EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!...

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

1 Feb, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Τι καταλαβαίνουμε μέσα απ’ όλη αυτή την περιγραφή; …Ότι δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι γυναίκες κι άρχισαν τις «εκπτώσεις» …Δεν τρελάθηκαν κι άρχισαν να μεθούν ή να καταπίνουν με τις χούφτες τα ψυχοφάρμακα, για ν’ αντέξουν τις πιέσεις που τις ωθούν να λειτουργούν «κόντρα» στη φύση τους …Οι γυναίκες πανικοβλήθηκαν μέσα σε μια κοινωνία, η οποία πλέον απειλεί τα μέλη της με θάνατο! Στις αποφάσεις που οδήγησαν σ’ αυτήν την καταστροφή αναζητούμε τα αίτια της αλλαγής τής γυναίκας! …Στις αποφάσεις που άλλαξαν τη διαπαιδαγώγηση και την αγωγή τής γυναίκας αναζητούμε τα αίτια αυτής της αλλαγής! …Εκεί αναζητούμε και τις ευθύνες αυτών που την προκάλεσαν …Αυτών, οι οποίοι, υποτίθεται ως πνευματικοί ηγέτες τού Χριστιανισμού, αποφασίζουν για τον τρόπο ζωής των πιστών του και άρα και για τα συστήματα παιδείας που θ’ αναλάβουν από την αρχή τής ζωής τους να τους διαπαιδαγωγήσουν. Φτάσαμε στο σημείο να είναι τυχερές οι αγράμματες και οι ανεκπαίδευτες μαμάδες και πρωταθλήτριες δυστυχίας οι άγαμες μεσόκοπες «πετυχημένες» με τις μεγάλες καριέρες στον κόσμο των ανδρών! …Οι γυναίκες με τα «βαριά» πτυχία και τα «βαριά» αντικαταθλιπτικά!

Όταν λοιπόν γνωρίζουμε από πού προέρχεται το πρόβλημα, εύκολα εντοπίζουμε και τους υπεύθυνους …Εύκολα αντιλαμβανόμαστε την υστεροβουλία εκείνων, οι οποίοι έλαβαν τις καταστροφικές —ΜΟΝΟΝ για τον υπεργηρασμένο πλέον Χριστιανισμό— αποφάσεις. Το θέμα είναι να καταλάβει κάποιος ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από εκείνους, οι οποίοι αποφασίζουν για την κοινωνία μας …Να δούμε ποιοι μπορούν να εκβιάζουν τους υποτιθέμενους «αλάθητους» «ποιμένες» των ανθρώπων —οι οποίοι αποφασίζουν για θέματα ζωής τού «ποιμνίου» τους— και τι ακριβώς επιδιώκουν. Δεν είναι δυνατόν ο Χριστιανισμός να έχει —στην κυριολεξία— καταρρεύσει και οι «αλάθητες» κεφαλές του ν’ ασχολούνται μόνον με τα δήθεν «δικαιώματα» των gay και τη δήθεν «σωτηρία» τού περιβάλλοντος! Ο Χριστιανισμός «φλέγεται» και οι ηγέτες του έχουν πάρει τις «απόχες» και κυνηγάνε «πεταλούδες». Εδώ μιλάμε για καταστροφή και εκφυλισμό τής χριστιανικής κοινωνίας και οι «ποιμένες» μας λειτουργούν σαν «μεθυσμένοι»! …Κυρίως όμως μιλάμε για «αναισθησία» ηγετών απέναντι σε έναν υποτίθεται —με βάση τις Ιερές Γραφές της θρησκείας αυτής —ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ εκφυλισμό! …Πλησιάζουμε λογικά σε μια τιμωρία, εφόσον μόνοι μας αποφασίσαμε να μετατρέψουμε την κοινωνία σε «αμαρτωλά» «Σόδομα» και «Γόμορρα».

