ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΤΙΜΗΣΤΟ 21

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣΤΟ 21

3 Dec, 2021

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 αναρτά σήμερα τις δραστηριότητες της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών, που καλύπτουν 258 σελίδες, και μπορείτε να μπείτε σε αυτές με το ακόλουθο LINK

  https://timisto1821.gr/oi-drastiriotites-tis-timisto-21 

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21  επιθυμεί  να έχει τις απόψεις σας, σχετικά με τις επιλογές των δραστηριοτήτων της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση, καθώς και σχετικά με την εμβέλειά τους.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε δημόσια συζήτηση (Zoom  8 και 9/12) προκειμένου να αξιολογηθεί η ποσότητα, η ποιότητα των επιλογών,  καθώς  και η εμβέλεια  των δραστηριοτήτων  της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, με βάση απόψεις,  κρίσεις  και υποδείξεις για το μέλλον της,  από όλους εσάς τους φίλους και υποστηρικτές της ΤΙΜΗΣΤΟ 21.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συμβολή σας που θα μας είναι πολύτιμη.

 Να υπενθυμίσουμε:

*Ότι πρόκειται για κίνηση (χωρίς κομματικές  ή πολιτικές επιδιώξεις) που αυθόρμητα δημιουργήθηκε ως αντίδραση στις ανθελληνικές/μηδενιστικές και πολύ επικίνδυνες για την επιβίωση της πατρίδας μας, θέσεις μελών  της επίσημης Επιτροπής Ελλάδα 21, όπως ανάμεσα και σε άλλες ότι: δεν υπήρξε εθνική επανάσταση, περνούσαμε πολύ ευχάριστα υπό τους Τούρκους, ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά αντιθέτως πάσχουμε από προγονοπληξία, τα 200 χρόνια θα πρέπει να αποτελέσουν την ευκαιρία επανεγγραφής της ιστορίας μας, το ελληνικό ΕΘΝΟΣ και κράτος έχει ζωή 200 μόνον ετών, και τελευταίως έγινε και  “συνέδριο για τον Αλή πασά”!!!!! και άλλα ανάλογα. Και το αυθόρμητο ερώτημα είναι που οδεύουμε!

*Ότι η κίνηση μας αυτή, χωρίς καμία απολύτως στήριξη από την Πολιτεία ή από τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά όμως με τη συμπαράσταση 72000 υποστηρικτών, ανεξάρτητων ΜΜΕ, πληθώρας πνευματικών και σκεπτόμενων Ελλήνων και απεριόριστης πατριωτικής  εθελοντικής εργασίας, αγωνίστηκε για   να αναπληρώσει το κενό της ουσιαστικής έλλειψης εορτασμού για την  Επανάσταση (ή και ίσως τον  εκ των προτέρων σχεδιασμό υποβάθμισης του εορτασμού της  επετείου ή/και αποτυχίας του)

*Ότι η (ανεπίσημη) Επιτροπή μας ΤΙΜΗΣΤΟ 21 είχε μια χειμαρρώδη δραστηριότητα που συνεχίζεται (παρότι σκιώδης, εφόσον τα συστημικά ΜΜΕ την αγνοούν) σε όλους τους τομείς του εορτασμού της επετείου, που επέτρεπε η πανδημία, αλλά και τα περιορισμένα οικονομικά μέσα μας (από την πώληση του βιβλίου μας και από μικρές ιδιωτικές δωρεές).

Το κέντρο των προσπαθειών μας ήταν η αντίδραση στον εθνομηδενισμό, που τρώει ως σαράκι την πατρίδα μας, καθώς και η διαπίστωση ότι από τους δύο βασικούς στόχους της Επανάστασης: ελευθερία και ανεξαρτησία, ο δεύτερος δεν υλοποιήθηκε και ρίχνει τη βαριά του σκιά στο σύνολο του χειρισμού των προβλημάτων μας, εθνικών, οικονομικών, δημογραφικών, κλπ.   

Με επίκεντρο την υποτέλεια και τις δυσμενείς της συνέπειες διοργανώσαμε ήδη 3 διαδικτυακά συνέδρια και ετοιμάζουμε το 4ο, που θα αναφέρεται στους χειρισμούς για το μεταναστευτικό/λαθρομεταναστευτικό.

*Οτι το ΦΒ, χωρίς αιτία και δικαιολογία κατάργησε τον Μάιο του 2021 το Λογ. μας ΤΙΜΗΣΤΟ 21 με 70000 υποστηρικτές και αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε άλλον ως ΤΙΜΗΣΤΟ 1821.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.