EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
προβλέψεις εβδομάδας

Προβλέψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

30 Jan, 2023

Προβλέψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου.

 

 

ΚΡΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αυτήν την εβδομάδα, ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να είναι κάπως ανατρεπτικές. Βασική σας επιθυμία θα είναι να τερματίσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν ή που σας ρίχνουν στην ρουτίνα. Θα νιώσετε πως σας κουράζουν οι στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αν θέλετε θετικό αποτέλεσμα καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και ασυμβίβαστη στάση, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Θα είναι καλή μέρα για συμφωνίες, συμβάσεις και συνεδριάσεις. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον τακτοποιείτε τα ανοιχτά ζητήματα, θα ακουστούν υποσχέσεις έρχονται συμφιλιώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: . Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 5,25,33,47

 

ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις για εσένα, οι οποίες όμως δεν θα γίνουν μπροστά σου και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μη δώσεις αφορμή για σχόλια. Πρόσεξε τον τρόπο που θα χειριστείς ένα ζήτημα που σχετίζεται με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, τα βήματα σας θα είναι προσεγμένα και όχι παρορμητικά ή σπασμωδικά.
Σε περίπτωση που υπάρχει κόντρα ή δυσανασχέτηση με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο φιλικό ή ανταγωνιστικό καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε περεταίρω εντάσεις στις επαφές σας

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: . Σε αισθηματικό επίπεδο δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας.
Η εβδομάδα θα φέρει ηρεμία στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας δε θα υποπέσετε σε λάθη και υπερβολές.
Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να σκεφτείτε τη θέση του άλλου.
Επιθυμία σας θα είναι να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά, ίσως να αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν ή σας αγχώνουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 15,27,39,44 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτήν την εβδομάδα φεύγουν αισθήματα ηττοπάθειας, αναπτερώνεται το ηθικό σας, οι δυναμικές σας ενέργειες θα φέρουν ανατρεπτικά αποτελέσματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.
Η εβδομάδα θα σας κάνει κοινωνικούς και συναισθηματικά απελευθερωμένους, σε κοινωνικές συνευρέσεις και εκδηλώσεις θα παραβρεθείτε, άμεση θα είναι η συμμέτοχη σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε περίπτωση που έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα θα βρεθεί λύση, εσείς που είστε σε αναμονή θα λάβετε θετικές απαντήσεις και δημιουργικές προτάσεις.
Κάντε την προσπάθεια να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψη σας, μη σταθείτε και εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά θέματα, έρχονται επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Δημιουργικές αλλαγές θα υπάρξουν στην προσωπική σας σχέση, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσετε για το μέλλον σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9,10,52,47

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα θα στραφεί κυρίως στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.
Οι πράξεις και οι επιλογές σας θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα, επαγγελματική και οικονομική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εβδομάδα θα σας εμψυχώσει, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από εσωτερικές αναστολές.
Θα σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για ενέργειες ή αποφάσεις που στην προηγούμενη περίοδο πάρθηκαν υπό συνθήκες εκνευρισμού ή αντιδραστικής αντεπίθεσης.
Θα καταφέρετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, θα εξηγήσετε καταστάσεις, θα ανακαλύψετε αιτίες που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό σας τομέα, κάποιοι από εσάς ίσως να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην επανένωση.
Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις από παλιά μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ σας.
Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να προσέχεις τις -φαινομενικά αθώες- επικοινωνίες με πρόσωπα που υπήρξαν αισθηματικές ιστορίες κατά το παρελθόν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 12,28,34,55

 

ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτές τις ημέρες, θα ξανασκεφτείτε και θα επανεκτιμήσετε, ο τρόπος σκέψης σας θα γίνει πιο οργανωμένος και πιο μεθοδικός, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα σας θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας.
Η εβδομάδα θα κάνει το έδαφος πρόσφορο για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες δοκιμασίες.
Ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά άμεσα την καθημερινότητα σας, αλλάζετε την οπτική σας γωνία, ουσιαστικά θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Εσείς που θέλετε να πείσετε ή να επηρεάσετε θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή, δυναμική θα έχει ο λόγος σας, οξυδέρκεια και επιχειρηματολογία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.
Σε τυχόν ζητήματα διαπραγματεύσεων θα καταφέρετε να επιτύχετε ευνοϊκούς όρους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι πρόσωπα του παρελθόντος και να κάνεις σενάρια τι θα μπορούσε να συμβεί, αν τα πράγματα μεταξύ σας είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Η επικοινωνία με ένα παλιό σύντροφο ή ένα παλαιότερο φλερτ είναι πολύ πιθανή.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 2,56,33,16

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι συζητήσεις σας θα επικεντρωθούν σε θέματα και καταστάσεις που να μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα και μέλλον.
Προσοχή σε εξάρσεις και απότομες αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε επαγγελματικές συνεδριάσεις, τρενάρετε ζητήματα που θα απαιτούν άμεσες αποφάσεις.
Η εβδομάδα θα έχει θετική επίδραση στις κοινωνικές σας διαθέσεις καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας σας.
Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με διπλωματία θα χειριστείτε τις δύσκολες υποθέσεις.
Δεχτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να κατοχυρώσετε, να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς θα έχεις τόση ενέργεια ικανή για να μετακινήσεις βουνά.
Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι άλλοι πιθανό να μη βρίσκονται στην ίδια διάθεση με εσένα και οι διαφορετικές «ταχύτητες» που θα έχετε σε κοινά ζητήματα, μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ . Ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, ίσως να αλλάξετε την διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων.
Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να χαλαρώσετε.
Η συναισθηματική ασφάλεια θα παίξει μεγάλο ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα και θα επιδιώξεις να την κερδίσεις αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. 
Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου για ασφάλεια, καθώς μπορεί να κάνεις μία βιαστική επιλογή η οποία δεν θα αποδειχθεί κατάλληλη. 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 11,26,38,41 

 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε την ανάγκη να κατασταλάξετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, οι ενέργειες σας στόχο θα έχουν να κατοχυρώσετε τη θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο.
Κάποιες καταστάσεις θα τις θεωρήσετε ανιαρές, θα θελήσετε να βγείτε εκτός κατεστημένου.
Διατυπώστε προτάσεις, κινηθείτε δραστικά, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις ασφάλεια για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους που μπορούν να σου την προσφέρουν.
Δες προσεκτικά ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν καθώς αυτές τις ημέρες πιθανόν να είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Σε θέματα οικογενειακά, η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε συγκαταβατικά και ειρηνικά.
Η διαίσθηση σας ναι μεν θα είναι σωστή και διεισδυτική, ωστόσο θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανασφάλειες, προσπαθήστε να χειριστείτε τις αδυναμίες σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους ένα καινούργιο πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν θα κάνει την εμφάνιση του, το αν οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις και κινήσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 13,8,17,42

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ : Βγαίνει στην επιφάνεια η αισιοδοξία σας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, στις επαφές σας θα δώσετε διαστάσεις.
Θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, βρίσκετε λύσεις, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική.
Θα αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις.
Τις αποφάσεις που θα πάρετε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε, δε θα παρεκκλίνετε από επιθυμίες και στόχους, λογική σκέψη και αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα.
Συναισθηματισμός και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία μάλιστα σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσπάθησε να κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα σε αυτό τον τομέα και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την ανάγκη σου για αλλαγές. , θα εμφανιστούν νέες προοπτικές, πιθανή θα είναι η καινούργια επαγγελματική πρόταση, ίσως να υπάρξει προοπτική ανόδου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η εβδομάδα θα έχει ένταση και πάθος στην προσωπική σου ζωή, όπως επίσης και επικοινωνία με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες. Πάρε αποφάσεις με γνώμονα τις αισθηματικές ανάγκες σου και κατά πόσο μπορεί να σου τις καλύψει το πρόσωπο που σε διεκδικεί.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 9.22.54.48

