EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αντίχριστος

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

11 Jan, 2024

…Η Γάζα θα γίνει ο «τάφος» του!…

…Ο Αρμαγεδδών σε πλήρη εξέλιξη!…

…Η «Πόλη» ξανά στα «χέρια» των Ρωμιών!

 

 

Καθημερινά βλέπουμε τον εκφυλισμό τής κοινωνίας να καταστρέφει και να «καταπίνει» ό,τι θεωρούμε «καρπό» τού ανθρώπινου πολιτισμού …Η κατάσταση έφτασε στο απόλυτο αδιέξοδο! Πιο «κάτω» δεν πάει! Οι άνθρωποι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποπροσανατολισμένοι! Υπήρξαν εποχές «σκοτεινές» και δύσκολες, κατά τις οποίες οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο φτωχοί, αλλά, ποτέ δεν ήταν τόσο δυστυχισμένοι. Ήταν πολύ πιο αμόρφωτοι, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο «μπερδεμένοι» …Ποτέ δεν ήταν τόσο άπληστοι κι αχόρταγοι, παγιδευμένοι σε μια κατάσταση, η οποία στην κυριολεξία τούς τα έχει πάρει ΟΛΑ! …Σε μια κατάσταση, μέσα στην οποία οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους άπληστους κι αχόρταγους, πέρα από χρέη, δεν έχουν απολύτως τίποτε άλλο στην κατοχή τους…

…Ειδικά η τελευταία γενιά δεν μπορεί να βγει από το «παιδικό» της δωμάτιο και να ξεκινήσει μια κανονική ζωή ενηλίκου …Δεν μπορεί καν ν’ αναπαραχθεί! …Πορεύεται χωρίς σπίτι και οικογένεια, λόγω οικονομικής αδυναμίας …Πιο μοναχικοί κι απ’ τα «κρίνα τού αγρού» και πιο φτωχοί κι απ’ τα «πετεινά τού ουρανού», όπως θα έλεγε κι ο Ιησούς …Με ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο —που θα τους «ξεφορτώσει» χαράματα σε κάποιο «απίστευτο» αεροδρόμιο— και ένα σάντουιτς στο χέρι, παριστάνουν τους «κοσμοπολίτες», που δήθεν ζουν τη «μεγάλη» ζωή …Όλοι wannabe «influencers»! …Όλοι «celebrities», που ζουν σ’ ένα σπίτι-«ντουλάπα», του οποίου το ενοίκιο με μεγάλη δυσκολία πληρώνουν και με όλη τους την περιουσία να χωράει μέσα σε μία βαλίτσα …Τις λίγες φορές που θα γευτούν κάτι της προκοπής, θα το φωτογραφίσουν, για να το θυμούνται και βέβαια για να «ενημερώσουν» τον Πλανήτη, γιατί αυτό άλλωστε νομίζουν ότι ενδιαφέρει τους followers τους.

Ακόμα και στο προσωπικό επίπεδο έχουν χάσει κάθε έλεγχο. Το «παιχνίδι» των σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων έπαψε να είναι τέτοιο και «σκεπά­στηκε» από κανονι­σμούς δικαστικών αποφά­σε­ων! …Τα δικαστήρια είναι πλέον αυτά, τα οποία αποφα­σί­ζουν τι ακριβώς είναι «φλερτ», τι είναι «συναίνεση» και πόσα δευτερό­λεπτα επιτρέπεται κάποιος να πιάσει τα οπίσθια μιας γυναίκας, για να μην θεωρηθεί η πράξη του «σεξουαλική παρενόχληση»! …Η «φλόγα» τού έρωτα έσβησε κάτω από την «κουβέρτα» τού «politicaly correct»! …Ο έρωτας νικήθηκε από την ανωμαλία! …Οι γυναίκες έχουν χάσει τον «ρόλο» τους κι έχουν γίνει αδίστακτοι «κυνηγοί» κεφαλών, που βρίσκονται σε μόνιμη περίοδο «προσφορών» και «εκπτώσεων»!

