EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Writers Capital Foundation

Πρόσκληση από την Writers Capital Foundation

12 Jun, 2023

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του Panorama International Literature Festival, Πανόραμα Λογοτεχνίας 2023 by Writers Capital International Foundation, στα πλαίσια του οποίου διατρανώσαμε την σπουδαιότητα του στοιχείου του Αέρα, της ζωοποιούς Ανάσας με την ποίηση εκλεκτών λογοτεχνών από όλα τα μέρη της γης, και αφού φυτέψαμε συμβολικά σε 78 χώρες του κόσμου καρποφόρα δενδρύλλια, σειρά έχουν τώρα οι Τέχνες να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή αφύπνιση και γιορτή για την διατήρηση και σωτηρία του πλανήτη!

 

Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο! 
Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Panorama ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος! Πρόκειται για ένα τεράστιας σημασίας εικαστικό/καλλιτεχνικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί από 1-31 Αυγούστου 2023.
Ελάτε μαζί μας να εξερευνήσουμε το συναρπαστικό θέμα του “Breath of Life”, «Ανάσα της Ζωής», της βαθιάς σύνδεσης μεταξύ του αέρα και της ίδιας μας της ζωής! ️
 Το Panorama International Arts Festival αποτελεί μια ζωντανή διεθνή συγκέντρωση λαμπρών καλλιτεχνών, όπου ζωγράφοι, γλύπτες, ερμηνευτές, μουσικοί, φωτογράφοι και πολυσχιδείς προσωπικότητες συγκεντρώνονται για να επιδείξουν το ταλέντο και τις προοπτικές τους εμπνέοντας την ανθρωπότητα.
  Εμβαπτισθείτε στις δημιουργικές δυνατότητες: 
 Δημιουργήστε συναρπαστικά έργα που αποτυπώνουν την αιθέρια φύση του Αέρα και τον αντίκτυπό του στην καθημερινή μας ζωή.
 Χειροτεχνήστε γλυπτά που ενσαρκώνουν την ομορφιά και τη χάρη του ανέμου, εξερευνώντας την αόρατη αλλά τόσο ισχυρή παρουσία του.
 Σχεδιάστε καθηλωτικές εικαστικές και άλλες δημιουργίες που τονίζουν την κοινή εμπειρία της αναπνοής με την εμπνευσμένη ενδοσκόπηση.
 Αυξήστε την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την ποιότητα του αέρα, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη σημασία του καθαρού αέρα για τον πλανήτη μας μέσω της τέχνης σας.
 Εκφράστε τη μεταμορφωτική δύναμη της ανάσας μέσα από μαγευτικές παραστάσεις, χορό και πειραματική μουσική.
Αυτό το φεστιβάλ προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείτε με συναδέλφους καλλιτέχνες, να ανταλλάξετε ιδέες και να αφήσετε ένα ανεξίτηλο σημάδι στην παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή. 
 Κρατήστε τις ημερομηνίες: 1-31 Αυγούστου 2023.
 Τοποθεσία: Εικονικά Παγκοσμίως, και σε Εθνικά Φεστιβάλ σε επιλεγμένες χώρες.
 Μη χάσετε τη Χρυσή Ευκαιρία να κερδίσετε τα διάσημα βραβεία Panorama International Arts.
 Θα επιδοθούν όμορφα κατασκευασμένα Πιστοποιητικά Συμμετοχής για όλους τους καλλιτέχνες
…και πολλά ΑΚΟΜΑ!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο wcifcentral@gmail.com και θα σας στείλουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσω email και ό,τι άλλο χρειαστείτε.
Ελάτε μαζί μας στο Panorama International Arts Festival και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να πετάξει! 

 

#PanoramaArtsFestival #BreathOfLife #GlobalGathering #AirAndLife #ArtisticExpression
Proud Partners
Accademia Tiberina, Roma
Institute of Management of Manmade & Natural Disasters
Olympiade for Water H2O
Writers International Edition – the Complete Magazine & Publishing House
Academy Language Centres International 
Who is who 

Yπό τις αιγίδες
Υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων – Association of European Journalists
Υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – Institute of Management of Manmade & Natural Disasters

Με την υποστήριξη
Museum Of Radio & Arts Thessaloniki – Athens
International Association of Cretan journalists Mass Media 
 Εταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων Γερμανίας

Χορηγοί Επικοινωνίας
HELLENIC MEDIA GROUP ,HELLENIC NEWS OF AMERICA,EMEIS.GR,LAVARON,ERMIONIDA MAGAZINE,ACTIVENEWS.CO.UK,Greek News and Radio FL,ITNEWS,RADIO STRIMONIKA,

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This