Ο Χριστιανισμός και οι αβρααμικές θρησκείες γενικότερα, υποτίθεται ότι αυτόν τον εκφυλισμό όχι μόνον τον περίμεναν, αλλά τον θεωρούσαν και ως το αλάθητο «σημάδι» ότι πλησιάζουμε στο «Τέλος τού Κόσμου». Στο «σημάδι» αυτό, το οποίο συνδέει το αναμενόμενο ΤΕΛΟΣ με την προστυχιά και την εκπόρνευση των ανθρώπων, συμφωνούν μεταξύ τους ΟΛΕΣ οι αβρααμικές θρησκείες! …Συμφωνούν επίσης και στο γεγονός ότι περιμένουν ΕΝΑ πρόσωπο! …ΕΝΑ πρόσωπο, το οποίο θα πάρει την εξουσία και θ’ αλλάξει την πορεία τού Κόσμου! Όμως, στο σημείο αυτό παύουν οι συμφωνίες. Γιατί; …Γιατί από εκεί και πέρα ο καθένας απ’ αυτούς πιστεύει διαφορετικά πράγματα για το πρόσωπο αυτό, είτε σ’ ό,τι αφορά την ταυτότητά του είτε σ’ ό,τι αφορά τον στόχο του.

Ο καθένας απ’ αυτούς έχει ΜΟΝΟΝ ένα «κομμάτι» από το «παζλ» τής Αλήθειας του Θεού …ΔΕΝ «βλέπει» ολόκληρη την «εικόνα» και άρα ΔΕΝ βλέπει και την «εικόνα» αυτού του προσώπου! …Βλέπει ΜΟΝΟΝ «κομ­μάτια» αυτής της εικόνας! Διαφορετικά «κομμάτια» σημαίνει διαφορετική άποψη και, λόγω της σημαντικότητας του θέματος, προκύπτει μια μεγάλη διαφωνία. Ποιος θα είναι ο «Αναμενόμενος» και από πού θα προέρχεται; Θα είναι Ιουδαίος όπως ο Ιησούς ή θα έχει κάποια άλλη καταγωγή; Έρχεται για να κάνει τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα; Δίκιο έχουν οι Χριστιανοί, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Αντίχριστος —τον οποίο φοβούνται— θα γίνει «Άρχων τού Κόσμου» και θα είναι επικεφαλής των Εβραίων. Απλά δεν γνωρίζουν ποιος είναι και την εμφάνισή του τη μεταθέτουν διαρκώς προς το μέλλον, ενώ αυτός μπορεί και να έχει ΗΔΗ εμφανιστεί!!! Δίκιο έχουν επίσης και οι Ιουδαίοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν ο Μεσσίας, γιατί αυτοί θ’ αναγνωρίσουν τον Μεσσία από τις παροχές που Αυτός θα προσφέρει στους ίδιους. Απλά δεν γνωρίζουν ότι δεν είναι ο Μεσσίας Αυτός, ο οποίος θα γίνει ο δικός τους Βασιλεύς και θα τους παραδώσει τον Κόσμο! Μπορεί δηλαδή Χριστιανοί και Ιουδαίοι να μιλάνε ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο και να μην αντιλαμβάνονται τη διαφορά, γιατί ο ένας το βλέπει «ανφάς» κι ο άλλος «προφίλ» …καθώς αυτή η «θολή» εικόνα είναι που τους έχει δοθεί.

Αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι πιστοί καί των δύο θρησκειών, είναι ότι η ανθρωπότητα «προχωράει» στον χρόνο προς έναν «προορισμό», τον οποίο τον γνωρίζει μόνον Αυτός που τον έθεσε ως στόχο. Το κύριο λάθος τους προέρχεται από το γεγονός ότι δεν κατορθώνουν να «συνδέσουν» την πραγματικότητα που ζουν —και η οποία διαρκώς εξελίσσεται— με τις Γραφές, οι οποίες έχουν δοθεί χιλιάδες χρόνια πριν —και άρα σε συνθήκες που πλέον ΔΕΝ ισχύουν—. Εκεί κάπου μπερδεύονται, γιατί, προσκολλώμενοι στη δογματική λογική των αρτηριοσκληρωτικών ιερατείων, «παγώνουν» τον χρόνο, ενώ ο χρόνος ΔΕΝ «παγώνει»! …Ο χρόνος «τρέχει» και μαζί μ’ αυτόν η εξέλιξη, η τεχνολογία, η επιστήμη. Όταν όμως ο χρόνος «τρέχει», σημαίνει ότι και ο στόχος τής πορείας αυτής έχει πλησιάσει πιο κοντά!

