ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ο τυφώνας Ida σαρώνει τη Louisiana

Ο τυφώνας Ida σαρώνει τη Louisiana

30 Aug, 2021

Ο τυφώνας Ida έφτασε στην Πολιτεία της Louisiana προκαλώντας βαρύτατες βροχοπτώσεις.  Ο τυφώνας έφτασε στη Louisiana ως κατηγορία 4.  Aυτό σημαίνει ότι προκαλεί ανέμους 150 μιλίων ανά ώρα.  Oι πάρα πολύ ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν πολλά δέντρα, καθώς επίσης και κολώνες του ηλεκτρικού, βυθίζοντας πολλές περιοχές της Πολιτείας στο σκοτάδι. 

Μόλις o τυφώνας έφτασε στην Πολιτεία της Louisiana έπεσε από κατηγορία 4 σε κατηγορία 1.  H ισχύς των ανέμων έχει πέσει σε 80 μίλια ανά ώρα.  Δυστυχώς, όμως είχαμε και ένα νεκρό ένας 60χρονος έξω από την πρωτεύουσα της Πολιτείας, το Baton Rouge, σκοτώθηκε από πτώση δέντρου.

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει κηρύξει την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η απώλεια του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και οι πλημμύρες, δυσχεραίνουν τη ζωή των κατοίκων της Πολιτείας, μιας Πολιτείας η οποία έχει διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα του Covid-19.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο τυφώνας Ida έφτασε στη Louisiana στην επέτειο του τυφώνα Κατρίνα, ο οποίος 16 χρόνια πριν είχε προκαλέσει βαρύτατες καταστροφές στην Πολιτεία.  Oρισμένες περιοχές της δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν από αυτή την καταστροφή

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This