EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

3 Jun, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Ο Αλέξανδρος «άρπαξε» την αυτοκρατορία τής Βαβυλώνας από τον Δαρείο και ο Ιησούς έκανε το ίδιο εις βάρος τού Αλεξάνδρου. Η ΜΑΧΗ μεταξύ αυτών των Θεανθρώπων για την εξουσία στην αυτοκρατορία —την οποία έστησε ο Ίδιος ο Θεός στη Βαβυλώνα— είναι αυτή που βλέπουμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων όλους αυτούς τους αιώνες! …Ο θρίαμβος και η τελική παγκόσμια επικράτηση! …Η ΜΑΧΗ μεταξύ τού «Υιού τής Γυναίκας», που ίδρυσε τη ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και του «Υιού τού Ανδρός», που τη διεκδίκησε και τελικά Του την πήρε μέσα από τα χέρια! …Η ΜΑΧΗ για τον έλεγχο της Αυτοκρατορίας, που κυριαρχεί στον Κόσμο τις τελευταίες δύο και πλέον χιλιετίες.

H τακτική τού Ιησού ήταν τόσο επικίνδυνη και περίπλοκη, που δεν την κατάλαβαν ούτε οι Έλληνες που τους απειλούσε, αλλά ούτε και οι Ιουδαίοι που τους ευνοούσε. Οι Έλληνες έφτα­σαν σε σημείο να λατρεύουν έναν Θεάνθρωπο, που στον Σταυρό Του ανέγραφε «Βασιλεύς των Ιουδαίων» και έτρεμαν έναν Αντίχριστο —ο οποίος θα τους «σφράγιζε» και θα τους κατέστρεφε— γνωρίζοντας ότι θα ήταν «εκλεκτός» των Ιουδαίων! Οι Ιουδαίοι από την άλλη πλευρά έφτασαν σε σημείο να μισούν τον Ιησού, χάρη στον οποίο όχι μόνον επιβίωσαν ως λαός —χωρίς καμία προδιαγραφή και με χαρακτηριστικά νομάδων γιδοβοσκών—, αλλά κατά­φε­ραν και επικράτησαν στον Κόσμο …Πλούτισαν όσο κανένας άλλος λαός στην ιστορία τού Κόσμου και κατέκτησαν τα πάντα με κλάψες, πορνείες, εκβια­σμούς και συκοφαντίες …Κατακτη­τές, με μόνα μουσεία στον κόσμο κάτι υπόστεγα στο Άουσβιτς, με βρακιά, παπούτσια και βαλίτσες! Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε φυσιολογικά να Τον μισούν, Τον λάτρευαν και εκείνοι, οι οποίοι έπρεπε να Τον λατρεύουν, Τον μισούσαν!

Εάν καταλάβουμε το πώς λειτουργούν αυτές οι στρατηγικές, θα καταλάβουμε και ό,τι άλλο μάς φαίνεται σήμερα ως μυστήριο …Θα συνδέσουμε μεταξύ τους πράγματα, τα οποία φαινομενικά δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση. Όλα αυτά, τα οποία εμείς σήμερα τα βλέπουμε και τα «ψαχουλεύουμε» με την ασφάλεια της γνώσης τής ιστορίας, οι Γραφές τα περιγράφουν αιώνες πριν συμβούν! Αυτήν την κολοσσιαία ΜΑΧΗ μεταξύ των Θεανθρώπων περιγράφει η Αποκάλυψη …Τη ΜΑΧΗ των Αρχαγγέλων! …Τη ΜΑΧΗ τού Αρχάγγελου Μιχαήλ με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ο οποίος είχε «πέσει» πρώτος στη Γη! …Ο Αρχάγγελος του Πατέρα στη ΜΑΧΗ με τον Αρχάγγελο της Μητέρας! Αυτοί οι δύο Αρχάγγελοι με την εμφάνισή Τους στη Γη πήραν την «κληρονομιά» Τους και την πολλαπλασίασαν …Πήραν τις αυτοκρατορίες και «κάλπασαν»! …«Κάλπασαν» επάνω στους «Ίππους», οι οποίοι περιγράφονται στην Αποκάλυψη.

