EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Οπλοστάσιο

Οπλοστάσιο είχαν φτιάξει δύο Έλληνες ομογενείς – Η Νέα Υόρκη ανάμεσα στους στόχους

1 Feb, 2024

Δύο αδέρφια, ομογενείς Έλληνες που διαμένουν στην Αστόρια, φαίνεται να διατηρούσαν οπλοστάσιο, με σκοπό να χτυπήσουν σε σειρά στόχων, μεταξύ των οποίων και σημεία της Νέας Υόρκης. Οι αρχές εντόπισαν τα όπλα μετά από έρευνα στο σπίτι των αδερφών Hatziangelis.

Ο Angelo και ο Andrew, 39 και 51 ετών, έχουν ήδη συλληφθεί από την αστυνομία, μετά από έρευνα και επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των Μυστικών Υπηρεσιών, που διήρκησε περίπου έξι μήνες, .

Κατασχέθηκαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, καραμπίνες AR15 και δύο ημιαυτόματα περίστροφα 9mm. Επίσης εντοπίστηκαν περί τις 600 σφαίρες και τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, ένας εκτυπωτής τρισδιάστατης εκτύπωσης που χρησίμευε στην κατασκευή τμημάτων όπλων που διαφεύγουν ανίχνευσης και -κυρίως- μια λίστα.

Η λίστα περιελάμβανε ονόματα προσωπικοτήτων που η σπείρα των δύο αδελφών είχε θέσει ως στόχους χτυπημάτων. Μεταξύ των ονομάτων αναγνωρίστηκαν τραπεζίτες, δικαστές, πολιτικοί, στελέχη της αστυνομίας και διάφορες διασημότητες.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η Γενική Εισαγγελέας του Κουίνς, Μελίντα Κατζ, θα ελεγχθεί και η πιθανή εμπλοκή τους σε επιθέσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Αυτή την στιγμή, τα αδέρφια Hatziangelis αντιμετωπίζουν 130 τουλάχιστον κατηγορίες -αφού ο οπλισμός που εντοπίστηκε, κρίθηκε ότι μπορεί να επιφέρει καταστροφικά χτυπήματα- και θα βρεθούν ενώπιον δικαστηρίου στις 15 Φεβρουαρίου. Αναμένεται να τους αποδοθεί ποινή 25 ετών στον καθ’ ένα, εφ’ όσον κριθούν ένοχοι από την διαδικασία.

 

 

 

 

source/photo https://www.neakriti.gr/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This