ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ron DeSantis

Ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis προτείνει αυξήσεις στους μισθούς των σωμάτων ασφαλείας

1 Dec, 2021

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis πρότεινε να δοθούν 400 εκατομμύρια δολάρια για την αύξηση των μισθών, καθώς και μπόνους τα σώματα ασφαλείας και στα υπόλοιπα σώματα πρώτης ανάγκης της Πολιτείας, σε αυτούς δηλαδή που τρέχουν πρώτοι σε οποιαδήποτε καταστροφή ή ανάγκη.

Με βάση το γραφείο του Κυβερνήτη, έχει ως στόχο αυτό το κονδύλι να δοθεί στην αύξηση των μισθών των σωμάτων ασφαλείας, των πυροσβεστών, καθώς και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κυβερνήτης Ron DeSantis πρότεινε 1.000 δολάρια μπόνους για τα σώματα ασφαλείας, παραϊατρικούς, τεχνικούς επείγουσας ιατρικής βοήθειας και πυροσβέστες.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα «Ενώ άλλες Πολιτείες έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα σώματα ασφαλείας, ζητώντας ακόμα και την μείωση των οικονομικών ενισχύσεων στην αστυνομία, η Florida συνεχίζει να υποστηρίζει τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας” είπε ο Ron DeSantis.. Επίσης πρόσθεσε ότι είναι υπερήφανος το πρότεινε μεγαλύτερα και εκτενέστερα μέτρα προκειμένου να βοηθήσει την πολιτεία να προσλάβει και να διατηρήσεις στους κόλπους της τα καλύτερα μέλη των σωμάτων ασφαλείας σε όλο το έθνος, και να τους παρέχει $1.000 σε bonus, τόσο σε εκείνους, όσο και στα σώματα που τρέχουν πρώτα σε κάθε καταστροφή, για δεύτερη συνεχή χρονιά..

Η πρόταση του Ron DeSantis παρέχει 73 εκατομμύρια, ώστε να αύξησει τον αρχικό μισθό των σωμάτων ασφαλείας κατά 20%, και το μισθό των βετεράνων μελών των σωμάτων ασφαλείας κατά 25%. Επίσης η πρόταση συμπεριλαμβάνει 135 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αυξήσει το βασικό μισθό των σωφρονιστικών υπαλλήλων και το σωφρονιστικών υπαλλήλων των ανηλίκων. επιπλέον 1,4 εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσαν να πάνε προς τους μισθούς των ειδικών πυροσβεστών το οποίο θα προκαλέσει μία αύξηση μέχρι 2.500 έκαστος. Επίσης ο Ron DeSantis στην πρόταση του συμπεριλαμβάνει και 5.000 μπόνους υπογραφής για νέους και νέες προσλαμβάνονται από τοπικά και πολιτειακά σώματα ασφαλείας.

Ο Ron DeSantis Ανακοίνωσε αυτή την πρόταση στο Orlando, στο κτίριο του Florida Highway Patrol λέγοντας ότι ίσως είναι το πιο πλήρες πακέτο που έχει προταθεί πότε σε αυτή τη χώρα. ελπίζει ότι θα προσελκύσει αξιόλογα μέλη των σωμάτων ασφαλείας και από άλλες περιοχές που θα θέλουν να έρθουν εδώ στη Florida.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This