Οι «Ίπποι» αυτοί, όπως συμβαίνει και με τους «Ιππείς» τους, ΔΕΝ είναι όμοιοι μεταξύ τους …Όχι μόνον στο χρώμα, αλλά δεν έχουν καν το ίδιο μέγεθος …Εμφανίζονται με μια πολύ συγκεκριμένη σειρά εμφάνισης, η οποία εξυπηρετεί τον Θείο Σχεδιασμό! Η κάθε νέα εμφάνιση «Ίππου» δίνει συνέχεια στην προηγούμενη εμφάνιση και αυξάνει το μέγεθος τους, αλλάζοντας την κλίμακα, με απώτερο στόχο την παγκόσμια «κάλυψη» σ’ ό,τι αφορά την επιρροή τους. Αυτοί είναι οι «Ιππείς» τής Αποκάλυψης! Οι άνθρωποι γνώριζαν γι’ αυτούς αιώνες πριν ολοκληρωθεί η εικόνα που περιγράφει η Αποκάλυψη. Είχαν «δει», για παράδειγμα, τον «Χλωρό Ίππο», τον οποίο «βλέπουμε» εμείς σήμερα να εμφανίζεται στον Κόσμο!

Γιατί όμως οι «Ίπποι» της κοσμοκρατορίας είναι τέσσερεις και όχι δύο —όσοι είναι και οι Θεάνθρωποι «Ιππείς»—; Η απάντηση είναι απλή: Οι Θεάνθρωποι είναι Αθάνατοι! Από τη στιγμή που εμφανίζονται στη Γη με τη μορφή τού θνητού ανθρώπου, μπορούν και «λειτουργούν» τόσο ως ζωντανοί όσο και ως νεκροί! Επειδή η εξουσία Τους είναι διαρκής και της ίδιας εντάσεως μέσα στον άπειρο χρόνο, αλλά οι Ίδιοι δεν είναι ζωντανοί, ώστε να τη χειριστούν προσωπικά, σημαίνει ότι λειτουργούν ΚΑΙ ως νεκροί με τελείως όμως διαφορετικό τρόπο, εξαιτίας τής διαφορετικής γνώσης, νοοτροπίας ή λογικής των εκάστοτε ζωντανών διαχειριστών τους! …Λειτουργούν οι Ίδιοι μέσω της εξουσίας που ασκούν οι «ΑΝΤ’ ΑΥΤΩΝ» επιτελάρχες τους!!!

Ας σκεφτεί κάποιος το παράδειγμα του Πάπα. Ο εκάστοτε Πάπας εντός τού «ποιμνίου» του ασκεί την εξουσία που θα ασκούσε ο Ίδιος ο Ιησούς εάν ζούσε. Ο Πάπας, όμως, ΔΕΝ είναι ο Ιησούς!!! …Έχει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ το «αλάθητο», αλλά ΔΕΝ είναι αλάνθαστος, όπως θα ήταν ο ζωντανός Ιησούς! Ένας Πάπας μπορεί να έχει γνώσεις, αλλά όχι τις Γνώσεις τού Ιησού! Ένας Πάπας μπορεί να είναι ανώμαλος, διεφθαρμένος, κακός κλπ. …Επιλογή ενός «κονκλαβίου» ομοίων του είναι και όχι επιλογή τού Θεού, ώστε να είναι ΤΕΛΕΙΟΣ. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι ο Πάπας —στην καλύτερη περίπτωση— είναι ένας κακός Ιησούς. Άρα, ο Ιησούς μέσα στον χρόνο έχει ΜΟΝΙΜΑ δύο διαφορετικά πρόσωπα: …Το τέλειο, της εποχής που ζούσε ο Ίδιος —και περιγράφεται στο Ευαγγέλιο— και το ατελές, εκείνου που κατά καιρούς Τον αντιπροσωπεύει μέσα στον χρόνο και είναι ο εκάστοτε ο διάδοχός Του, ο οποίος —στο όνομά Του— ασκεί την εξουσία του μέσω του δικού Του Θρόνου.

Έτσι ΓΙΝΕΤΑΙ ο Θεάνθρωπος Ιησούς, ενώ είναι ΕΝΑΣ και μοναδικός, να έχει ΔΥΟ διαφορετικά πρόσωπα και αναγκαστικά ΔΥΟ διαφορετικούς «Ίππους», εφόσον με διαφορετικούς ανθρώπους ξεκίνησε το έργο Του και διαφορετικοί προέκυψαν στη συνέχεια. Το ανάλογο γινόταν και με τον Αλέξανδρο σε σχέση με τους διαδόχους Του …Του Έλληνα Θεανθρώπου σε σχέση με τον εκάστοτε αυτοκράτορα της Ρώμης …Ήταν όμοιοι οι αυτοκράτορες με τον Αλέξανδρο στην ισχύ, αλλά όχι ίδιοι μ’ Αυτόν στη γνώση και την προσωπική ποιότητα!!!  …Γι’ αυτόν τον λόγο ο κάθε Θεάνθρωπος λειτουργεί ΚΑΙ ως ζων ΚΑΙ ως νεκρός!!! …και αυτήν την αλλαγή την ακολουθεί και ο «Ίππος», γιατί το σύστημα εξουσίας αλλάζει χαρακτηριστικά ανάλογα με τα χαρα­κτηριστικά εκείνων που εκάστοτε το «ιππεύουν» και κυβερνούν τον Κόσμο στο όνομα του Κυρίου τους!

