EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σταύρος Τσιριγωτάκης

Τι πιστεύει ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης για την προσφορά: 

3 Apr, 2023

Η έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι ‘’σύμφυτος’’ με το έργο του γιατρού.  Ούτε που το σκέφτομαι καν  πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού ο Κύριος, αν μας επιτρέπεται η φράση, είναι εθελοντής Σταυρωμένος για την αγάπη μας.

Ο εθελοντισμός είναι θεμελιωμένος στην ορθόδοξη παράδοση. Ένας γιατρός επομένως πως θα μπορούσε να δει την έννοια της προσφοράς, νοιώθω ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λειτούργημα που εκτελώ.

Είναι γεγονός πως η ιατρική πέραν από λειτούργημα είναι και η δουλειά μου, αλλά πιστεύω ότι όποιος θέλει μπορεί να τα συνδυάσει άριστα.

Όλα είναι θέμα θέλησης και διαρκούς προσπάθειας, ιδίως στους καιρούς που ζούμε, μέσα σε αυτή την οικονομική αλλά και γενικώτερη κρίση των αξιών, ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, ο καθένας με ότι μπορεί!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Δωρεάν Χειρουργεία & Ιατρικές Επισκέψεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ιασώ προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις στο θυρεοειδή αδένα, σε ανθρώπους οικονομικά αδύναμους.

Με το μυαλό στραμμένο στο πολύτιμο αγαθό της Υγείας σου αλλά και στις ανάγκες που σε ταλαιπωρούν, ξεκινάμε αυτό το πρόγραμμα. Η πρόσβαση σου σε ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, η οποία αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμά σου, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί για μας, πρωταρχικό μέλημα.

Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα αλλά και της ιατρικής μας ιδιότητας. Μέσα από αυτό το νέο πρόγραμμα, έχουμε στόχο είναι να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας σε εσένα που το έχεις ανάγκη.

Με αυτή την κοινωνική μας δράση, αποσκοπούμε να βοηθήσουμε πολίτες που αποκλείονται από το σύστημα του κράτους και να τους βοηθήσουμε να απολαύσουν τα οφέλη μιας σύγχρονης κοινωνίας.  Με την ανάληψη πρωτοβουλιών, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, στον χώρο της Υγείας που δραστηριοποιούμαστε, προχωράμε σε παρόμοιες δράσεις για να ανακουφίσουμε και να βοηθήσουμε, αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δύσκολη εποχή που ζούμε δίνει την ευκαιρία να αναδεικνύονται οι αξίες που δεν αγοράζονται, αλλά αποκτώνται με αγώνα, προσπάθεια και επιμονή.

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιασώ, που δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο, μας βοηθάει στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, του Ιασώ, ‘’δίπλα σας’’.

  • Τηλ. επικοινωνίας για το πρόγραμμα των δωρεάν χειρουργείων: 210 6383905 & 6974445853
  • Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις: 210 6185229,
  • Δευτ. – Παρ. 08:00 – 16:00

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This