EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
γερουσιαστής Gus Bilirakis

Ο γερουσιαστής Gus Bilirakis μιλάει για τις προσπάθειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι 

29 May, 2023

Οι ψηφοφόροι μου δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά περισσότερα από τα ίδια φιλελεύθερα ξεφαντώματα δαπανών. Χρειάζονται ανακούφιση και επιστροφή στη δημοσιονομική ευθύνη!

Leadership Pasco

Σύμφωνα με νέες αναφορές, οι Αμερικανοί πνίγονται στο χρέος των πιστωτικών καρτών καθώς ο χρόνιος πληθωρισμός κάνει το κόστος των καθημερινών αναγκών πιο ακριβό. Η Ουάσιγκτον πρέπει να χαλιναγωγήσει τις δαπάνες και να εγκρίνει μεταρρυθμίσεις δαπανών κοινής λογικής, όπως αυτές που περιέχονται στον νόμο Limit, Save, Grow, για να βοηθήσει στην παροχή άμεσης ανακούφισης στους Αμερικανούς που πλήττονται.

Επιπλέον, οι νέοι κανόνες EPA της Διοίκησης θα συνεχίσουν να αυξάνουν το κόστος κοινής ωφέλειας για τους Αμερικανούς. Οι ψηφοφόροι μου δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις συνεχείς αυξήσεις για να ικανοποιήσουν την αδυσώπητη βιασύνη αυτής της κυβέρνησης στην πράσινη ατζέντα!

Βελτίωση των θεραπειών υγειονομικής περίθαλψης Όπως σημειώνεται σε αυτό το άρθρο, ηγούμαι της ευθύνης για τον εξορθολογισμό της αναθεώρησης του FDA για θεραπείες και θεραπείες για τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από σπάνιες ασθένειες.

Μαθαίνοντας από Εσένα Εδώ στο Σπίτι: Ήταν πραγματικά ένα προνόμιο να δώσω στον εκλογικό μου πληθυσμό και βετεράνο του Βιετνάμ, Earl D. McMillan, Sr., ένα τιμητικό δίπλωμα στο Γυμνάσιο Citrus County την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ο Ερλ πήρε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είχε μια άκρως αριστοκρατική καριέρα τόσο στον στρατό (20+ χρόνια υπηρεσίας) όσο και στον πολιτικό τομέα, αναπτύχθηκε στο Βιετνάμ πριν την αποφοίτηση του γυμνασίου και δεν μπόρεσε ποτέ να περπάτησε από τη σκηνή για να πάρει το δίπλωμά του. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για να γιορτάσουμε αυτήν την τιμή που είχε καθυστερήσει εδώ και καιρό. Σας ευχαριστώ, κόμη, για την υπηρεσία σας στο έθνος και την κοινότητά μας!

Η φροντίδα της ψυχικής σας υγείας είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ευεξίας. Αυτόν τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το να ζητάτε βοήθεια είναι δύναμη, όχι αδυναμία. Εάν έχετε δυσκολευτεί. δεν είσαι μόνος. Ένας στους πέντε Αμερικανούς ζει με κάποια μορφή ψυχικής ασθένειας. Το πρώτο βήμα είναι συχνά το πιο δύσκολο, αλλά η βοήθεια είναι διαθέσιμη. Στείλτε μήνυμα στο NAMI στο 741741 ή μεταβείτε στο NAMI για βοήθεια.

Είμαι τυχερός που έχω μια ομάδα αφοσιωμένου προσωπικού που παρακολουθεί τακτικά εκδηλώσεις σε όλη την κοινότητά μας, ειδικά όταν απαιτείται να βρίσκομαι στην Ουάσιγκτον, DC. Μέσω των συλλογικών προσπαθειών τους, είμαι σε καλύτερη θέση να παραμένω συνδεδεμένος με τα ζητήματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους ψηφοφόρους μου. Ως μέρος της δέσμευσής μου να αναπτύξω μια καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι ψηφοφόροι στις κομητείες Citrus, Hernando και Pasco, μέλη της ομάδας μου παρακολούθησαν διάφορες εκδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία.

Η ομάδα μου ήταν περήφανη που γιόρτασε την πρωτοπορία του έργου επέκτασης του Suncoast YMCA στο Trinity. Μόλις ολοκληρωθεί, αυτή η όμορφη, νέα εγκατάσταση θα ωφελήσει τους νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλη την κοινότητά μας.

Η ομάδα μου άρεσε να μιλά με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τοπικούς ηγέτες στην Ημέρα Κυβέρνησης του Leadership Pasco. Είναι υπέροχο να βλέπουμε τόσους πολλούς από τους γείτονές μας να συμμετέχουν στην κοινότητά μας!

Επιπλέον, συγχαρητήρια στον Morris Porton για την επάξια συνταξιοδότησή του από το Εμπορικό Επιμελητήριο Hernando. Morris, έχετε αφήσει ένα διαρκές αποτύπωμα στην κοινότητά μας και έχετε βοηθήσει στη διευκόλυνση της σημαντικής οικονομικής ανάπτυξης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

 

 Gus Bilirakis  

 

Φωτό https://www.floridadaily.com/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This