Γνωρίζοντας κάποιος αυτά τα οποία περιγράφουμε, μπορεί να «ξετυλίξει» τα ιστορικά δεδομένα και μέσω των ταυτίσεων ν’ αποκαλυφθούν όλα μπρο­στά του. Εφόσον ο θηλυκός κόσμος είναι αυτός που «γεννά», αναζητούμε την πρώτη «κίνηση» από το «στρατόπεδο» των Ελλήνων. Ο Ευρωπαίος «Υιός τής Γυναίκας» είναι Αυτός ο οποίος κάνει πρώτος την κίνηση να πατήσει τον «Υιό τού Άνδρα» στο «κεφάλι»! …Να νικήσει δηλαδή την Ασιατική Αυτοκρα­τορία τής πατρι­αρχίας. Ο «Λευκός Ίππος» είναι ο «φορέας» επάνω στον οποίο «ίππευε» ο Αλέξανδρος και αυτός ήταν ο Ελληνικός Κόσμος! …Αυτός είναι ο «Ίππος» τού «Υιού τής Γυναίκας»! «Ιππέας» τού «Ίππου» αυτού είναι ο Αλέξανδρος ΕΝ ΖΩΗ!!! Στη σύντομη ζωή Του η δραστηριότητά Του μοιάζει με ένα «βέλος», το οποίο από μακριά στόχευσε την «καρδιά» τής Βαβυλώνας …Ένα «βέλος», το οποίο, ακόμα κι αυτοί που τους «χτύπησε», δεν κατάλαβαν από πού τους «ήρθε». Γι’ αυτόν τον λόγο ο «Ιππέας» αυτού του «Ίππου» είναι Τοξότης. Μετά τον θάνατό Του αναλαμβάνουν οι διάδοχοί Του να διαχειριστούν με τη βία τού «ξίφους» τον Θρόνο Του. Αυτή όμως η αλλαγή σκυτάλης στη θέση τής εξουσίας φυσικό ήταν να αλλοιώσει και τα χαρακτηριστικά τού «Ίππου».

Αυτό, το οποίο μετά από λίγους αιώνες ακολουθεί, είναι ο «Πυρρός Ίππος», ο οποίος είναι το τελικό αποτέλεσμα της παρουσίας τού Αλεξάνδρου στη Γη …Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! …Η πιο τρομερή πολεμική μηχανή στην ανθρώπινη ιστορία! …Η αυτοκρατορία των βίαιων «επιτελών» του! …Η αυτοκρατορία που βρισκόταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση! …με έναν «Ιππέα» μονίμως μ’ ένα «ξίφος» στο χέρι! …Η αυτοκρα­τορία στην οποία ο Αλέξανδρος ήταν επισήμως ο Θεάνθρωπος Αυτοκράτοράς της! …Ο «Αετός» της, που, ως Δίας, επέβλεπε τα πάντα στην επικράτειά Του! …Ο «πατέρας» των αυτοκρατόρων της και δέκατος τρίτος θεός της! …Ο πρώτος με «γαλάζιο» αίμα, ο οποίος έκανε όλους τους διαδόχους Του «γαλαζοαίματους»! …ΕΠΙΣΗΜΩΣ είχε ο Αλέξανδρος αυτές τις ιδιότητες στη Ρώμη και όχι υποθετικά!!! «Ιππείς» αυτού του «Πυρρού Ίππου» —και οι «αντ’ Αυτού» τού ΑΠΟΝΤΟΣ Αλεξάνδρου— ήταν αποκλειστικά Έλληνες! …είτε φυσικοί από τον ελλαδικό χώρο είτε εξελληνισμένοι βαρβαρικής καταγωγής! Ο «Ίππος» αυτός είναι τεράστιος σε μέγεθος σε σχέση με τον μικρόσωμο λευκό, ο οποίος αφορούσε αποκλει­στικά τον Ελληνικό Κόσμο τής εποχής τού Αλεξάνδρου. Είναι ένας «Ίππος» που το «κεφάλι» του άγγιζε το τείχος τού Αδριανού στα όρια της Σκωτίας και η «ουρά» του έφτανε πέρα από τη Βαβυλώνα.

 

Συνεχίζεται

 

photo https://www.aa.com.tr/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This