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις συζητήσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που επιλέγεις να τις κάνεις.
Οι κινήσεις σου μπορεί να εγείρουν παρασκηνιακές συζητήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας οικονομικά ή επαγγελματικά, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.
Άστατη θα γίνει η σκέψη σας, προσοχή να μην ξεφύγει η αντιδραστικότητα σας, κινηθείτε με ορθολογισμό.
Ίσως να ξυπνήσει η εξτρίμ πλευρά του χαρακτήρα σας, ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε απελευθερωμένες αντισυμβατικές πράξεις, ασυνήθιστες θα είναι οι επιλογές σας στοχεύοντας στην άμεση ανανέωση.
Προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, δεν χρειάζεται οι αλλαγές να είναι απότομες, καλό θα είναι να γίνουν όλα σταδιακά και μεθοδικά.
Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βάλετε σκέψεις και επιθυμίες σε τάξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό σας τομέα, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, επικοινωνιακές ενέργειες τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που προβείτε σε πράξεις επανασύνδεσης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα φέρουν επανένωση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 14,42,43,62

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτήν την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που θα θελήσετε να εξουσιάσετε ή εκείνα να επιβληθούν σε εσάς. Σε θέματα που περιμένετε εξελίξεις, καθυστερήσεις ή αναβολές ίσως να σας δημιουργήσουν άγχος, αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις πως περπατάς σε κινούμενη άμμο όσον αφορά ένα οικονομικό ζήτημα. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου, τα οποία όμως δεν έχουν βάσεις και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ . Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε σχέση και είστε σε αρχικό στάδιο ίσως να μπερδευτείτε συναισθηματικά, προσοχή στην αντιδραστικότητα σας, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.
Με τον προφορικό σας λόγο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ενθουσιαστεί μαζί σας.
Τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, σε αισθηματικό επίπεδο, εσείς οι ελεύθεροι ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση με καινούργιο άτομο.
Η εβδομάδα θα τονώσει τη ζωτικότητα σας ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές σας τάσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 5,16,27,55

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου.
Δεν αποκλείεται να ξανά θυμηθείς μία παλιά αγαπημένη σου συνήθεια, που έκανες σχεδόν σε καθημερινή βάση! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η εβδομάδα θα σας δραστηριοποιήσει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, θα επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές σας κινήσεις, βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας.
Τώρα θα εστιάσετε σε ζητήματα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και κατοχύρωση, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Ανακτάτε δυνάμεις, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό σας τομέα θα προσεγγίσετε, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε και θα ανοιχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Επιθυμία σας θα είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ηρεμία, θα αποφύγετε τις εντάσεις, ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας.
Παίρνετε απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν στρες και πίεση, πρακτικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν ή που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 7,28,36,40

 

ΙΧΘΥΕΣ 

ΓΕΝΙΚΑ:  Αναζήτησε τρόπους που μπορούν να σε κάνουν να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.
Η ενασχόληση σου με μία αγαπημένη συνήθεια, μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή απλώς το να βρεις χρόνο για την ξεκούραση σου θα είναι πολύ σημαντικά αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, καταφθάνουν προτάσεις που θα σας δώσουν άνοιγμα περεταίρω εξέλιξης.
Στόχος σας θα είναι να ισορροπήσετε και να εξασφαλίσετε, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε έξυπνα, ώριμα, και μέσα σε συνετά πλαίσια, οι οικονομικές σας επιλογές θα είναι προσγειωμένες..
Βελτιώνονται οι συνεργασίες σας και γενικότερα οι συναδελφικές σας επαφές, ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε ζητήματα που σας προσκαλούν άγχος και ψυχική κούραση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που από καιρό τρέφει ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε την πρόταση για ραντεβού.
Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, θα σας εφοδιάσει με ρομαντισμό και ανάγκη για ανανέωση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : 13,33,42,47

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This