EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 24-30 Απριλίου 2023

24 Apr, 2023

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα σε κλίμα ήρεμο, δεν θα υπάρξουν διαθέσεις για αντιπαραθέσεις και ανούσιες κόντρες. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να ‘ρθείτε σε επαφή με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με τις μεταξύ σας υποθέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε ή να στρεσάρετε τον εαυτό σας ή τους γύρω σας. Οι συνεργασίες σας θα πάνε πολύ καλά, δώστε έμφαση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό σας τομέα ίσως να υπάρξει άνοιγμα για μία νέα γνωριμία ή ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν που μεταξύ σας δεν είχε γίνει ποτέ σχέση. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε με άμεσο τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες να «επουλώσετε» εργασιακά τραύματα. Μέσα σε αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι η καλή επικοινωνία με συναδέλφους σας. Είναι στο χέρι σας τις ημέρες αυτές να διαχειριστείτε σωστά, όχι τους άλλους, αλλά τον εαυτό σας και να αναπτύξετε πολύ καλύτερες σχέσεις από τις ήδη υπάρχουσες. Πιστέψτε με, δεν θα μείνει απαρατήρητο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και μέσα από ζωηρές και έντονες συζητήσεις που γίνονται αυτήν την εβδομάδα, σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο, εσύ μπορείς να αποκομίσεις την δικαίωση και την ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει. Τώρα βλέπεις να πιάνουν τόπο οι σπόροι που φύτεψες για να έχεις καλύτερη οικονομική επιφάνεια, για να αποκτήσεις μια εξαιρετική προσωπική καθημερινότητα, για να προωθήσεις ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αφουγκράσου τις ιδέες του ανθρώπου που αγαπάς και μην παριστάνεις ότι τα γνωρίζεις όλα, πάρε τη γνώμη του δεσμού σου για να υπάρξουν κοινές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης. Κάποια πρωτότυπη και πρωτόγνωρη άποψη που καταθέτει το ταίρι σου, ίσως είναι η λύση που ψάχνεις για να αναθερμάνεις την συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι επόμενες μέρες προσφέρονται για νέες γνωριμίες, αρκεί να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ορθάνοιχτα στις προκλήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέες συνεργασίες την εβδομάδα αυτή αλλά και οι δημόσιες σχέσεις σας θα είναι πολύ καλύτερες, πράγμα που σας βοηθά στο άνοιγμα των επαγγελματικών οριζόντων σας. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους σας, η συμπάθεια που δείχνουν προς το πρόσωπό σας αλλά και η βοήθειά τους, σας προτρέπουν να αναπτύξετε τις ιδέες σας, αλλά και να επεκταθείτε ή να ανέλθετε. Όσοι έχετε να διευθετήσετε θέματα με το δημόσιο, είναι μια καλή εβδομάδα να το προσπαθήσετε. Κάπου στη μέση της εβδομάδας, βγαίνουν οικογενειακά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες, τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο σου, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί αν καταφέρεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται με τους συνεργάτες σου, και αν θα μπορέσεις να βάλεις γερά θεμέλια για τα επόμενα, επαγγελματικά σου σχέδια. Απρόσμενες, θετικές εξελίξεις και στην κοινωνική σου ζωή, έρχονται το Σαββατοκύριακο, μέσα από χαλαρές και ώριμες συζητήσεις με τα προσφιλή σου άτομα και τους δοκιμασμένους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Επιβράβευσε τον εαυτό σου και την αξία σου και μην σκύβεις το κεφάλι με τις μικροαναποδιές ή μικροπαρεξηγήσεις που συμβαίνουν στην συναισθηματική σου ζωή. Αν δεν αγαπήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου, τότε μην περιμένεις να εισακουστούν από τον άνθρωπο που σε συντροφεύει, γιατί ίσως δεν ξέρει τι νιώθεις και πώς αισθάνεσαι. Αποδέξου ένα συμβολικό δώρο από το ταίρι σου, σκέψου πως είναι μια ένδειξη συγγνώμης και ευγνωμοσύνης και όχι δωροδοκία για μια απιστία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εστιάστε την προσοχή σας, σε πιθανές εξαπατήσεις, που μπορεί να προέρχονται από συναδέλφους σας ή ακόμη και στο να δημιουργήσετε εσείς αυταπάτες στον εαυτό σας, ωραιοποιώντας κάποιο άτομο ή μία κατάσταση. Γενικότερα μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα όσον αφορά την κρίση σας προς τους άλλους. