ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
τέσσερα σκάφη

Στάχτη έγιναν τέσσερα σκάφη στις Γουβιές Κέρκυρας

8 Sep, 2022

Ένα καταμαράν, ένα εξωλέμβιο, ένα ξύλινο ιστιοπλοϊκό και ένα ιστιοφόρο 20 μέτρων έγιναν στάχτη στην μαρίνα Γουβιών, στην Κέρκυρα.

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξεκίνησε από μεγάλο σκάφος και σε συνέχεια εξαπλώθηκε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

Ο Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων και αρχιπύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς, δήλωσε:  «η φωτιά εξελίχθηκε πολύ γρήγορα στα διπλανά σκάφη, καθώς έπνεε ελαφρύς άνεμος, αλλά και λόγω των εύφλεκτων υλικών των σκαφών, ενώ για τον περιορισμό και την κατάσβεσή της συνέβαλαν και το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς και το προσωπικό της μαρίνας των Γουβιών».

Δεν κινδύνεψαν ιδιοκτήτες και επιβάτες των σκαφών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην επιχείρηση έλαβε μέρος και το ρυμουλκό Ιωάννης, ενώ περισσότερα από 15 σκάφη απομακρύνθηκαν από το σημείο της φωτιάς.

 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo https://cnn.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This