ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης

Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριου Οικονόμου για την ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Λογγίνου, Προστάτη για το Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης

16 Oct, 2021

Η σημερινή ημέρα εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Λογγίνου, Προστάτη για το Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης, έχει ιδιαίτερη αξία και συμβολισμό για τα στελέχη στα οποία η Πολιτεία έχει αναθέσει την κρίσιμη αποστολή φρούρησης των εν λόγω δομών.

Μία αποστολή την οποία το προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης επιτελεί καθημερινά με υψηλό επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, εξασφαλίζοντας, μέσα από την αγαστή συνεργασία του με το σύνολο των στελεχών που υπηρετούν στο χώρο των σωφρονιστικών Καταστημάτων, την εύρυθμη λειτουργία αυτών των δομών.

Απευθύνω λοιπόν τις θερμότατες ευχές μου σε εσάς και στις οικογένειές σας, για υγεία και κάθε ευτυχία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για την αναγνώριση, την ευγνωμοσύνη και τη στήριξη που έχετε από όλους εμάς και το σύνολο της Κοινωνίας στο έργο που επιτελείτε καθημερινά, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή λειτουργία του συστήματος σωφρονισμού της Χώρας μας.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This