Πολλές απ’ αυτές μπέρδεψαν τη γυναικεία «χειραφέτηση» με την άνευ όρων «ανδροποίησή» τους …Μπέρδεψαν την «εξίσωση» με την «εξομοίωση»! …Καπνίζουν σαν αχθοφόροι τής λαχαναγοράς! …Πίνουν σαν ξέμπαρκοι ναύτες στα λιμάνια, βρίζουν σαν νταβατζήδες και την «πέφτουν» στους άνδρες σαν «ξαναμμένα» αλάνια τού δρόμου! Οι άντρες, σε όλη αυτήν την αλλαγή των ρόλων, δεν δείχνουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν. Απλά «κρύφτηκαν», αδιαφορώντας για ένα «παιχνίδι», του οποίου οι κανόνες δεν τους ικανοποιούν. Δεν έχει νόημα για έναν άντρα-«κυνηγό» ένα «παιχνίδι», στο οποίο τον «κυνηγάνε» τα «θηράματα» …Δεν έχει αξία να «πυροβολεί» ο ίδιος σε ένα «κοτέτσι» με μόνιμα διαθέσιμα «θηράματα»!

«Δεν υπάρχουν άντρες» —ισχυρίζονται οι «δαιμονισμένες» γυναίκες—, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχουν πλέον γυναίκες! …ΔΕΝ υπάρχουν αυτές, οι οποίες θα παίξουν τον ρόλο που προβλέπει το «σενάριο» του έρωτα, για να «κυλίσει» φυσιολογικά η κατάσταση. Από τη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο οι γυναίκες να καμαρώνουν για τα «σκορ» τους, φυσικό είναι οι άντρες ν’ αναζητούν το «σκορ» στο Play-Station …Προτιμούν ν’ απολαμ­βά­νουν την ηρεμία, την ειλικρίνεια και τη συντροφικό­τητα της ανδρικής φιλίας, παρά να μπαίνουν στην «αγορά» τής ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ πλέον δοσο­ληψίας, που λέγεται «φλερτ» και ο ένας κοιτάζει τι φοράει ο άλλος, για να δει —σαν πονη­ρός έμπορος— εάν η «αγορά» αξίζει σαν «επένδυση».

Αυτό είναι πλέον που γίνεται στις εξόδους τής δήθεν διασκέδασης …Ένα «αλισβερίσι» μεταξύ «επενδυτών» με πολλά περιθώρια «διευκολύνσεων» …Με μια «προκαταβολή» εξόδου τού τύπου «δοκίμασέ το κι αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις», πληρώνοντας απλά το ταξί, το οποίο θα επιστρέψει τη —συνήθως μεθυσμένη— «επενδύτρια» στο σπίτι της …Μια διαρκής «Black Friday» «κρεαταγοράς»! Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν «εκτοξευτεί» οι αξίες των brand τής ένδυσης και των αξεσουάρ, που απλά «διευκολύνουν» αυτές τις συναλλαγές στην ταχύτητά τους και τους «επενδυτές» στις αποφάσεις τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μια γυναίκα «δεν βλέπει» άντρες ακόμα κι όταν βρίσκεται μέσα σε έναν «ωκεανό» από τέτοιους. Όταν βλέπεις τα πράγματα ως «επενδύτρια», φυσικό είναι σε ένα φτωχό μέρος να «μην βλέπεις» επενδυτικές «ευκαιρίες» και άρα να «μην βλέπεις» άνδρες, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στις κερκίδες ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου …Φυσική είναι η τεράστια αστυφιλία που διακρίνει τον γυναικείο πληθυσμό, προκειμένου να βρει τη μεγάλη «ευκαιρία»! …Μια «ευκαιρία», την οποία τη «μυρίζεται» σαν «λαγωνικό», ψάχνοντας στα ρούχα των ανδρών τις μάρκες των πλουσίων.

