοί, ακόμα κι όταν αντιλαμβάνονταν ότι λεηλατούνταν από τη συμμορία των γιδοβοσκών, δεν μπορούσαν ν’ αντιδρά­σουν. Με την τεράστια ηθική «πίστωση» που είχαν εξασφαλίσει σαν «μάρτυρες» του «Ολοκαυτώματος», είχαν μπει σε ένα «απυρόβλητο», το οποίο δύσκολα κάποιος θα τολμούσε να παραβιάσει…Τα πάντα «σερβιρίστηκαν» στους Χριστιανούς όπως βόλευαν τους Εβραίους και ακολούθησε μια τρομερή πλύση εγκεφάλου, όπου δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να την κρίνει και να την αμφισβητήσει. «Αλήθεια» για το «Ολοκαύτωμα» ήταν μόνον ό,τι επέλεγαν οι εβραϊκές οργανώσεις ν’ ακούγεται.

…Τίποτε —και κανένας— δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα σ’ αυτούς και τη λεία τους …Οι «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού, που είχαν γίνει τετράπαχες, ήταν απόλυτα προστατευμένες. Οι Χριστιανοί πλήρωναν μέχρι και τις αστυνομικές τους φρουρές, για να πηγαινοφέρνουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Όποιος τολμούσε ακόμα και να ψελλίσει κάτι εναντίον τους, θα έβρισκε τον μπελά του —όποιος κι αν ήταν …όσο ισχυρός κι αν ήταν μέσα στον Χριστιανισμό— …Αρκούσε μια κουβέντα και θα έβρισκε τον μπελά του από τον πιο ασήμαντο κι αγράμματο ακροδεξιό Χριστιανό μέχρι τον Πάπα. Με την τεράστια «πίστωση» του «Ολοκαυτώματος», την επιβολή τού μαρξισμού και τον έλεγχο των ΜΜΕ έδειχναν πανίσχυροι …Δήθεν θύματα και μάρτυρες και ταυτόχρονα οικονομικοί μεγιστάνες και πρωταθλητές τής «κλάψας» …Οι «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού …Οι αλλόθρησκοι κυρίαρχοι μέσα σε ξένη θρησκεία!

Το όλο μυστικό αυτού του σχεδιασμού ήταν η τεράστια «πίστωση» που διέθεταν ως «μειονότητα» μέσα στον Χριστιανισμό και βέβαια ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ …Ο μαρξισμός ήταν το μεγάλο «όπλο» τους! …Μια ιδιοκτήτη «παραθρησκεία» μέσα στη χριστιανική θρησκεία …Μια πολιτική «σέχτα» Βαβυλωνιακής λογικής, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των δημιουργών της πίσω από μια πολιτική «βιτρίνα», η οποία καπέλωνε ακόμα και την ίδια τη Δημοκρατία …Μια δική τους ιδιόκτητη ιδεολογική «πλατφόρμα», η οποία τους επέτρεπε να «πλέουν» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Χριστιανισμού, χωρίς να ενοχλούν με τη θρησκευτική «διαφορετικότητά» τους …Δική τους εφεύρεση ήταν ο μαρξισμός, που τους επέτρεπε —μέσω αυτού— να «φιλτράρουν» τις πολιτικές ηγεσίες των χριστιανικών κρατών και ταυτόχρονα, μέσω της διαφθοράς, να προωθούν αυτούς που τους ευνοούν. Όλο το μαρξιστικό κύκλωμα, που τον τελευταίο αιώνα μονοπωλεί την εξουσία στον Χριστιανισμό, είναι δική τους «ιδιοκτησία» …Τον μαρξισμό τον «εμπνεύστηκαν», τον χρηματοδότησαν και τον ΕΠΕΒΑΛΑΝ! …σε ΌΛΑ τα κράτη!

…Με συνωμοσίες, δολοφονίες, ψέματα, κλάματα και υστερίες, κατόρθωσαν να επιτύχουν τον στόχο τους και να δημιουργήσουν έναν «παραθρησκευτικό» πολιτικό φορέα, ο οποίος, χωρίς να έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με τον Χριστιανισμό, τον παράκαμπτε, τον «δηλητηρίαζε» και στο τέλος τον άλωσε. Από εκεί και πέρα το «δούλεμα» πήγαινε «σύννεφο» …Οι Εβραίοι μπήκαν επικεφαλής των Χριστιανών! …Οι φασίστες μπήκαν επικεφαλής των Δημοκρατών! …Οι ψευδοεπιστήμονες μπήκαν επικεφαλής των επιστημόνων! …Οι τραπεζίτες μπήκαν επικεφαλής των βιομηχάνων! …Οι έμποροι μπήκαν επικεφαλής των αγροτών! …Οι συνδικαλιστές μπήκαν επικεφαλής των εργατών! …ΟΛΟΙ τους ελεγχόμενοι από τα ίδια κέντρα εξουσίας —και τους ιδιοκτήτες τους—!!! …Μόνοι τους προκαλούσαν τους πολέμους, οι οποίοι «μάτωναν» τον Χριστιανισμό και οι ίδιοι ήταν οι μοναδικοί που επωφελούνταν από τους πολέμους αυτούς! Όλα ήταν ένα «παιχνίδι» συνωμοσίας κι αθλιότητας με σκοπό το κέρδος μέσα από τις τεράστιες και πρωτοφανείς ανθρωποθυσίες τού αιώνα των Παγκοσμίων Πολέμων. Νικητές και ηττημένοι σε όλους αυτούς τους ενδοχριστιανικούς πολέμους ήταν δικοί τους άνθρωποι! …Δικοί τους ήταν οι Ρούσβελτ και οι Τσόρτσιλ και δικοί τους οι Χίτλερ και οι Στάλιν! …Όποιον και να ψάξεις, θα βρεις την άκρη τού προσωπικού του «νήματος» να καταλήγει στα γραφεία των Σιωνιστών τοκογλύφων!

Ο τελικός θρίαμβός τους επετεύχθη μετά την τεράστια ανθρωποσφαγή των εκατό και πλέον εκατομμυρίων Χριστιανών στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Από εκείνον τον πόλεμο και μετά ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα!  Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρώπινη ιστορία! Ποτέ και καμία θρησκεία —και μάλιστα μειονότητας— δεν επιβλήθηκε με τόσο απόλυτο τρόπο επάνω σε μια άλλη και μάλιστα εντός τής δικής της επικράτειας. Όλα τα γνωστά «φίλτρα», τα οποία «γεννούν» τις σημερινές χριστιανικές ηγεσίες, είναι δικά τους. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το WEF τού Κίσινγκερ και του Χαράρι, που μοιράζουν «χρίσματα» σε «εκλεκτούς», για ν’ αναλάβουν τις ηγεσίες των χριστιανικών κρατών, δικές τους ιδιοκτησίες είναι. Οι ίδιοι οι μηχανισμοί, οι οποίοι —εξ’ απαλών ονύχων— παράγουν τους «εκλεκτούς» τους, δικοί τους είναι …Τα Κολέγια των δήθεν «εκλεκτών» των δήθεν «καλών» σπουδών …Των ψευδοεπιστημών των Εβραίων …Το Κολούμπια της «κοινωνιολογίας» τού Μαρκούζε …Το Χάρβαρντ της «δικηγορίας» τού Ντέρσοβιτς …Το Πανεπιστήμιο του Σικάγο τής «οικονομίας» τού Φρίντμαν.

 

Συνεχίζεται…

 

 

 

photo https://theconversation.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This