ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Στέλιος Πέτσας: Αύξηση του προϋπολογισμού για εντάξεις έργων σε ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάπτυξης

Στέλιος Πέτσας: Αύξηση του προϋπολογισμού για εντάξεις έργων σε ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάπτυξης

5 Sep, 2021

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την αύξηση του προϋπολογισμού ώστε να ενταχθούν περισσότερα έργα στο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Τόνισε ότι «επεξεργαζόμαστε μια τροποποίηση της ΚΥΑ ώστε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό προκειμένου να εντάξουμε όσο πιο πολλά έργα μπορούμε, ώριμα έργα που έχουν υποβληθεί ώστε αυτά αφού ενταχθούν στο Αντώνης Τρίτσης να δούμε πού μπορούμε να τα διαχειριστούμε και στα άλλα χρηματοδοτικά μας εργαλεία είτε είναι το ΕΣΠΑ είτε το Ταμείο Ανάκαμψης».

Σημείωσε ακόμη ότι ο προϋπολογισμός μπορεί να τριπλασιαστεί από τον προβλεπόμενο που είναι 2,5 δισ. ευρώ ενώ ήδη τα έργα έχουν φτάσει στα 6 δισ. ευρώ. Πρόσθεσε επίσης πως η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και το κατάλληλο προσωπικό για να αναπτυχθούν οι απαραίτητες δράσεις για το σχέδιο της «έξυπνης πόλης».

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This