ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ουκρανία

Ουκρανία: Η Δανία ενισχύει το ΝΑΤΟ με μαχητικά αεροσκάφη και μία φρεγάτα

1 Mar, 2022

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το κοινοβούλιο της Δανίας αποφάσισε αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι η χώρα θα προσφέρει στο ΝΆΤΟ 20 μαχητικά αεροσκάφη F-16, μια φρεγάτα και ένα μεταγωγικό αεροσκάφος, αναφέρει το altinget.dk

Με εξαίρεση το Enhedslistan, όλα τα κόμματα στην Δανία ψήφισαν ναι στην πρόταση του υπουργού Εξωτερικών Jeppe Kofod (S) στις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Η Δανία έχει ήδη τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη σταθμευμένα στη Λιθουανία, δύο στο Bornholm και δύο σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Νότια Γιουτλάνδη. Και τα οκτώ αεροσκάφη είναι ήδη έτοιμα να εμποδίσουν, για παράδειγμα, ρωσικά μαχητικά. 

Σύμφωνα με την απόφαση, ο αριθμός των διαθέσιμων αεροπλάνων μπορεί να αυξηθεί σε 20, δύο εκ των οποίων θα σταλούν στην Πολωνία. Η κυβέρνηση της Δανίας έλαβε επίσης υποστήριξη για απόφαση να ανακαλέσει τη φρεγάτα Esbern Snare από την πειρατική αποστολή στον Κόλπο της Γουινέας. Στις αρχές Μαρτίου, η φρεγάτα είναι έτοιμη να αναπτυχθεί υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.

Η Δανία έχει επίσης ένα τάγμα μάχης περίπου 800 στρατιωτών έτοιμο να αποσυρθεί από τους στρατώνες Antvorskov στο Slagelse. 

Επιπλέον, περίπου 200 Δανοί στρατιώτες και τα οχήματά τους στέλνονται με πλοίο στην Εσθονία για να συμμετάσχουν στην άσκηση του ΝΑΤΟ, κάτι που είχε προγραμματιστεί πριν από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This