ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
μάσκα

Η Florida σε κοινό αγώνα για την μάσκα στα ταξίδια και τα ΜΜΜ

29 Mar, 2022

Παρ’ όλο που περιμέναμε να λήξει η αναγκαστική χρήση μάσκας στις 18 Μαρτίου, η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσε ότι θεωρείται αναγκαστική η μάσκα για τα ταξίδια και τις μεταφορές έως και την 18η Απριλίου.

Η Φλόριντα  επομένως, ενώνεται με άλλες 20 πολιτείες για να λάβει νομικά μέτρα κατά της ομοσπονδιακής εντολής για την μάσκα, αναφορικά με τα αεροπλάνα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη 29 Μαρτίου ο κυβερνήτης Ron de Santis, σε συνέντευξη Τύπου στο Tallahassee.

Εκπρόσωποι της TSA, δήλωσαν ότι ο επιπλέον μήνας για την μάσκα, θα δώσει χρόνο στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ να αναπτύξουν νέες τακτικές, που θα λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των κρουσμάτων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και τον κίνδυνο νέων μεταλλάξεων. Η TSA επιβάλλει τον κανόνα, ο οποίος επεκτείνεται σε αεροπλάνα, λεωφορεία, τρένα και διαμετακομιστικούς κόμβους.

Ο  κυβερνήτης DeSantis δήλωσε ότι με τον τρόπο αυτό οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών γίνονται αστυνόμοι. “Το μέτρο αυτό έχει  μετατρέψει τις αεροπορικές εταιρείες σε μέσα αστυνόμευσης και έχουν δημιουργηθεί έτσι πολλά περιστατικά με απείθαρχους επιβάτες, μόνο και μόνο γιατί το μέτρο είναι απογοητευτικό για τους ανθρώπους”.

 

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.nbcmiami.com/news/local/florida-joins-other-states-in-legal-challenge-to-federal-mask-mandate-on-travel/2724448/?break=nbc3235&_osource=newltr_station_Hdlines_wtvj

Πηγή-photo: https://nbcmiami.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This