EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ουκρανία

Πόλεμος παραπληροφόρησης ο πόλεμος στην Ουκρανία;

19 Mar, 2022

Η ανταποκρίτρια του CBS, Λάρα Λόγκαν, έδωσε συνέντευξη στο America’s Voice, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, και φαίνεται να είπε δυνατά αυτά που, λίγο ως πολύ, υποψιάζονταν πολλοί. Γι’ αυτό και τα σχόλιά της έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου

 

Η Λάρα Λόγκαν ήταν ανταποκρίτρια στο CBS μέχρι το 2018. Πολεμική ανταποκρίτρια και με έντονη παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Σήμερα, μιλά για μια “απάτη επικών διαστάσεων” για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Μίλησε με λίγα λόγια για μια κατευθυνόμενη επικοινωνία εντυπωσιασμού, η οποία σου επιβάλλει να συμπαθείς και να στηρίζεις την μία πλευρά ως θύμα, και να διαχωρίζεις την θέση σου από την άλλη (την Ρωσία), η οποία μας παρουσιάζεται ως θύτης.

Η Λάρα Λόγκαν διαψεύδει ακόμη και τις πληροφορίες που θέλουν την Ρωσία “να χάνει” στα πεδία των μαχών.

Όπως λέει η ίδια, στην Ουκρανία “το τάγμα του Αζόφ σκοτώνει ρωσόφωνους όλα αυτά τα χρόνια. … το τάγμα Aζόφ χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο να κρατούν ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και τη σβάστικα. Και ταυτόχρονα, το δικό τους έμβλημα περιέχει τον μαύρο ήλιο του αποκρυφισμού, που ήταν έμβλημα των ναζιστικών SS. Αυτός είναι ο λόγος που η Κριμαία ψήφισε για ανεξαρτησία. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν λένε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. (…) Η CIA χρηματοδότησε την εξέγερση της πλατείας Μαιντάν το 2014. Ανατρέξτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Βικτόρια Νούλαντ όπου μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή εκεί (Τζέφρι Πάιατ) αποφάσιζαν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας. Η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και Μιτ Ρόμνει όπου τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους έχουν εισπράξει εκατομμύρια δολάρια από τις ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου. (…)

Μη δηλώνοντας υπέρ της ρωσικής πλευράς, η Λάρα Λόγκαν τονίζει ότι απλά υπερασπίζεται την αλήθεια. « Η δουλειά μου σαν δημοσιογράφος είναι να αναζητήσω την αλήθεια. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ότι μας λένε ψέματα για την Ουκρανία σε επική κλίμακα. Όταν μας λένε ότι οι μοναδικές σας επιλογές είναι είτε να είστε με τον Ζελένσκι, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα που θα τον βρείτε στο you Tube με τακούνια να χορεύει, είτε με την Ρωσία. Ο Ζελένσκι επιλέχθηκε όπως τόσο πολλοί ηγέτες του δυτικού κόσμου. Ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει εδώ και 15 χρόνια ότι δεν πρόκειται να μείνει αδρανής όταν οι παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν τον κόσμο. Η Ουκρανία είναι το κέντρο ξεπλύματος χρήματος για πολλούς ηγέτες εδώ στις ΗΠΑ. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας».

Σχετικά με τα όσα “καταλογίζονται” στην Ρωσία, για αδυναμία επιβολής στα εδάφη της Ουκρανίας, η Λάρα Λόγκαν συνεχίζει: «… η Ρωσία δεν αγωνίζεται, όπως το εννοείτε. Έχει λάβει στρατηγικές αποφάσεις να μην καταλάβει αμέσως στο Κίεβο.Ο στόχος ήταν να καταλάβουν όλα τα εκείνα τα εργαστήρια βιολογικών ερευνών, μερικά από τα οποία τα είχαν φτιάξει οι ίδιοι οπότε ξέρουν που είναι. Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ η Ουκρανία είπε ότι τα μετέτρεψε σε κέντρα υγείας, αλλά στις ημέρες μας είναι δύσκολο τι να πιστέψει κανείς. Μας είπαν ψέματα για τον COVID-19,μας είπαν ψέματα για την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ. Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ουκρανία που κανείς δεν μιλά για αυτά».

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Pe-4YZtj1TI

Φώτο: https://newsbomb.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This