EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Παιδοφιλία

Παιδοφιλία

5 Nov, 2022

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εσείς θα το κρίνετε αυτό, είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως … σκεφτείτε τη λέξη επανάλήψη… σημαίνει επαναλαμβανόμενη λήψη. Αυτό λοιπόν προσπαθώ να κάνω λέγοντας την άποψή μου: να αφυπνίσω κάποιες συνειδήσεις. Ακόμα και μια συνείδηση να αφυπνιστεί, μπορεί και αυτή κατόπιν με την σειρά της να κάνει επανάληψη σε κάποια άλλη κοιμισμένη συνείδηση και έτσι ίσως προσεγγίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησα λίγο ανορθόδοξα σήμερα αλλά θα έρθω στο ζητούμενο : αγαπημένοι μου νιώθω μια πίκρα και μια οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου. Είμαι ένα αισιόδοξο άτομο από την φύση μου παρ’ όλες τις αναποδιές, βλέπω πάντα φως στο τούνελ …αλλά δεν ξέρω πια αν υπάρχει αυτό το φως στο μεγάλο τούνελ που βρίσκεται στην Ελλάδα …και έχουν σκοπό να παραμείνουν με τις ευχές του πολιτικού συστήματος, με τις ευχές των εξαρτημένων από ναρκωτικά που έχουν γεμίσει την Ελλάδα. Με την ευχή του αγοραίου έρωτα και των αριστεροσοσιαλοδεξιόφρονων κυβερνήσεων… Ααα και ας μην ξεχνάμε και το πιο σημαντικό … με την ευχή του μεγάλου εμπορίου βρεφών και παιδιών που δυστυχώς σήμερα πλήττει τρομερά τη χώρα μας και είναι ένα παγκόσμιο έγκλημα… με τις ευχές των παγκοσμιοποιητών… που σκέφτηκαν κιόλας να τους δώσουν και επιδόματα λόγω του οτι είναι λέει ανάπηροι και οι ανάπηροι παίρνουν συντάξεις… γιατί να μην πάρουν και αυτοί οι κατά 30% ανάπηροι… παιδόφιλοι! Το πρώτο θέμα και η καθημερινή σε πρωτοσέλιδό τους το 2012,αναφέρθηκαν στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2611 όπου υπήρχε η απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη, για ρύθμιση η οποία θα καθόριζε τα ποσοστά αναπηρίας με βάση κάποια πάθηση (σωματική ή ψυχική). Σας παραθέτω παρακάτω την λίστα για να δείτε τί κάνουν αυτοί που εμείς ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπήσουν για το καλό μας.

Αν και οι 300 της βουλής το μονό που προσπαθούν να κάνουν αποκτώντας εξουσία, είναι να καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες σε χρήματα, σεξ και ό,τι άρρωστο έχουν, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, μέσα απο διατάξεις που έχουν δικαίωμα να περνούν από τη βουλή και κανείς εισαγγελέας δεν υπάρχει πουθενά …Παρατίθεται ο σχετικός πίνακας.

– Πυρομανία ΠΑ: 20-35%
– Απασχόληση με τυχερά παιχνίδια ΠΑ: 20-35%
– Κλεπτομανία ΠΑ: 20-35%
– Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
– Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
– Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
– Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
– Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
– Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-3
(protothema)

.. Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι «πριμοδοτούνται» με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο ΦΕΚ της κυβέρνησης στη σελίδα 38170: http://www.disabled.gr/lib/images/41920.pdf από ό,τι γράφει το capital.gr.
Οταν λοιπόν υπαρχει αυτη η διαταξη που καλυπτει ολους αυτους πως εγω θα καταγγείλω οταν μου στείλανε video ενός από το Αφγανιστάν που βιαζε ενα κοριτσακι. .και ο αλλος το βιντεοσκοπουσε… στην πατριδα μου την Ελλάδα, όχι σε κάποιο βουνό του Αφγανιστάν… …ολοι λοιπόν που μας εχουν κυριαρχήσει δυστυχώς την πανέμορφη χώρα μας, εγω το μονο που ζητάω ειναι να προστατέψουμε τα παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα να γίνονται θύματα σεξουαλικού προγραμματισμού στο “Πείραμα Κέντλερ»: Οι αρχές του Βερολίνου έδιναν παιδιά σε παιδόφιλους για 30 χρόνια!
Επί τρεις δεκαετίες οι αρχές του Δυτικού Βερολίνου έδιναν άστεγα παιδιά σε παιδόφιλους άνδρες, υποθέτοντας ότι θα έκαναν… ιδανικούς θετούς γονείς. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η αρρωστημένη πρακτική συνεχίστηκε για δεκαετίες. (Skai)
Η υπεύθυνη για τη νεολαία γερουσιαστής του Βερολίνου Σάντρα Σέρρες χαρακτήρισε τα ευρήματα «συγκλονιστικά και τρομακτικά».

Μια πρώτη έκθεση για το «πείραμα του Κέντλερ» δημοσιεύθηκε το 2016 από το Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν. Οι ερευνητές δήλωσαν τότε ότι η Γερουσία του Βερολίνου φάνηκε να μην ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Τόσα χρόνια μετά, οι αρχές του Βερολίνου δεσμεύθηκαν να ρίξουν φως στο θέμα.

Έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε διάφορες χώρες, δείχνουν ότι τουλάχιστον το 7% των γυναικών και το 3% των ανδρών έχουν υποστεί κατά την παιδική τους ηλικία σεξουαλική κακοποίηση. Και επανέρχομαι στους κατακτητές μας. Διάβασα κάπου στο διαδίκτυο ότι οι ιμάμηδες μουσουλμάνοι ζητούν να νομιμοποιηθεί και στην Ευρώπη η παιδεραστία!
Στην αρχή είπα πως είναι υπερβολές, που κάποιες φορές δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Όμως είχα άδικο. Ψάχνοντας στο Κοράνιο, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων, διαπίστωσα πως είχαν δίκιο και τα δύο δημοσιεύματα. Στο πρώτο δημοσίευμα διαβάζουμε, ότι πριν μερικά χρόνια στην Γάζα είχε γίνει ένα γκαλά. Ο Ιμάμης ευλόγησε τον γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυμφών ήταν κάτω από 12 ετών. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας. Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, και αυτό με την άδεια του Ισλαμικού νόμου. Αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τον Δρ Paul L. Williams, και εκδόθηκε και μεταφράσθηκε στην Βραζιλία. Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια «αρραβωνιασμένα κοριτσάκια Κάθε 3 χρόνια 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς. Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. Και ρωτάω εγώ, γιατί θα πρέπει εμείς να ανοίξουμε τα σπίτια μας και την χώρα μας σε μια κουλτούρα που μονο βιάζει παιδια, κακοποιεί τις γυναίκες, και το πιο γελοίο, σκοτώνει και κρεμάει τους ομοφυλόφιλους. Τί υποκρισία… αφού οι ίδιοι τους βιάζουν από μικρά και μεγάλα λέει δεν το δέχονται. Ελάτε να ενωθούμε, να σώσουμε ό,τι νομίζουμε ότι σώζεται μέσα από αγώνες. Όλοι μαζί ενωμένοι. Θα συνεχίσω να γράφω για το θέμα των παιδιών… γιατί είναι ένα θέμα που πονάει, όσους είναι γονείς, και μη…

Μην πέφτουμε από τα σύννεφα όταν βλέπουμε να έχει γίνει η Ελλάδα ένας παιδικός τουριστικός σεξουαλικός προορισμός. Κάθε μέρα έχουμε και ένα περιστατικό για βιασμό ανηλίκου και όχι μόνο. Ας κάνουμε έν αμεγάλο ξεσήκωμα οι γονείς παγκόσμια γιατί σήμερα είναι του γείτονα, αλλά αύριο θα είναι το δικό μας παιδί.

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This