Η ανάλογη προβληματικότητα —και συνεπώς υπολειτουργία— χαρακτηρίζει και το άλλο «στρατόπεδο» …Το «στρατόπεδο» των ανδρών. Εκεί όπου έπρεπε να υπάρχει η κινητικότητα, το πάθος και η ένταση των «κυνηγών», υπάρχει απόλυτη ηρεμία και ακινησία και αυτό αφορά εξίσου τόσο τους «έχοντες» όσο καί τους «μη-έχοντες». Είναι απολύτως δικαιολογημένο ένας άνδρας, που ο ίδιος αισθάνεται ότι δεν είναι καλή «επένδυση» —και άρα έχει ελάχιστες ελπίδες επιτυχίας—, να μην μπαίνει καν στον κόπο να «μπει» σε ένα «παζάρι», όπου θα απορριφθεί από τα «δοκιμα­στικά», επειδή φοράει ένα «no-name» πουκάμισο …Δεν θέλει να παρι­στάνει το φυσικό «ντεκόρ» ενός μαγαζιού, που απλά λικνίζεται με ένα ποτήρι στο χέρι, την ώρα που γύρω του «διαδραματίζεται» ένα «παιχνίδι» μόνον για λίγους.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τους λίγους, οι οποίοι υποτίθεται επωφελούνται από αυτήν τη «λειτουργία» …Τους λίγους, που είναι οι «έχοντες». Το «παιχνίδι» τού φλερτ και της νυχτερινής διασκέδασης έχει χάσει το ενδιαφέρον του ακόμα και γι’ αυτούς οι οποίοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να το απολαύσουν —καθώς, για κάποιες γυναίκες, εκπληρώνουν τα κριτήρια μιας καλής «επένδυσης»— …Γιατί να ταλαιπωρηθούν με ξενύχτια, ποτά και τσιγάρα, για να «παίξουν»; …Έχουν μια ολόκληρη λίστα από «επενδύ­τριες» και αρκεί ένα τηλεφώνημα, για να πάει η επιλογή τους στο σπίτι τους πιο γρήγορα κι απ’ τον ντελιβερά με τις πίτσες.

Οι σημερινοί άνδρες —έστω και για διαφορετικούς λόγους— δεν είναι κινητικοί και αυτό είναι μέγα πρόβλημα …Κάθονται στα σπίτια τους και διασκεδάζουν με τους φίλους τους, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας πίτσες. Γιατί να κάνουν βραδινές εξόδους και να «μπουν» σε ένα άνευ νοήματος «παζάρι», το οποίο την επόμενη ημέρα δεν θα έχει καμία αξία …και με το ρίσκο κάποιου αφροδίσιου «παρασήμου»; Κανένας δεν θέλει να τον «μετράνε» σαν επένδυση …και ειδικά εκείνος που τον απορρίπτουν απροκάλυπτα, όταν δεν έχει την «απόδοση» που κάποιες «επενδύτριες» αναζητούν. Οι νύχτες έχουν «αγριέψει», όχι εξαιτίας των επικίνδυνων αρσενικών, αλλά εξαιτίας των απελπισμένων θηλυκών, που ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις «προσφορές»!

Τα πάντα έχουν αλλάξει και ισορροπίες αιώνων έχουν διασαλευτεί! Η εκπόρνευση των γυναικών έγινε κοινωνικά ανεκτή, όπως έγινε ανεκτός και ο κιναιδισμός των αντρών! Οι πόρνες —με το αυτοφερόμενο «κεφάλαιό» τους— έγιναν νόμιμες και διάσημες «επιχειρηματίες» και οι «sugar daddies» έγιναν υπερήφανοι «χορηγοί»! Οι κίναιδοι βγήκαν από τις «σκιές» και παρελαύνουν «υπερήφανοι» στις λεωφόρους και στις πλατείες! Γυναίκες τής διπλανής πόρτας κάνουν πράγματα, τα οποία θα έκαναν τις πόρνες τού παρελθόντος να ντρέπονται …και «συνδικα­λι­στές» τής ανωμαλίας εκφράζουν απαιτήσεις «μητρότητας», που κάποτε σε έβαζαν κατ’ ευθείαν στο τρελάδικο! Πορνοταινίες «γυρίζονται» για μερικά ευρώ, για ν’ αγοράσουν κάποιες μια «επώνυμη» τσάντα ή να πάνε ένα φτηνό ταξίδι επιπέδου Airbnb!

 

Συνεχίζεται…

photo LeandroDeCarvalho / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This