ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας

Τα προγράμματα της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας για την οικονομική τόνωση για την Πανδημία τελειώνουν το Νοέμβριο

23 Sep, 2021

Επικεφαλείς της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας έδειξε ότι είναι έτοιμη να αρχίσει το πάγωμα των προγραμμάτων Οικονομικής τόνωσης πού Εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της Πανδημίας  το Νοέμβριο.

Eπίσης  είναι πολύ πιθανό τον επόμενο χρόνο να δούμε αύξηση των επιτοκίων,  αφού το ρίσκο για επιμήκυνση της οικονομικής κρίσης και της αύξησης του πληθωρισμού θα ήταν καταστροφική

Η επιτροπή καθορισμού των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας, στο τέλος μιας διήμερης συνάντησης, ανέφερε στη δήλωσή της την Τετάρτη ότι θα μπορούσε να αρχίσει να μειώνει τις μηνιαίες αγορές περιουσιακών στοιχείων της κατά 120 δισεκατομμύρια δολάρια, αμέσως μετά την επόμενη προγραμματισμένη συνάντησή της, στις 2 και 3 Νοεμβρίου.

Ο κ Powell , πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας, δήλωσε ότι δεν έχουνε έρθει σε μία οριστική συμφωνία για το πόσο σύντομα θα μειώσουν αυτές τις αγορές,  αλλά υπάρχει καταρχήν συμφωνία, η οποία καθορίζει ότι στο μέσο του επόμενου χρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί.

Οι κυριότεροι οικονομικοί δείκτες των ΗΠΑ εκτοξεύτηκαν στα υψηλότερα επίπεδα, μετά τη δήλωση της Κεντρικής Τράπεζας, με τον βιομηχανικό δείκτη του Dow Jones να προσθέτει έως και 520,58 μονάδες. Ο δείκτης blue-chip αυξήθηκε κατά 338,48 μονάδες, ή 1%, στο τέλος της διαπραγμάτευσης. Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του 10ετούς ομολογιακού τίτλου αυξήθηκε στο 1,332%, από 1,323% που έκλεισε την Τρίτη.

Οι νέες προβλέψεις που δημοσιεύθηκαν στο τέλος της διήμερης συνεδρίασης της Ομοσπονδιακή Κεντρικής Τράπεζας,  έδειξαν ότι 9 αξιωματούχοι αναμένουν αύξηση των επιτοκίων μέχρι το τέλος του 2022.

Photo: AgnosticPreachersKid, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.