EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 20-26 Φεβρουαρίου

19 Feb, 2023

ΚΡΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ Επιτέλους αυτήν την εβδομάδα, παίρνεις σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική σου καριέρα, όσο και για τις επί μέρους κοινωνικές σου δραστηριότητες, γιατί τώρα ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις, γιατί αφήνεις το ένστικτο σου να σε καθοδηγήσει σωστά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα είναι πιο πιθανό να βάλεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις στον «αυτόματο πιλότο» καθώς τα προσωπικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. 
Επένδυσε χρόνο και προσοχή σε επαγγελματικές συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς αυτές θα κρίνουν την εξέλιξη αρκετών θεμάτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ίσως πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα στα σχέδια και τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες, πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις τα ηνία του δεσμού στα χέρια σου από την αρχή και να μαγνητίσεις τον άνθρωπο που αγαπάς σα να είναι η πρώτη σας φορά.
Μην επιτρέπεις στην κακοήθεια, στα τρίτα λόγια και στις διάφορες ατυχίες που συνέβησαν, να κάνουν κακό στην σχέση σου, προστάτευσε την καρδιά σου από ανεπιθύμητες εξελίξεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 15,28,34,65

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ Αυξάνεται η δημοφιλία σου και η κοινωνικότητα σου αυτήν την εβδομάδα, δεδομένου ότι οδηγείσαι σε κύκλους ατόμων που έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν στη δουλειά σου και στις εξελίξεις που αφορούν την οικονομική σου άνοδο. Αποκτάς ενεργή συμμετοχή στις φιλικές συντροφιές, βοηθάς συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σου, ενώ οι ανησυχίες σου γαληνεύουν και έτσι έχεις καλύτερη διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν πιο χαλαρά στη δουλειά και έτσι θα σου αφήσουν το περιθώριο να ασχοληθείς και με κάποιες υποχρεώσεις που θα έχεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και έτσι να κερδίσεις χρόνο. 
Θα προσεγγίσεις εντελώς ρεαλιστικά μία επαγγελματική σου υπόθεση προκειμένου να μπορέσεις να την διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο για εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Παρότι φαινομενικά δεν λείπουν σημαντικά πράγματα από την συναισθηματική σου ζωή, δείχνεις να μην ικανοποιείσαι με την στάση του ανθρώπου που σε συντροφεύει, ίσως γιατί βλέπεις ότι κάποιες φορές δεν σε καλύπτει η συμπεριφορά, η στάση που κρατάει ή η επικοινωνία ή μπορεί να βαρέθηκες τον τρόπο που σε προσεγγίζει ερωτικά.
Κάνε το πρώτο βήμα, αγκαλιάζοντας το ταίρι σου με υπομονή και τρυφερότητα, με στοργή και ρομαντισμό, πάρε και δώσε στην αγάπη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 10,25,42,85

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, να είναι το κυριότερο αστρολογικό φαινόμενο της βδομάδας, έχεις αστείρευτη βοήθεια από το Σύμπαν για να επιτύχεις κάποια σημαντική και σπουδαία σου φιλοδοξία και να πραγματοποιήσεις μερικούς από τους στόχους σου.
Μπορεί αυτό το διάστημα να απασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου θέματα, ωστόσο πάντα υπάρχει χρόνος για να δεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που συμπάσχουν με τις ανησυχίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Οι συζητήσεις και η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα, η οποία φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή.
 Κατά τα μέσα της εβδομάδας ίσως να προκύψει ένα ζήτημα το οποίο θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και πιθανόν να σε μπερδέψει. 
Ενδεχομένως να νιώσεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα για να πάρεις μία σημαντική απόφαση για ένα θέμα της δουλειάς, για αυτό σε αυτήν την περίπτωση άκουσε τη διαίσθησή σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Αν ο δεσμός σου δεν περνάει και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει δείχνει δυσφορία και απομάκρυνση και νιώθεις πως έχει στενέψει επικίνδυνα ο κλοιός γύρω από τη σχέση σου, από έριδες και συγκρούσεις, από ασυμφωνία χαρακτήρων και εκρήξεις, ίσως πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση, δίχως να δείχνεις τον πόνο και την δυσφορία σου.
Άσε πίσω τις άσχημες στιγμές, αποδέξου τις καινούργιες προκλήσεις που σε προσεγγίζουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 3,20,41,36

