ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

παρατράγουδα

Τα παρατράγουδα των μέτρων

24 Apr, 2022

Σε πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης ξέσπασε παρέα ανδρών, όταν τους ζητήθηκε να επιδείξουν πιστοποιητικά εμβολιασμού. Τα παρατράγουδα κατέληξαν σε σοβαρές υλικές ζημιές και πανικό.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος ενημέρωσαν τους τέσσερις πελάτες ότι θα έπρεπε να επιδείξουν τα πιστοποιητικά, για να μπορέσουν να μπουν στο εστιατόριο. Η παρέα έφυγε, καθώς οι δύο από τους τέσσερις ήταν ανεμβολίαστοι, αλλά εντός λίγων λεπτών επέστρεψαν σπάζοντας το μαγαζί και απειλώντας τους υπαλλήλους: “Είναι η τελευταία σας μέρα – να προσέχετε όταν περπατάτε στον δρόμο”. 

Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό και αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις από πλευράς του εστιατορίου.

 

Πηγή και βίντεο: https://www.gazzetta.gr/plus/2108877/patsatzidiko-egine-ronteo-logo-pistopoiitikon-na-fobaste-otan-perpatate-ston-dromo-vid

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα