ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η εκκένωση των Αμερικανών υπηκόων.

Ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η εκκένωση των Αμερικανών υπηκόων.

27 Aug, 2021

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος Joe Biden υποσχέθηκε ότι η εκκένωση της Καμπούλ θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αφήσουν ατιμώρητο το έγκλημα εναντίων τόσων ανθρώπων, κατά την χτεσινή τρομοκρατική ενέργεια στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Κατηγόρησε ευθέως το ISIS-K για την επίθεση και τόνισε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ανάμιξη των Ταλιμπάν, σε αυτή την επίθεση. Σε πλήρη συναισθηματική φόρτιση δήλωσε «Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να το πληρώσετε. Θα δράσουμε με ακρίβεια και αποφασιστικότητα, την στιγμή που εμείς θα επιλέξουμε. Οι τρομοκράτες του ISIS δεν θα νικήσουν. Θα βγάλουμε με ασφάλεια από το Αφγανιστάν όλους τους Αμερικανούς πολίτες και Αφγανούς συμμάχους μας με ασφάλεια», κατέληξε.

Ο στρατηγός McKenzie, ο υπεύθυνος για την εκκένωση του Αφγανιστάν δήλωσε ότι ανέμεναν ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε επίθεση, και ότι σε συνεργασία με τους Ταλιμπάν προσπαθούν να αποτρέψουν περαιτέρω επιθέσεις.

Η κυβέρνηση Biden βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την χωρίς προγραμματισμό επιχείρηση εκκένωσης του Αφγανιστάν, αφότου έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν. Κατηγορείται για μεγάλη καθυστέρηση, αφού είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσουν τα στρατεύματα μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, τον μήνα Απρίλιο. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εκκένωσης πολύ νωρίτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.