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Άκρως βοηθητική και υποστηρικτική είναι η Νέα Σελήνη αυτής της βδομάδας, γιατί σε προτρέπει να παράγεις νέες ιδέες που ξεμπλοκάρουν την οικονομική δυσαρμονική κατάσταση που βρίσκεσαι, και έτσι αποκτάς πρόσβαση σε περισσότερα έσοδα.
Βρίσκεις λύσεις και απαντήσεις σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου, εφόδια που είναι απαραίτητα για να χτίσεις τα μελλοντικά σου όνειρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει με επαγγελματικές υποθέσεις, ραντεβού και κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μπορούν να παραμείνουν σε εκκρεμότητα. 
Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε θέματα της δουλειάς, καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει εκεί που θέλει και έτσι δεν θα είναι εκεί που πρέπει. 
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μην σου «ξεφύγουν» πράγματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Εκτόνωσε την ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σου, διεκδίκησε από την αρχή τον άνθρωπο που αγαπάς, αναζωπύρωσε την σπίθα του έρωτα στην καρδιά σου, διώξε τις υποψίες της διάσπασης από τον δεσμό σου.
Μην τα βάζεις με το ταίρι σου και την κακή σου μοίρα, οπλίσου με ορμητικότητα και δυναμισμό, με πρωτόγνωρο πάθος, με την αγάπη που κρύβεις στην ζεστή σου αγκαλιά για την σχέση σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 3,19,7,36

 

 

ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αν αποφασίσεις να βάλεις στην άκρη τις επόμενες ημέρες το πείσμα, την περηφάνια και τον εγωισμό σου, να περιμένεις αρκετά ευχάριστα μηνύματα που αφορούν στην επίτευξη των στόχων σου και στην οικονομική σου άνοδο.
Αν όμως φερθείς με τον αντίθετο τρόπο και ενοχληθείς που δεν θα πρωταγωνιστήσεις στα δρώμενα, τότε θα βαρύνει η ψυχολογική σου διάθεση, θα χάσεις τις ελπίδες σου για το αύριο, θα πιστέψεις πως δεν αξίζεις τίποτα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αν είσαι αδέσμευτος/η, προετοιμάσου για ένα πιπεράτο και καυτό ερωτικό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο, που πολιορκεί την γοητεία σου με τρυφερό φλερτ, ενώ ένα υπέροχο ειδύλλιο μαγνητίζει την προσοχή σου.
Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου με την αναλυτικότητα του μυαλού και την ευθύτητα της έκφρασης, ο δεσμός σου φωτίζεται με ελπιδοφόρες, ρομαντικές στιγμές, το πάθος κάνει το θαύμα του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : Μία επαγγελματική σου σχέση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις πώς υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις σε αυτή. 
Χρειάζεται να προσεγγίσεις με ρεαλισμό ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, προκειμένου να τα δεις «ως έχουν» και έπειτα να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε ωφελήσουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,11,28,32

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην κοινωνική σου ζωή.
Αν κάποιος προσπαθεί να σου επιβάλλει τη γνώμη του ή τις θέσεις του, καλό είναι να διπλοσκεφτείς τον τρόπο που θα αντιδράσεις, που θα επικοινωνήσεις τα θέλω και τις φιλοδοξίες σου, που θα βάλεις ένα τέλος στην καταπίεση που αισθάνεσαι προκειμένου να κάνεις το επόμενο βήμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς έρχονται φέρνει στο προσκήνιο συμπεριφορές, βλέψεις αλλά και απαιτήσεις πού υπάρχουν εκατέρωθεν σε μία σχέση.
 Σε περίπτωση που έχεις μία συζήτηση που αφορά μία σημαντική δουλειά ή μία επαγγελματική συμφωνία προσπάθησε να δεις τα δεδομένα ως έχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Μπορεί ο δεσμός σου να σε απογοητεύει, ίσως ο άνθρωπος που αγαπάς να μην αγγίζει τις χορδές της πληγωμένης σου καρδιάς, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι ερωτικό από την αρχή.
Μην φυλακίζεις τα όνειρά σου και μην αισθάνεσαι δεσμευτικά για μια σχέση που σε προβληματίζει αδιάκοπα, αποδέξου την πραγματικότητα και τα θέματα που υπάρχουν, αναζήτησε την αγάπη σε μια φρέσκια γνωριμία, στις προκλήσεις που έρχονται.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 1,28,16,45

