ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η εκκένωση των Αμερικανών υπηκόων.

Ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η εκκένωση των Αμερικανών υπηκόων.

27 Aug, 2021

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε ότι η εκκένωση της Καμπούλ θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αφήσουν ατιμώρητο το έγκλημα εναντίων τόσων ανθρώπων, κατά την χτεσινή τρομοκρατική ενέργεια στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Κατηγόρησε ευθέως το ISIS-K για την επίθεση και τόνισε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ανάμιξη των Ταλιμπάν, σε αυτή την επίθεση. Σε πλήρη συναισθηματική φόρτιση δήλωσε «Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να το πληρώσετε. Θα δράσουμε με ακρίβεια και αποφασιστικότητα, την στιγμή που εμείς θα επιλέξουμε. Οι τρομοκράτες του ISIS δεν θα νικήσουν. Θα βγάλουμε με ασφάλεια από το Αφγανιστάν όλους τους Αμερικανούς πολίτες και Αφγανούς συμμάχους μας με ασφάλεια», κατέληξε.

Ο στρατηγός McKenzie, ο υπεύθυνος για την εκκένωση του Αφγανιστάν δήλωσε ότι ανέμεναν ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε επίθεση, και ότι σε συνεργασία με τους Ταλιμπάν προσπαθούν να αποτρέψουν περαιτέρω επιθέσεις.

Η κυβέρνηση Biden βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την χωρίς προγραμματισμό επιχείρηση εκκένωσης του Αφγανιστάν, αφότου έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν. Κατηγορείται για μεγάλη καθυστέρηση, αφού είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσουν τα στρατεύματα μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, τον μήνα Απρίλιο. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εκκένωσης πολύ νωρίτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This