ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ο COVID19 ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

18 Aug, 2021

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Εάν ζούσε ο Ιούλιος Βέρν και έγραφε για τις δοκιμασίες αυτές που περνάει η ανθρωπότης,

Για το απίστευτο αυτό δράμα που ζει,σίγουρα, ο τίτλος που θα έβαζε,θα ήταν  ”Πλανήτης..

Ώρα Μηδέν”.Γιατί αυτός είναι ο στόχος των σχεδιαστών του εγχειρήματος. Αυτό το βλέπουμε

και στο βλέμμα πολλών πολιτικών που επιβάλουν στους υπηκόους τους τόσα και τόσα τρελά πράγματα..Δίνουν εντολές, που κι αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί τις δίνουν. Προσπαθώντας να κρύψουν την αμηχανία τους. Που σημαίνει πως τις εντολές που δίνουν τις παίρνουν κι αυτοί από κάποιο κέντρο αποφάσεων του εξωτερικού, που συντονίζει,όλο αυτό το μαρτύριο που περνάμε. Αυτό που ζήσαμε στην Ελλάδα το χειμώνα που πέρασε, με αυτά τα απαράδεκτα μέτρα που κατέστρεψαν την οικονομία μας,είναι ότι σκληρότερο μπορούσε να γίνει. Μέτρα που ούτε κατά διάνοια δεν εφαρμόστηκαν αλλού. 

Παρά μόνο εδώ στην Ελλάδα. Κι αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση, από την αρχή ήταν ξεκάθαρη για μας .Γιατί ήξεραν πως εμείς οι Έλληνες έχουμε ισχυρότερες αντιστάσεις. Φυσικές και πνευματικές. Ήμαστε λαός με ισχυρές δομές που δύσκολα θα τις περιορίζαμε. Ξέρανε πως είμαστε λαός με ομοψυχία και με τάση συμπαράστασης ο ένας στον άλλον. Κι αυτό ήταν που έπρεπε να κάμψουν με κάθε τρόπο.. 

Για να μπορέσουν να μας ελέγξουν. Έτσι και οι διαφορετικές εντολές που δίνονταν στον κύριο

συνομιλητή τους. Και εκτελών τις εντολές τους.Μια από αυτές ήταν και η επιβολή της διπλής μάσκας. Της κύριας και ολοκληρωτικής υποταγής δηλαδή. Ένα από τα πολλά ήταν και το

κλείσιμο των Ιερών Ναών. Και η απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας. Για την μη… μετάδοση 

τάχα του ”ιού”… Αυτό για το μεγαλύτερο μέρος του λαού, που είναι θρησκευόμενο. ήταν 

ένα βαρύ πλήγμα. Ένα πλήγμα που είχε να κάνει με τον Ψυχισμό του Έλληνα. Με τον 

έλεγχο του νου. Προκειμένου να παρέμβουν στον νου του ανθρώπου, άρα και στην ψυχή του

αυτοί που κινούν το όραμα τους, γύρω από την παγκοσμιοποίηση την οποία προσπαθούν

να επιβάλουν,χρησιμοποιούν κάποιες συχνότητες.. Οι οποίες επηρεάζουν καθοριστικά τη

την ψυχική ισορροπία του ατόμου. Κυρίως τον νου..Η προετοιμασία αυτών όλων που ζούμε

σήμερα έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία του’60 με πολύ βαθιές μελέτες. Η πρόοδος της

τεχνολογίας έχει φθάσει σε απίστευτο σημείο. Γι αυτό και ο Μπίλ Γκέητς είχε πει σε 

συνέντευξή του πως <<Στον επερχόμενο πόλεμο.. Και σε όλους πλέον από δω και μπρος,

θα παρουσιασθούν νέα οπλικά συστήματα και εφευρέσεις, που δεν τις χωράει ο νους του 

ανθρώπου.>> Δυστυχώς, κλείνοντας, να πω πως ο πλανήτης, έχει παραδοθεί σε ακραία

παράφρονες τύπους. Που θα μπορούσαν να είχαν διαλυθεί, κυριολεκτικά εξαερωθεί, εάν

συναινούσαν σε αυτό, όλοι οι ηγέτες που αυτή τη στιγμή συνεργάζονται μαζί τους. Σε βάρος

του λαού τους. Αντί να συνεργάζονται με τους λαούς τους, για τον αφανισμό των περιθωριακών αυτών στοιχείων.. 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.