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν αυτά, θα έχετε αρκετά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες για να επιτύχετε, με την στήριξη ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς και την αρωγή τους. Είναι πιθανό να λάβετε ένα οικονομικό δώρο για κάτι που έχετε καταφέρει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχεις τις καλύτερες προθέσεις, να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σου, τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής είναι εκείνος που πιθανόν δημιουργήσει μπερδέματα και αναβολές στην έκβαση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί. Φρόντισε να μην υπάρχει ασάφεια και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία, για να πάρεις και να δώσεις καθαρές εξηγήσεις στα ζητήματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το σύμπαν βοηθά και συνωμοτεί με τον Άρη στο ζώδιο σου, να ζήσεις όσο πιο έντονα τις στιγμές με το ταίρι σου, να ρουφήξεις το πάθος και τον αισθησιασμό του άλλου σου μισού και να τα μεταμορφώσεις σε αγάπη, σε έρωτα και φωτεινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό σε μια καινούργια γνωριμία, να βαδίσεις με γνώμονα την αλήθεια της καρδιάς και του κορμιού σου για να μαγνητίσεις μια υπέροχη, καυτή εμπειρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα σας δίνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Κι ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά που συνήθως είναι αυτά που μας προβληματίζουν. Λόγω κάποιων διαφορών με ανωτέρους ή γενικότερα με άτομα σε θέσεις ισχύος, θα νιώσετε εκνευρισμό. Αυτό μπορεί να προκληθεί από κάποια επίσκεψη επαγγελματική ή νέα, τα οποία θα σας δυσαρεστήσουν ή θα σας απογοητεύσουν. Στον αντίποδα, κάποιοι, ειδικά καλλιτέχνες ή και γενικότερα, όσοι έχετε να κάνετε με τον δημιουργικό τομέα του όποιου επαγγέλματος, θα έχετε εμπνεύσεις!

 

 

ΛΕΩΝ

Είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από συζητήσεις και καταστάσεις που σε αγχώνουν και σου προκαλούν απέχθεια στο χώρο της δουλειάς σου, παρά να εμπλακείς σε λόγια και κουβέντες που αργότερα θα μετανιώσεις. Εκτός όμως από την ανάδρομη πορεία του Ερμή που προκαλεί μπερδέματα, την Πέμπτη και την Παρασκευή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, μπορείς να εισπράξεις θετικές ανατροπές που σου εξασφαλίζουν την πραγματοποίηση των άμεσων στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σκέψου πως είναι η καλύτερη στιγμή για να αποβάλεις από μέσα σου, από γύρω σου και από πάνω σου, κάποια πάθη που έγιναν λάθη στο παρελθόν και σε οδήγησαν σε συναισθηματική αποτυχία. Μίλησε με ανοιχτά χαρτιά στο άλλο σου μισό, βρες χρόνο για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις εντάσεις που προβλημάτισαν την καρδιά σου, για να οραματιστείς με ζεστασιά το μέλλον του δεσμού σου. Αν είσαι μόνος/η, οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για να καλύψεις το χαμένο έδαφος στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δυσαρέσκειες και εκνευρισμούς θα έχετε τις ημέρες αυτές. Όμως επειδή προβλέπετε κι εσείς οι ίδιοι το ότι θα έχετε ξεσπάσματα, κυρίως εσωτερικά ή και γιατί ακόμη θα έχετε ενοχληθεί, φροντίστε να τα διαχειριστείτε. Η έντονη κυκλοθυμία σας επίσης, μπορεί να εκνευρίσει και τους γύρω σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Κι όλα αυτά αφορούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον και τις συναδελφικές σας σχέσεις. Γενικότερα οι μέρες εμπεριέχουν ένταση, αλλά να είστε αρκετά δυναμικοί για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Εξάλλου, ακόμη και ο εκνευρισμός δεν έχει διάρκεια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και τους έμπιστους φίλους σου, γιατί δείχνουν πρόθυμοι να καταλάβουν τα προβλήματα και τις αγωνίες σου, τόσο για τη δουλειά σου, όσο και για τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Δεδομένης όμως της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ασυνεννοησία ή κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινή ρήξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ξεστόμισε τις αλήθειες της καρδιάς σου στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά, και μην κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, ενώ καλό είναι να ακούσεις με προσοχή και συνέπεια τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου σου μισού, για να βρεθεί ο χαρούμενος και ευτυχισμένος δρόμος που θα οδηγήσει τη σχέση σου στην καθολική ολοκλήρωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η, είναι η καλύτερη και η πιο ευνοϊκή περίοδος για να μαγνητίσεις μια υπέροχη, νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάποιες μικρές διαφορές ή διαφωνίες, κυρίως λόγω της τακτικής που ακολουθείτε, μπορεί να έχετε με ανωτέρους σας. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή, γιατί έχετε την διάθεση αυτές τις ημέρες να ονειροπολείτε ή να ωραιοποιείτε καταστάσεις και τα πράγματα να είναι εντελώς αντίθετα από αυτά που θα πιστεύετε. Αν έχετε οικονομικές συναλλαγές κυρίως με συνεταίρους σας, προσέξτε λιγάκι τον τομέα αυτό, έτσι ώστε όλα να είναι δίκαια και για τους δυο σας, είτε αυτό αφορά την δική σας μεριά, είτε την δική τους. Κάποια ξαφνικά ταξίδια είναι πολύ πιθανόν να οργανωθούν για επαγγελματικούς λόγους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ας μην πάρεις τώρα κάποιες σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, δεδομένου ότι με τον ανάδρομο Ερμή καλό είναι να δείξεις περίσκεψη και εγκράτεια πριν ορίσεις τα επόμενα καθοριστικά σου βήματα. Υπάρχουν λύσεις και απαντήσεις σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί και ίσως αφορά στα οικονομικά σου, μην βιάζεσαι να κάνεις τις επιλογές σου, δείξε υπομονή και θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ήρθε η στιγμή για να πραγματοποιήσεις όσα σχέδια και όσες συναισθηματικές επιθυμίες έχεις οργανώσει το προηγούμενο διάστημα με τον άνθρωπο που αγαπάς και συντροφεύει τα όνειρα σου. Τόλμησε να κάνεις πράγματα που δεν ρίσκαρες στο παρελθόν, αποδέξου τις αλλαγές που ορίζει το Σύμπαν στον δεσμό σου, είναι καιρός να ξαναχτίσεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, απόλαυσε κάθε καυτή εμπειρία που έλκει το φλογερό σου ταμπεραμέντο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η καριέρα σας και οι συνεργασίες σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κυρίως τις ημέρες αυτές. Αν ασχολείστε με χρήματα τρίτων, δάνεια ή έχετε να κάνετε διεκπεραιώσεις σε αυτά, οι μέρες είναι θετικές και αξίζει να προσπαθήσετε. Κάποιοι από εσάς ανοίγετε τους ορίζοντές σας και δοκιμάζετε νέα πράγματα ή κάνετε νέες συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να τολμήσετε και εργασίες μακριά από την βάση σας, αν σας γίνει πρόταση. Η εβδομάδα κρύβει ευκαιρίες, αξιολογήστε τις ανάλογα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς τις επόμενες ημέρες να υλοποιήσεις και να πραγματοποιήσεις μια επαγγελματική σου επιθυμία, έναν σημαντικό κοινωνικό σου στόχο, ακόμα και μέσα από αναβολές και καθυστερήσεις, το Σύμπαν συνωμοτεί για να ικανοποιήσεις κάποιες από τις προσδοκίες σου και να βγεις από τα αδιέξοδα που έχεις πέσει το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και