Αυτό, το οποίο κάποτε μπορούσες να το φανταστείς μόνον με το μυαλό σου, τώρα το βλέπεις με τα μάτια σου μπροστά σου, γιατί μέσα στον χρόνο «βάδισες» προς αυτό. Αυτό, το οποίο κάποτε ήθελες να πλησιάσεις, σήμερα το «ακουμπάς». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να ερμηνεύεις τις Γραφές σαν να ζεις στην εποχή που αυτές δόθηκαν. Το πιο πιθανό για εμάς τους ανθρώπους είναι να έχουμε επιτύχει αυτά τα οποία έπρεπε να επιτύχουμε και να μην έχουμε καταλάβει τι έχουμε καταφέρει, γιατί δεν γνωρίζουμε τι επιδίωκε να κάνουμε Αυτός που μας έβαλε σε «κίνηση». Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν ΗΔΗ αλλάξει! …Δεν ΘΑ αλλάξουν! …ΕΧΟΥΝ αλλάξει! Είναι πλέον προφανές πως ό,τι φοβούνταν οι Χριστιανοί ότι θα πάθουν το έχουν ΗΔΗ πάθει! …και οι Ιουδαίοι, ό,τι ήταν να πάρουν, το πήραν ΗΔΗ …και με το παραπάνω!

Φοβούνται οι Χριστιανοί αυτόν που θα τους «σφραγίσει» και που, χωρίς το «σφράγισμα» αυτό, ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μπορούν ν’ αγοράσουν ή να πουλήσουν. Φοβούνται αυτοί που —και «ασφράγιστοι» που είναι τώρα— δεν έχουν φράγκο ν’ αγοράσουν ΤΙΠΟΤΕ και δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ στην κατοχή τους για να το πουλήσουν …Αυτοί, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν σε τρεις δουλειές και δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμα και το ενοίκιό τους! …Αυτοί, οι οποίοι ζουν μόνοι τους, γιατί δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν οικογενειακή ζωή! …Αυτοί, τους οποίους τους ανάγκασαν να εμβολιαστούν ακόμα κι όταν δεν το επιθυμούσαν, φοβούμενοι το «εμβόλιο» πιο πολύ κι απ’ το «σφράγισμα» του «Θηρίου»! Αυτοί είναι που φοβούνται το «σφράγισμα» των Γραφών, γιατί υποτίθεται «βλέπουν» μπροστά τους τα χειρότερα! ΠΟΙΑ μπορεί να είναι τα χειρότερα; ΠΟΙΟΣ μπορεί να τους κάνει χειρότερη τη ζωή απ’ αυτή που ΗΔΗ ζουν; Εάν υπήρχε σήμερα ζωντανός ο Αντίχριστος, ΔΕΝ θα εμφανιζόταν καθόλου, γιατί δεν θα μπορούσε να τους βασανίσει περισσότερο απ’ όσο βασανίζουν ΜΟΝΟΙ τους τους εαυτούς οι Χριστιανοί!

Το ίδιο αφελείς είναι και οι Ιουδαίοι! …Περιμένουν κι αυτοί τον Μεσσία τους …Περιμένουν Αυτόν, ο οποίος στις Γραφές υπόσχεται ότι θα τους κάνει πλούσιους. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ δηλαδή;;; …Θα δώσει στους δισεκατομμυριούχους μερικά δις παραπάνω; …Ο Μπάφετ ή ο Φινκ περιμένουν με λαχτάρα τον Μεσσία να τους «σώσει», δίνοντάς τους κάποιο επιπλέον δισεκατομμύριο; Οι «φτωχότεροι» Ιουδαίοι τής Διασποράς για ποιον λόγο να περιμένουν τον Μεσσία; …Για να νομοθετήσει προνομιακούς νόμους υπέρ τους σε όλες τις χώρες; …ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ νόμους απ’ αυτούς που οι ίδιοι πρόσφεραν στους εαυτούς τους;;; Τι μπορεί να κάνει γι’ αυτούς ο Μεσσίας τους; …Να τους εξασφαλίσει το «αφορολόγητο» και το «ακαταδίωκτο»; …Μόνοι τους τα έχουν πάρει αυτά παντού και εις βάρος των πάντων!!! Εάν υπήρχε σήμερα ζωντανός ο Ιουδαίος Μεσσίας και Αυτός ΔΕΝ θα εμφανιζόταν, γιατί δεν θα μπορούσε να δώσει στους Ιουδαίους κάτι παραπάνω από αυτά που μια χαρά κατάφεραν να πάρουν και ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Συνεχίζεται

 

 

photo xxoktayxx / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This