EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σε τόνο προσωπικό

«Σε τόνο προσωπικό»: Νέο βιβλίο του διαπρεπή Δημοσιογράφου Κώστα Σερέζη

4 Apr, 2024

Μεγάλη και σημαντική έκπληξη μας επιφύλαξε ο πολύ γνωστός Κύπριος Δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Σερέζης με το νέο και πρωτότυπο βιβλίο του (Εκδόσεις Καστανιώτη)  με τίτλο «Σε τόνο προσωπικό», όπου σε 246 σελίδες  καταγράφει και αξιολογεί σημαντικούς Κύπριους λογοτέχνες κ.ά., καθώς και Ελληνες συγγραφείς, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Παρεμβάλλει και δικά του σημαντικά κείμενα όπως «Η ώρα της αφύπνισης».

Σπανιότατα συγγραφέας καταπιάνεται με τα έργα άλλων, πολύ άξιων, και αυτό αναδεικνύει την πνευματική ευαισθησία, σεμνότητα, και αξιοκρατική πολιτεία του συγγραφέα Κώστα Σερέζη.

Στο πρώτο μέρος, μεταξύ των δημιουργών που αναφέρει συμπεριλαμβάνονται οι Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Πίτσα Γαλάζη, Μιχάλης Πασιαρδής, Ανδρέας Παστέλλας, Μάριος Μιχαηλίδης, Νίκος Νικολάου, και στο δεύτερο ο Γιώργος Σεφέρης με τις προφητικές ανησυχίες του για την Κυπριακή Τραγωδία, ο Πέτρος Παπαβασιλείου, ο Ανδρέας Σοφοκλέους, και, ιδιαίτερα, ο Ευπατρίδης Δημοσιογράφος Κώστας Καλλιγάς (που, μεταξύ άλλων, επινόησε τον όρο «εξουσιαστές») και, τέλος, οι διαπρεπείς Δημοσιογράφοι Θανάσης Παπανδρόπουλος και Γιάννης Μαρίνος. Και κλείνει- σαν επίλογο- το εξαιρετικό από κάθε άποψη βιβλίο του- με ένα συγκινητικό γράμμα στον εγγονό του με τίτλο «Παραινέσεις σ’ έναν έφηβο».  

Αξίζει πολλά εύσημα και θερμά συγχαρητήρια ο κ.Κώστας Σερέζης και του ευχόμαστε ολόκαρδα καλοτάξιδο το νέο σημαντικό βιβλίο του και καλή συνέχεια στον ωραίο αγώνα του!

 

 

photo https://www.grammi-stores.gr/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This