μέσα από ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις βαθιές ανάσες και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αντί να αναμοχλεύεις συνεχώς το αμφίρροπο, συναισθηματικό σου παρελθόν και να γυρνούν οι σκέψεις σου στα ίδια, θλιβερά θέματα αν είσαι αδέσμευτος/η, άνοιξε τους ορίζοντες σου σε νέες, αισθησιακές περιπέτειες, σε ένα ταξίδι που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και ίσως γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Μην τριγυρνάς με το άλλο σου μισό στα ίδια μέρη και στις ίδιες εμπειρίες αν έχεις δεσμό, δώσε στη σχέση σου τροφή για να αποκτήσει καινούργιες παραστάσεις που φέρνουν κέφι, ζωντάνια, χαρά και ευτυχία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Έχετε μια αρνητική στάση απέναντι σε όσους συνεργάζεστε. Ίσως δεν νιώθετε καλά γενικότερα ή είναι πολύ πιθανό να έχετε βγάλει λάθος συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις. Μην αφεθείτε σε αυτό. Αν νιώθετε έντονα τόσο αρνητισμό για το εργασιακό σας περιβάλλον, καλύτερα σκεφτείτε ξανά αυτά που σας προβληματίζουν. Αν έχετε την ευκαιρία να απομακρυνθείτε έστω και για μία μέρα, θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να επανεκτιμήσει το τι συμβαίνει γύρω σας. Ηρεμώντας, βλέπουμε καθαρότερα. Βλέποντας καθαρότερα, αποκαθιστούμε τις σχέσεις πρώτα με τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση με τους γύρω μας. Προσπαθήστε το.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μια εύκολη περίοδος για να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου και να γίνουν πραγματικότητα, ωστόσο λόγω της φύσης σου, προσπαθείς να πείσεις για τις απόψεις σου με επιχειρήματα που άλλοτε γίνονται αποδεκτά, άλλοτε όχι, ίσως γιατί υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον περιβάλλοντα χώρο που κινείσαι. Προτίμησε την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να συζητήσεις με συνεργάτες ή ανώτερα άτομα στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ψάχνεις στα μυστικά και απόκρυφα σημεία μιας καινούργιας γνωριμίας που σου έχει πάρει το μυαλό και έχει αποσπάσει εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον και την προσοχή σου αν είσαι μόνος/η. Ερευνάς κάθε σπιθαμή της ψυχής και του κορμιού του ανθρώπου που αγαπάς αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, γιατί υπάρχει αμέριστη ανάγκη για επικοινωνία με τον εαυτό σου και τα θέλω σου, γιατί τώρα απαιτείς από το Σύμπαν να εκπληρωθούν όλες οι συναισθηματικές σου επιθυμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Λίγη προσοχή με τα οικονομικά μεταξύ εσάς και των συνεταιρισμών που πιθανόν έχετε. Κάποιες συμφωνίες είναι καλύτερα να τις επανεξετάσετε πριν φτάσετε στην τελική απόφαση. Σπατάλες οικονομικές θα έχετε για οικογενειακούς λόγους, ακόμη κι αν ο κυβερνήτης σας Δίας, σας βοηθά από τον φιλικό σας Κριό. Έχετε πιθανότητα να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια ή να κλείσετε οικονομικά κενά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακτάς αυτήν την εβδομάδα την αυτοκυριαρχία σου, αποκτάς και πάλι αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, ανακτάς την πίστη και την αισιοδοξία σου προκειμένου να αισθανθείς και πάλι γύρω σου σιγουριά και σταθερότητα. Ακόμα και αν βρεθείς μπροστά σε κάποιες αναβολές ή μπερδέματα λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, προτίμησε να γυρίσεις σελίδα στο παρελθόν, ξεκαθαρίζοντας κάθε επιβλαβή κατάσταση που εκκρεμεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα αρχή με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σου, να ξεπεραστεί το τέλμα που μαστίζει τον δεσμό σου, να μπει ξανά ο Ήλιος και η λάμψη της αγάπης στην συναισθηματική σου καθημερινότητα. Κάνε πρωτότυπες και πρωτόγνωρες κινήσεις, μην αφήνεις την ανία και την πλήξη να