 

 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Πρόβαλε αυτήν την εβδομάδα τις ικανότητες και τις δυνατότητες σου στη δουλειά, δεδομένου ότι οι πλανήτες βοηθούν ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου.
Μπορείς να πάρεις κάποιες οικονομικές ανάσες που ανεβάζουν την ψυχολογία σου, αφού διαπιστώνεις ότι ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι κόποι σου.
Ας συνεργαστείς με τα άτομα που σε πλαισιώνουν, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις καθώς θα υπάρχουν μηνύματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου οι οποίες θα σε αποδιοργανώσουν! 
Ίσως να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις θέματα της δουλειάς όμως μην αφήνεις οποιαδήποτε υπόθεση μπορείς να διευθετήσεις σήμερα, για αύριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είναι ίσως από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες για να κάνεις μια φρέσκια ερωτική αρχή, να δημιουργήσεις μια ιδανική σχέση, να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου αν είσαι μόνος/η.
Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, ανέλαβε πρωτοβουλίες, πλάνεψε τον άνθρωπο που αγαπάς με πάθος και αισθησιασμό, ζωντάνεψε τον δεσμό σου βάζοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου, πλησίασε με περισσότερη δοτικότητα την σχέση σου, κάνε τα αδύνατα δυνατά να ομορφύνεις την ερωτική σου ζωή.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 8,17,42,43

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ : Ανάλογα με τους στόχους που έχεις βάλει για το επόμενο κοντινό διάστημα, μπορείς τις επόμενες ημέρες να έχεις ευχάριστες επιτυχίες που όχι μόνο ανεβάζουν τις μετοχές σου στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου χώρο, αλλά βοηθούν για να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και στην προσωπική σου ζωή.
Τύχη υπάρχει και στα οικονομικά σου, δεδομένου ότι εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Η καθημερινότητα που έχεις στη δουλειά καθώς και κάποιες υποχρεώσεις που την αφορούν θα δώσουν το ρυθμό στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα.
Όσο νωρίτερα μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η διάθεσή σου.
 Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας οι επαγγελματικές απαιτήσεις μπορεί να είναι πιο έντονες και κατά συνέπεια πιο κουραστικές, όμως αυτό ευτυχώς θα κρατήσει για λίγο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Μια ολόφρεσκη, νέα γνωριμία είναι στα σκαριά της συναισθηματικής σου ζωής αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική, πρωτόγνωρη θύελλα σαρώνει την καρδιά σου, η μοναξιά δίνει την θέση της, στις εξορμήσεις και στους αισθησιακούς πειρασμούς.
Αν είσαι σε μόνιμη δέσμευση, το πάθος καιροφυλαχτεί να σου πάρει το μυαλό, την ψυχή και το κορμί, το ταίρι σου διακατέχεται από «επικίνδυνη» ορμητικότητα και ευχάριστη διάθεση για υπέροχες, μοναδικές στιγμές.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 4,16,35,47

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Διόρθωσε ή φτιάξε από την αρχή τις επόμενες ημέρες, τους χώρους εκείνους που δεν σε ικανοποιούν τόσο στη δουλειά σου, όσο και στο σπίτι σου, για να επανέλθει η χαρά και η γαλήνη στην καθημερινότητα σου, για να εξομαλύνεις με την καλή σου διάθεση τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
Κάποιο χαρούμενο και αισιόδοξο μήνυμα στέλνουν οι ευνοϊκές αστρολογικές όψεις, που ανταμείβει πλήρως τις φιλοδοξίες και τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  Τα ζητήματα της δουλειάς φαίνεται πως δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε κάποιες προτάσεις που θα έχεις για αυτές τις ημέρες. 
Η αφηρημάδα θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό των ημερών και χρειάζεται προσοχή ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα σε επαγγελματικές υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η διάθεσή σου ανεβαίνει όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι όμορφες, ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπό σου επιστρέφουν, η αγάπη και η τρυφερότητα αγκαλιάζουν την καρδιά σου, θεριεύουν τα μεγαλεπήβολα όνειρα και τις επιθυμίες σου.
Μια πρόταση για συγκατοίκηση, η επισημοποίηση του δεσμού, ένα ονειρεμένο ταξίδι που προσδοκούσες, είναι οι ευχές σου που γίνονται πράξη, οι επιθυμίες που παίρνουν σάρκα και οστά και γλυκαίνουν τον έρωτα στην σχέση σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 15,42,6233

