ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Σύστημα υγείας

Σύστημα υγείας το μεγάλο μας τσίρκο 2021

6 Dec, 2021

Σύστημα υγείας το μεγάλο μας τσίρκο! Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για την ανεπάρκεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας….

Σας παραθέτω κάποια συμβάντα που συμβαίνουν εδώ και δύο εβδομάδες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, και πιθανώς και των Βαλκανίων.

Ελάτε να δείτε τι γίνετε στον Ευαγγελισμό, δεν έχουν τα απαραίτητα, σεντόνια , χαρτιά κλπ παγωμένα φαγητά ,βρωμιά παντού, καθαριότητα όσα βλέπει η πεθερά. Δεν λειτουργούν τα κουδούνια να έρχονται η νοσηλεύτριες έχουν χαλάσει εδώ και δύο χρόνια και σε ερώτηση για πιο λόγο δεν τα έχετε φτιάξει , λένε ότι δεν έχουν ανταλλακτικά. Με αποτέλεσμα αν δεν περάσουν από τα δωμάτια οι νοσηλεύτριες που είναι και πολλές !!!!


Ράντζα έξω

Ειδικά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες που είναι μόνο δύο άτομα σε τόσα πολλά δωμάτια , τους ασθενείς δεν θα τους ακούσει κανένας . Έχω με εισαγωγή τον πατέρα μου στο ΑΧΕΠΑ στον Ευαγγελισμό , Ε παθολογική , στο τέταρτο στάδιο καρκίνου εδώ και 12 μέρες σε δωμάτιο με άλλους 8 ή και 9.

Μπριζες κλεισμένες

Παρακαλάς να τους προσέξουν τους ασθενείς ,και λένε το βάρος τους το ρίχνουν σε ασθενείς covid που είναι πολύ σοβαρά συμβάντα και τρέχουν συνέχεια.


Ούρα και φαγητα μαζι

Ένα χαρτί όταν θυμηθούν θα έρθουν να βάλουν

Ναι γιατί κάθε μέρα έχουμε ασθενείς Covid ,που εντελώς τυχαία εμφανίζονται μόνο όταν εφημερεύει το νοσοκομείο ,όταν έρχονται οι κάμερες, και τους περνάνε δίπλα μαζί με τους άλλους ασθενείς.


Εδώ τα κουδούνια δεν δουλεύουν

Που θα έπρεπε να πηγαίνουν σε άλλη είσοδο εφόσον είναι τόσο σοβαρή επιδημία . Σε μια μέρα από αυτές τις ημέρες έλειψα, λίγη ώρα για να πάω σπίτι να φέρω δύο πράγματα . Αιμορραγούσε επί 3 ώρες ο πατέρας μου από ένα όγκο στο πάνω χείλος και δεν πήγε κάνεις. Έπεσε κάτω και τον βρήκα λιπόθυμο, πολλά άσχημα συμβάντα και σε άλλους ασθενείς τι να πρώτο γράψω . Ασθενείς να πέφτουν από τα κρεβάτια τους , ενός ανθρώπου άνοιξε το κεφάλι , οι όροι πολλές φορές κολλάνε και δεν πέφτουν τους ενημερώνεις και αν είσαι τυχερός θα έρθουν μετά από δύο ώρες , δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια στα νοσοκομεία .

;
Ράντζα έξω

Ναι σε αυτήν την χώρα έπρεπε να στελεχώσουμε την αστυνομία και όχι το σύστημα υγείας ,με γιατρούς και νοσηλευτές. Μας μάρανε ο μεγάλος περίπατος , οι φοίνικες κλπ κλπ που δόθηκαν εκατομμύρια , για να τα τρώνε μεταξύ τους τα κονδύλια. και ο στολισμός σε κάθε δέντρο στην Αθήνα . Τρώνε από παντού λεφτά και έχουν αφήσει στο έλεος τα νοσοκομεία και τους ασθενείς…. Κυβέρνηση Δολοφόνων εδώ και πολλά χρόνια σε αυτή την χώρα. Και μην ξεχνάμε μέχρι πριν τρία χρόνια οι ασφαλιστικές μας εισφορές πηγαίναν στην Novartis.

Άρθρο : Καραμιχάλη Ελεονώρα Υ.Γ δίπλα εμβολιασμενη για τους κακοπροαίρετους.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.