EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Παλαιστίνη

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

12 Feb, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε; …Οι Χριστιανοί φοβούνται ότι έρχονται τα χειρότερα, ενώ τα χειρότερα τα ζούνε ΗΔΗ!!! …Οι Ιουδαίοι περιμένουν τα καλύτερα, ενώ τα καλύτερα τα ζούνε ΗΔΗ!!! Στην πραγματικότητα ο ένας έχει να περιμένει μόνον τα καλύτερα και ο άλλος μόνον τα χειρότερα, γιατί έχουν αγγίξει τα απώτατα όρια αυτού που φοβούνταν ή ονειρεύονταν. Από εκεί και πέρα —επάνω στην αγωνία τής παγίδευσης ή της απώλειας— ο ένας υποπτεύεται και φοβάται τον άλλο και περιμένει την απειλή από εκεί που δεν υπάρχει, ενώ ζει ΗΔΗ αυτό που είτε φοβάται είτε εύχεται!!! Ανάποδα βλέπουν τον κόσμο και οι δύο, γιατί μόνον έτσι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο αυτό που είμαστε …Να περπατάμε «ανάποδα» και άρα με την «πλάτη» προς τον προορισμό μας, μέχρι να «συναντηθούμε» μεταξύ μας …Να φτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κοινό αυτό σημείο, όπου είτε θα σωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είτε θα καταστραφούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Άρα, κάτι μυστήριο συμβαίνει κι έχουμε αυτήν την τόσο εσφαλμένη αντίληψη του χώρου και του χρόνου. Όμως, εδώ υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Ό,τι γνωρίζουμε για το μέλλον μας και είτε μας τρομάζει είτε μας χαροποιεί, αποτελεί Δωρεά Γνώσης τού Θεού που λατρεύουμε! …ΔΕΝ μπορεί αυτά, τα οποία γνωρίζουμε από τις Ιερές Γραφές, να είναι ψέματα! …ΔΕΝ μπορεί ο Θεός να μας είπε ψέματα!!! Άρα; …Άρα, το πιο πιθανό είναι εμείς να καταλάβαμε λάθος αυτά τα οποία ακούσαμε! …Αυτό είναι που «υπαγορεύει» η λογική!!! …Εμείς είμαστε που παρανοήσαμε εκείνα που μας προφητεύτηκαν και η παρανόηση αυτή, υπό τις παρούσες συνθήκες, ΔΕΝ φαίνεται και τόσο απίθανη! ΤΙΠΟΤΕ δεν θα λειτουργούσε χωρίς αυτήν την αναπόφευκτη για τον άνθρωπο παρανόηση! Γιατί; …Είναι δυνατόν ο Θεός να έχει δρομολογήσει Σχέδιο, για το οποίο —μέσω των Προφητειών— να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους και το Σχέδιο αυτό να «μην» πραγματοποιηθεί, επειδή ακριβώς δόθηκαν οι Προφητείες αυτές;;;

Είναι δυνατόν στο Θεϊκό Σχέδιο να προβλέπεται η εμφάνιση και η κυριαρχία τού Αντίχριστου και αυτήν να αναβλήθηκε, επειδή κάποιοι παπάδες και κάποιες γριές βγήκαν στους δρόμους με τα λάβαρα να τον νικήσουν; Είναι δυνατόν ο Θεός να «υποσχέθηκε» σε φτωχούς κι αγράμματους γιδοβοσκούς τής αρχαίας Μεσο­ποταμίας την Κοσμο­κρατορία και να μην μπόρεσε —σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων— να τους την προ­σφέρει; Άρα; …Άρα, είτε μιλάμε για τους Χριστιανούς είτε για τους Ιουδαίους, το πιθανότερο είναι ακόμα και οι ίδιες αυτές οι Προφη­τείες —οι οποίες εξ αρχής τούς παραδόθηκαν— να υπηρετούν τον Θείο Σχεδιασμό! …Το πιθανό­τερο είναι να έχουμε να κάνουμε με αυτοεκπληρού­μενες Προφητείες, οι οποίες αποδεικνύουν την τελειότητα του Θείου Σχεδιασμού και το «αήττητο» της Θείας Ευφυΐας!!! …Το πιθανότερο είναι Χριστιανοί και Ιουδαίοι να είναι —με πλήρη γνώση— ΠΑΝΤΕΛΩΣ εκτός τόπου και χρόνου σε ένα Σχέδιο αιώνων, το οποίο τελικά —και πάλι σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων— θα υπηρετήσει τον άνθρωπο, όπως ακριβώς υποσχέθηκε ο Θεός!

