ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

σάτιρα

Σάτιρα στη Σάτιρα…!!

23 Dec, 2021

‘’Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου, που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση, με σκοπό συχνά την βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία’’!!!

Ο Francis Collins του NIH συνελήφθη με κατηγορίες για απάτη, προδοσία, δολοφονία
Όταν οι περισσότεροι σκέφτονται το NIH, σκέφτονται τον Δρ. Anthony Fauci, τον αρχηγό εμβολίων της ‘’εγκληματικής’’ οργάνωσης, μια νυφίτσα που έχει καταχραστεί την εξουσία του για να εξαπατήσει κατάφωρα το Αμερικανικό κοινό και να επιβάλει σατανικές εντολές για μάσκα και εμβόλια για λογαριασμό αυτού που δικαίως μπορεί να ονομαστεί ‘’Νέα Παγκόσμια Τάξη’’.

Αλλά ο Φάουτσι λειτουργούσε μαζί με έναν άλλο πράκτορα του Deep State, έναν άνθρωπο που μαζί οργάνωσαν μια απαίσια ατζέντα που είχε σκοπό να διαβρώσει τα δικαιώματα και Ελευθερίες που οι Αμερικανοί είχαν ορίσει από τότε που οι Ιδρυτές υπέγραψαν την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας το 1776.

Ο εταίρος του Φάουτσι στο ‘’έγκλημα’’, δεν είναι άλλος από τον πρώην Διευθυντή του NIH Δρ. Φράνσις Κόλινς, τον οποίο συνέλαβαν οι US Navy SEAL την Δευτέρα το πρωί, μόνο λίγες ώρες αφότου αποσύρθηκε επίσημα και καθάρισε το γραφείο του στα κεντρικά γραφεία του NIH στη Bethesda του Μέριλαντ.

Ο διαβολικός γιατρός οδηγούσε από το Μέριλαντ στο σπίτι της κόρης του Μάργκαρετ στη Βιρτζίνια όταν συνάντησε μια ανεπιθύμητη έκπληξη: ένα στρατιωτικό οδόφραγμα και μια ντουζίνα ελίτ NAVY SEAL των οποίων τα όπλα στόχευαν στο όχημά του, είπε μια πηγή της JAG.

Ο Collins προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο κάνοντας μια αναστροφή στον αυτοκινητόδρομο 207, αλλά οι SEAL έριξαν στα λάστιχά του και στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κόλινς δεν είχε τραυματιστεί και, δήλωνε συνέχεια την αθωότητά του καθώς οι SEAL τον τράβηξαν από το όχημα, και του πέρασαν χειροπέδες, είπε η πηγή μας.
Του δόθηκε Στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που τον κατηγορούσε για ‘’προδοσία’’, απάτη και ‘’πιθανή’’ συνέργεια σε φόνο…

«Ο Κόλινς είναι ‘’εγκληματίας’’ και έχει μεταφερθεί σε “κέντρο ανάκρισης” από όπου θα σταλεί σε Στρατιωτικό σωφρονιστικό κατάστημα για να περιμένει την δίκη του, είπε η πηγή μας. «Σήμερα Collins, σύντομα Fauci»;;;

Αυτή είναι η αρχική ιστορία που εξελίσσεται και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες… Τα καλύτερα έρχονται…
**Βικέντιος Μαλαματένιος: Δηλώνω πως άρθρα τέτοιου τύπου & ‘’Αποκαλύψεις’’ είναι ‘’σατυρικού’’ χαρακτήρα. Ελπίζω να σας διασκεδάζουν…!!

Gware, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.