δημιουργούν συνεχώς ρήγματα στη σχέση σου με το άλλο σου μισό. Αν είσαι αδέσμευτος/η, εισπράττεις το θαυμασμό του άλλου φύλου, υποκύπτεις σε μια γλυκιά, αισθησιακή πρόκληση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάποιες διαφωνίες, θα σας οδηγήσουν στο να έχετε ελαφρώς τεταμένες σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Παρόλα αυτά, αν ανήκετε σε καλλιτεχνικές ομάδες ή σε παιδαγωγικά επαγγέλματα, τα πράγματα θα είναι ίσως καλύτερα. Εξάλλου σας δίνονται ευκαιρίες και οικονομικές και επαγγελματικές. Δεν είναι απίθανο να δεχτείτε προτάσεις συνεργασίας και μάλιστα συμφέρουσες. Αν εργάζεστε με αδέρφια ή συγγενείς, θα έχετε την δυνατότητα να κατευθύνετε με υπευθυνότητα τα εργασιακά σας και να τακτοποιήσετε με σοβαρότητα και συνέπεια όλες τις υποθέσεις σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία βδομάδα του Απρίλη ρίχνει την αυλαία της, φέρνοντας στην καθημερινότητα σου και στην επαγγελματική σου ζωή έντονες αλλά γόνιμες συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σου άτομα, που μέσα από αυτές μπορεί να βγει ένα ξεκάθαρο και ειλικρινές αποτέλεσμα. Κάποια προβλήματα ή μερικές καθυστερήσεις σε κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος και αγωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μην επιτίθεσαι σε κάθε φραστική αστοχία του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, αντίθετα είναι καλό να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τα παράπονα του δεσμού σου, να αφήσεις στην άκρη εγωισμούς και πείσματα και να ανατρέξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου, βρίσκοντας λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, άνοιξε τα φτερά σου στην τρυφερή αγκαλιά μιας ζεστής γνωριμίας, κάνε συναισθηματική εκκαθάριση στο χθες, αποκτώντας νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οικογενειακά έξοδα και μάλιστα ξαφνικά, έχετε να αντιμετωπίσετε την εβδομάδα αυτή. Θα έχετε όμως και οικονομικές βοήθειες από μέλη της οικογένειάς σας και έτσι δεν πρόκειται να δείτε το «κενό». Η εργασιακή σας καθημερινότητα είναι μια χαρά και μάλιστα ευνοούνται οι καλές σχέσεις με τον γυναικείο πληθυσμό της δουλειάς σας. Προσοχή στην έκφραση των απόψεών σας προς ανωτέρους, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεχωρίζεις τις επόμενες ημέρες με την παρουσία σου και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα, γιατί όσο δύσκολες κι αν είναι οι μέρες με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, υπάρχει υπομονή και καρτερικότητα από την πλευρά σου, υπάρχει προσμονή και ωριμότητα για να επιτύχεις στο ακέραιο τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σου στόχους. Αφιέρωσε αυτό το Σαββατοκύριακο στην προσωπική σου ζωή και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, μόνο έτσι θα βρεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, μπορείς να αποκτήσεις όλες εκείνες τις καυτές εμπειρίες που δεν θα αφήσουν παραπονεμένη την καρδιά και το κορμί σου, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να αποφασίσεις για την καλύτερη, ερωτική επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, ζήσε από την αρχή το πάθος με το άλλο σου μισό, ανακάλυψε πρωτόγνωρους τρόπους για να προσεγγίσεις το ενδιαφέρον του δεσμού σου, ξανανιώσε την αγάπη και το πάθος να διαπερνά τις φλέβες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Λίγο προσοχή σε αυτά που ωραιοποιείτε ή μεγαλοποιείτε. Προσοχή σε νέα άτομα που μπορεί να σας πλησιάσουν για επαγγελματικές συνεργασίες. Τα λεγόμενα τους μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από τις πράξεις τους, αλλά και τις πραγματικές τους διαθέσεις. Οικονομικά θα καταφέρετε να κερδίσετε κάποια αύξηση και θα έχετε και βοήθεια από μέλη της οικογένειάς σας.

 

1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This