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Διόρθωσε όσο μπορείς αυτήν την εβδομάδα τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, δραστηριοποιούν τα θέλω και τις επιθυμίες σου, και έτσι ανεβάζεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκάς.
Ίσως θελήσεις να μείνεις περισσότερο στο σπίτι σου ή σε χώρους που αγαπάς, αλλά και να φροντίσεις για μια μετακίνηση ή μετακόμιση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. 
Τα οικονομικά ζητήματα θα είναι αρκετά απαιτητικά αυτές τις ημέρες όμως η θέλησή σου, θα σε βοηθήσει να τα οργανώσεις και να τα διευθετήσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να τα προσεγγίσεις με ρεαλισμό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ . Αισθάνεσαι πως έχεις αναλάβει να φροντίζεις τα πάντα στην σχέση σου, πως επιβαρύνεσαι με όλες τις δουλειές και τις ευθύνες και ο άνθρωπος σου εθελοτυφλεί, εκρήγνυσαι με όλους και όλα γύρω σου, ενώ οφείλεις να μοιράσεις τις ευθύνες, όχι μόνο για να τα καταφέρεις εσύ προσωπικά, αλλά για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου, να ισορροπήσουν τα πράγματα, να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για την φροντίδα της εμφάνισης σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 11,27,36,54

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αναζητάς τρόπους και μεθόδους αυτές τις ημέρες, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς οικονομικά, αναζητώντας είτε νέες πηγές εσόδων, είτε κάποια συμφέρουσα συνεργασία στον ήδη επαγγελματικό χώρο που κινείσαι και οι πλανητικές συγκυρίες βοηθούν τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα θέλω και οι προσδοκίες σου.
Γλύκανε το λόγο σου και τις πράξεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει ήπια για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αυξάνονται.
Προσέγγισε κάθε ζήτημα που αφορά τη δουλειά με ρεαλισμό και υπευθυνότητα και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ακόμα και αν η συμπεριφορά και η στάση του ανθρώπου που σε συντροφεύει γίνεται αφόρητη, άλλες φορές εκνευριστική, άλλες πάλι τραγική, μην δίνεις σημασία και μην φορτίζεις την ατμόσφαιρα με απογοήτευση, έχθρα και ζήλεια. Ξέχασε το άσχημο χθες, πίστεψε πως μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, αρκεί να θωρακίσεις τα συναισθήματα σου, να διαφυλάξεις την αγάπη, να κρατήσεις τον έρωτα ανέπαφο και ανεπηρέαστο μέσα στην ψυχή σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 12,51,36,48

ΙΧΘΥΕΣ 
ΓΕΝΙΚΑ:  Άκρως δημιουργικός, παραγωγικός και αποδοτικός είναι ο κύκλος που αρχίζει αυτές τις μέρες με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, έτσι ώστε να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη η καθημερινότητα σου. Ανακουφίζεσαι ψυχικά και παίρνεις βαθιές ανάσες στα οικονομικά σου, αφού για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπορείς να βάλεις γερά θεμέλια στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα και εσύ φαίνεται πως θα είσαι εκεί για αυτές.
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 15/2 μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και τη σημασία που μπορεί να έχουν.
 Μην αφήσεις κανένα ζήτημα της δουλειάς στον «αυτόματο πιλότο» και δες προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ίσως αισθάνεσαι έντονα το συναίσθημα της αδιαφορίας, της αμφιβολίας ή της απόρριψης μέσα στον ερωτικό σου δεσμό ή αντίθετα μπορεί το ταίρι σου να νιώθει απομονωμένο και παραμελημένο από σένα.
Όσο χάσμα κι αν πιστεύεις πως υπάρχει στην σχέση σου, υπάρχει παράλληλα ελπίδα από αυτή την βδομάδα να διορθωθούν όλα με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, να νικηθούν οι ορατοί και αόρατοι εχθροί της συναισθηματικής σου ζωής και να νικήσουν η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 3,13,42,45

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This