ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Μίκη Θεοδωρακη,Πειραιώς,Σεραφείμ

Πειραιώς, Σεραφείμ 2021: Τωρα για τον Μίκη Θεοδωρακη κανει την παπια

25 Sep, 2021

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

Λαλίστατος ο Πειραιώς, Σεραφείμ για τον Μίκη Θεοδωρακη. Μονίμως με μια κριτική τάση Προς όλους και όλα… Με την αυτοκριτική, δεν τα έχει καλά. Βλέπετε η κριτική, η κακόπιστη, όταν ρέει σαν χολή, σε κάποιους προσφέρει και μια ηδονή.. 

Ενώ η αυτοκριτική, στο αναγκαστικό της ”ξεγύμνωμα”, αποκαλύπτει τη μικρότητα και την αδυναμία. Μιλάει λοιπόν ο (έξω από δω) ”Άγιος” στα χρυσοποίκιλτα ντυμένος για ότι του κατέβει. Κι αν δεν του κάτσει, ξέρει και γλυστράει.. Έχει ως.. ”Άγιος” το ελεύθερο να λέει. Και να κάνει.

Επέτρεψε λοιπόν να γίνει, ολόκληρη αναφορά, με πλούσια συλλογή ύβρεων, κατά του Μίκη μας. Κατά του σπουδαίου μας, με την τεράστια προσφορά Μίκη Θεοδωρακη . Προσπαθώντας, ο έτσι κι αλλιώς ασεβής, τη μετά θάνατο αποκαθήλωση, του μύθου. Μάλιστα τον.. αφόρισαν κιόλας. Λες κι ο Μίκης που είχε την ευλογία όλων των Ελλήνων, όλων των λαών της οικουμένης, είχε ανάγκη την δική τους ευχή ή την δική του κατάρα. Που μόνο επί της κεφαλής τους πίπτει. 

Προέβη, προφανώς, δια μέσου του ”Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών” της Μητρόπολης, σε μια αήθη επίθεση κατά του μοναδικού μας Μίκη. Με ένα άθλιο κείμενο που στοχεύει στο να αποδομήσει το μεγαλείο του μουσουργού μας. Ενώ δεν αφήνουν απ’ έξω ούτε τον Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη. Χαρακτηρίζοντας τα έργα τους παγανιστικά. 

Ποιοι;; Αυτοί οι άθλιοι Θεομπαίχτες Που υμνούν τα εμβόλια του αντίχριστου. Και προτρέπουν τον κόσμο να πάει να παραδοθεί, στα σιωνιστικά σχέδια. Αυτές οι έχιδνες όπως ο Κύριος, τους αποκάλεσε.  Μόλις όμως ο τύπος αυτός, είδε την εις βάρος του κατακραυγή του κόσμου, μόλις είδε την αγανάκτηση όλων μας, αποφάσισε κάπως, να τα μαζέψει. Και τώρα νίπτει τας χείρας του. Με ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο του.

                                                    Μίκη Θεοδωρακη

Οι παρατρεχάμενοι του δηλαδή . Λέγοντας πως είναι ”Ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων” Και πως αυτός δεν έχει καμία ανάμειξη.. Τι μας; λες; Λεβέντη.. Άγιε.. Που μόλις άκουσες ιαχές σήκωσες λευκό πανί… Θρασύδειλοι όλοι σας.  Το γραφείο αυτό ποιος το ελέγχει; Εγώ; Η ο αναγνώστης που διαβάζει τώρα; Εσύ το ελέγχεις δέσποτα. Αν διαφωνείς, να βγεις έξω να κάνεις ανοιχτή δήλωση. 

Με τη φωνούλα σου.  Να σε ακούσουμε. Κι όχι με μια αόριστη έγγραφη δήλωση του..”γραφείου” σου. Να βγεις και να εκφράσεις την εκτίμηση σου στο έργο του Μίκη και του Ελύτη.. Αφού πρώτα διώξεις τα ”απολωλά πρόβατα” που το έγραψαν.  Αυτόν τον όποιο φασίστα, έβαλε στο στόμα του τον Μίκη μας Και τον Ελύτη.. Να τους διώξεις αν διαφωνείς.

Μέχρι  λοιπόν να το κάνεις εσένα ξέρουμε, λαλίστατε δέσποτα. Να τους απολύσεις όλους αυτούς τους βυθισμένους στο σκότος .. Εδώ απέλησες τον οδηγό σου, πριν λίγα χρόνια και του στέρησες το ψωμί, γιατί βρέθηκε σε διάσταση με την γυναίκα του. Και το θεώρησες αμάρτημα..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.