Εφόσον λοιπόν είτε η σωτηρία είτε η καταστροφή αναμένεται από έναν «θηριώδη» άνθρωπο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας με βάση τα δεδομένα που μας δίνει η ιστορική καταγραφή. Από πού μπορεί να προέρχεται ένας τέτοιος άνθρωπος; Ποιος λαός μπορεί να «γεννήσει» ένα τέτοιο πρόσωπο; Ποιοι λαοί έχουν ήδη «γεννήσει» τέτοιους άντρες με βάση την επιστήμη τής ιστορίας και όχι με βάση τους θρύλους και τις παραδόσεις; …ΔΥΟ είναι οι λαοί αυτοί, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν καταφέρει να «γεννήσουν» Κοσμοκράτορες …Να γεννήσουν ανθρώπους, οι οποίοι λατρεύτηκαν σαν Υιοί Θεού, Θεοί και οι Ίδιοι!!! …Που λατρεύτηκαν ως Τέτοιοι όχι μόνον από τους λαούς που Τους γέννησαν —και άρα θα είχαν συμφέρον από την «επιτυχία» Τους— αλλά από ΟΛΟΥΣ τους λαούς. Οι λαοί αυτοί είναι οι Έλληνες και οι Εβραίοι! …Οι λαοί αυτοί, οι οποίοι αποτελούν το «τιμόνι» τού Θεού! …Οι λαοί αυτοί, μέσω των οποίων ο Θεός αλλάζει κατά βούληση την «πορεία» τής ανθρωπότητας!…

…Οι λαοί αυτοί, που, ανάλογα με την ισχύ που τους προσδίδει το Σχέδιο του Θεού στην κάθε φάση του, «έλκουν» τους ανθρώπους προς το μέρος τους …Προς το «άκρο» που οι ίδιοι αντιπροσωπεύουν …Προς την άποψή τους ..Προς την κοσμοαντίληψή τους. Τραβάνε με τη βία την ανθρωπότητα προς την πλευρά τους, όπως τραβάνε ένα «πάπλωμα» δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ανάγκη να σκεπαστούν και να μην πεθάνουν από το κρύο. Το τραβάνε ακόμα και με τον κίνδυνο να το σχίσουν στα δύο …Οι Έλληνες, που «γέννησαν» τον Αλέξανδρο και οι Εβραίοι τον Ιησού. Οι Έλληνες και οι Ιουδαίοι αντιπροσωπεύουν τα ΑΠΟΛΥΤΑ άκρα ανάμεσα στα οποία μπορούν να «κινηθούν» οι ανθρώπινες κοινωνίες …Τα «παιδιά» τού Θεού από τη μία πλευρά και οι «εκλεκτοί» τού Θεού από την άλλη! …Τα «παιδιά» που ΓΕΝΝΑ ο Θηλυκός Θεός και τα «παιδιά» που ΕΠΕΛΕΞΕ ο Αρσενικός Θεός! …Οι δύο «δυνάμεις» των άκρων μιας ανθρωπότητας, η οποία αποβλήθηκε συλλήβδην από τον Παράδεισο! …Οι Έλληνες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την αντίληψη της «θηλυκής» Αρχής και οι Ιουδαίοι τής αντίστοιχης «αρσενικής» Αρχής! …Οι Έλληνες, που, ως λαός, «γεννάνε» τον «Υιό τής Γυναίκας» και οι Ιουδαίοι, που, ως «εκλεκτός» λαός, είναι αυτός που ανάμεσα στα μέλη του «ενσαρκώνεται» ο «Υιός τού Ανδρός»!

Οι Έλληνες είναι αυτοί, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις ανθρώπινες κοινωνίες, οι οποίες ακόμα διατηρούν τις «αναμνήσεις» τού Χαμένου Παραδείσου και της εποχής τής Μητριαρχίας …και οι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την πιο ακραία και σκληρή μορφή τής Πατριαρχίας. Οι Έλληνες είναι αυτοί που διατηρούν, ενισχύουν και προστατεύουν τα δικαιώματα των γυναικών και οι Ιουδαίοι είναι αυτοί που, όταν δεν τις υποτάσσουν απόλυτα, τις εκπορνεύουν. Οι Έλληνες θέλουν τις γυναίκες τους «γενναίες» και ακέραιες «Ασπασίες», «Κλεοπάτρες» και «Υπατίες», ενώ οι Ιουδαίοι τις θέλουν άβουλες «Σάρες», «Δαλιδάδες», «Εσθήρ» και «Σαλώμες», «τρόπαια» ή «όργανα» πλούσιων γερόντων. Οι Έλληνες θέλουν τις γυναίκες τους θεές με τη σοβαρότητα της Αθηνάς, τη θηλυκότητα της Αφροδίτης και τη φρεσκάδα τής Αρτέμιδος, ενώ οι Ιουδαίοι δεν τις «ανεβάζουν» καν στο επίπεδο του «θείου»! …Γιορτάζουν και γλεντάνε μόνοι τους οι άνδρες στα σαλόνια και οι «κατώτερες» γυναίκες «μαραζώνουν» στα υπόγεια, περιμένοντας να τελειώσει η γιορτή, για να πάνε να συμμαζέψουν και να καθαρίσουν!

Για τους Έλληνες είναι φυσιολογικό ότι, ακόμα κι ο ίδιος ο Δίας να είσαι, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ —και πολλές φορές, ακόμα και με «μεταμόρφωση», να υπερβάλεις εαυτόν—, για να κερδίσεις τη γυναίκα που επιθυμείς, ακόμα κι αν αυτή είναι μια κοινή θνητή. Για τους Ιουδαίους, οι οποίοι, εξαιτίας μιας θείας εντολής, είναι έτοιμοι να σφάξουν ακόμα και τα παιδιά τους, αυτό είναι παράλογο. Δεν φαντάζονται ότι μια κοινή γυναίκα θα τολμούσε ν’ αντισταθεί και ν’ αρνηθεί ν’ αυτοπροσφερθεί στον τρομερό και εκδικητικό Βάαλ. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες τους είναι να υποταχθούν σε εντολές, οι οποίες για κάποιους άλλους μπορεί να είναι θανατηφόρες. Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν στην ελληνική λογική και άρα αυτό αφορά και τις γυναίκες. Οι Έλληνες ΔΕΝ τις επιθυμούν σαν «εργαλεία», που, μέσω της εκπόρνευσής τους, ικανοποιούν πάθη, σχεδιασμούς ή φιλοδοξίες ανδρών …ΔΕΝ τις θέλουν «επενδύτριες», που κάποιοι με ένα Ρόλεξ-«μαϊμού» θα τις εκμεταλλευτούν.

Από αυτές τις διαφορές στις αντιλήψεις προκύπτει η φανατική πίστη των Ελλήνων για την Παναγία και η επίσης φανατική πίστη των Εβραίων για τον Βάαλ, που, ανάμεσα στις κατσίκες και στα άλλα ζωντανά, δίνει και μερικές γυναίκες «δώρο», για να τις «αρμέγουν» με όλους τους τρόπους οι Ιουδαίοι Πατριάρχες. Αυτοί οι δύο λαοί είναι άσπονδοι εχθροί μεταξύ τους, εφόσον ο θάνατος του ενός είναι η ζωή τού άλλου. Τα παιδιά αυτών των λαών συγκρούονται εδώ και αιώνες μεταξύ τους! …Αυτό ακριβώς που περιγράφουν οι μυστηριώδεις και «κλειδωμένες» Ιερές Γραφές! Ο «Υιός τής Γυναίκας» είναι Αυτός που πατάει στο «κεφάλι» τον «Υιό τού Άνδρα», αλλά που στο τέλος «δηλητηριάζεται» από Εκείνον! …Ο Αλέξανδρος, που αρχικά θριαμβεύει στον Κόσμο και στη συνέχεια χάνει τα πάντα από τον τρομερό Ιησού! …Ο Αλέξανδρος, που το υλικό μέρος τού θριάμβου Του είναι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ο Ιησούς, που Του την «κλέβει»! …Αυτή είναι η βασική και αιώνια σύγκρουση εντός τής ανθρωπότητας!

Αυτούς τους Θεανθρώπους τούς ενσαρκώνουν στους ρόλους Τους οι λαοί που Τους αντιπροσωπεύουν, καθιστώντας Τους αθάνατους μέσα στον χρόνο! Αθάνατη όμως καθίσταται και η σύγκρουσή Τους. Όποιος από τους δύο λαούς επικρατεί στην κορυφή τής εξουσίας, «έλκει» την ανθρωπότητα προς τη δική του πλευρά, εφόσον αυτό αποτελεί τον στόχο του. Γι’ αυτόν τον λόγο και το πρώτο που κάνει, μόλις ισχυροποιηθεί, είναι να στραφεί εναντίον τού προαιώνιου εχθρού του, εφόσον και μόνον που αυτός υπάρχει, αντιπροσωπεύει μια απειλή, η οποία είναι θανάσιμη. Το έκαναν κάποτε οι Έλληνες εναντίον των Ιουδαίων με τους διαδόχους τού Αλεξάνδρου —τον Αντίοχο, τον Τίτο ή τον Τραϊανό—, όταν ήταν πανίσχυροι στην αυτοκρατορία τους και το κάνουν και σήμερα οι Ιουδαίοι εναντίον των Ελλήνων με τους Χερτσλ, Μαρξ, Γκουριόν ή Κίσινγκερ.

 

Συνεχίζεται

 

 

photo Nick115 / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This