EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
τηλεφωνικές υποκλοπές

Τηλεφωνικές υποκλοπές (α ‘ μέρος)

1 Dec, 2022

…Η βενιζελική Χούντα αποκαλύφθηκε εξ ολοκλήρου !!!

Ο «βόθρος» άνοιξε κι αποκαλύφθηκε η «γύμνια» τής Δημοκρατίας μας !!!

Ίωνας Δραγούμης, Μπακογιάννης αλλά και Τεμπονέρας

είναι κομμάτια από το ίδιο «παζλ»!!!

 

 

Η πραγματική «αποφράδα ημέρα» για τον Ελληνισμό ήταν η ημέρα που ο προδότης Ελευθέριος Βενιζέλος πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Αθήνα …Η στιγμή που ο επικεφαλής τής συμμορίας των «ξυπόλητων» κατσικοκλεφτών έφτασε στην Αθήνα και είδε τον Ελληνισμό σαν «λεία», την οποία θα μπορούσε να παραδώσει στους ξένους, προκειμένου να πάρει ως «αντιπαροχή» τον πλουτισμό τον δικό του και της συμμορίας του …Μια συμμορία, η οποία —από την πρώτη στιγμή τής εμφάνισής της— συνοδευόταν από την κακή φήμη τού «μισθοφόρου» και είχε πάντα υψωμένη τη σημαία «ευκαιρίας» …Μια συμμορία έτοιμη να «μισθωθεί» από κάθε ενδιαφερόμενο …και εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλοί …Άγγλοι, Γερμανοί κι Αμερικανοί ήταν υποψήφιοι «πελάτες», οι οποίοι θα ήθελαν να ελέγξουν τον τρομερό Ελληνισμό την ώρα που «ξεκοιλιαζόταν» η Οθωμανική Αυτοκρατορία και τον αντιλαμβάνονταν ως απειλή.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα άρχισε το πραγματικό «δράμα» τού Ελληνισμού …Η μεγαλύτερη «πληγή» στο σύνολο της ιστορίας του. Ό,τι δεν κατάφεραν οι βάρβαροι Πέρσες, οι Ούννοι και οι «Κιουταχήδες» με τη βία εις βάρος τού Ελληνισμού το κατάφεραν οι κατσικοκλέφτες με τις προδοσίες τους …Μια πραγματική «πέμπτη φάλαγγα» των ξένων ιμπεριαλιστών μέσα στην «καρδιά» τού Ελληνισμού …Μια συμμορία σκληρών κι αδίστακτων δολοφόνων, όπως ο διαβόητος Γύπαρης, ο οποίος σκότωσε σαν το «σκυλί» τον Ίωνα Δραγούμη, που —δυστυχώς γι’ αυτόν— είχε αντιληφθεί εγκαίρως τον ρόλο τους και τους στόχους τους. Σκότωσαν σαν το «σκυλί» έναν γιο Πρωθυπουργού, εν ενεργεία βουλευτή, εκδότη και πιθανότατα —λόγω της δημοφιλίας του— μελλοντικό Πρωθυπουργό. Άγρια θηρία, που «δάγκωσαν» κατ’ ευθείαν κάποιον που θεωρούσαν εχθρό τους, στέλνοντας «μήνυμα» και στους υπόλοιπους.

Πρώτο «δείγμα γραφής» αυτής της αδίστακτης συμμορίας ήταν η μεθόδευση της παράλογης εκστρατείας, που οδήγησε στην αναπόφευκτη Μικρασιατική Καταστροφή …Η καταστροφή τού Ελληνισμού τής Μικράς Ασίας εξαιτίας των «αυτοκρατορικών οραμάτων» των κατσικοκλεφτών. Υπηρετώντας ξένους σχεδιασμούς, πρόδωσαν τον Ελληνισμό και γι’ αυτόν τον λόγο ο Βενιζέλος «τελείωσε» τη ζωή του στο εξωτερικό …Πάμπλουτος αυτός στο εξωτερικό και πλούσια η συμμορία των κατσικοκλεφτών στην Ελλάδα. Ας ψάξει κάποιος να δει το πώς αλλάζει χέρια ο ελληνικός πλούτος μετά από κάθε εθνική καταστροφή και θα το επιβεβαιώσει αυτό. Όλα τα μεγάλα «τζάκια» των φτωχοβενιζελικών έγιναν με κρατικά χρήματα μέσα στο χάος των ανταλλαγών των πληθυσμών. Τότε ακούστηκαν για πρώτη φορά ονόματα μπατίρηδων, που έγιναν πλούσιοι με κρατικές χορηγίες …Ονόματα όπως οι Λαμπράκηδες, οι Βελίδιδες, οι Μιχαλακόπουλοι κλπ..

Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή οι ίδιοι ατιμώρητοι προδότες συνεργάστηκαν οργανωμένα με τους ΝΑΖΙ …Η μόνη πολιτική δύναμη της κατακτημένης πατρίδας, που συνεργάστηκε επισήμως με τους ΝΑΖΙ …Δεύτερη μεγάλη «μπάζα» για τους Βενιζελικούς. Δωσίλογοι και μαυραγορίτες τής Κατοχής ήταν ΟΛΟΙ τους Βενιζελικοί …Ακόμα μεγαλύτερη «μπάζα» για τους συμμορίτες κι ακόμα μια μεγάλη «αιμορραγία» για τον Ελληνισμό. Όμως, αυτό το οποίο ακολούθησε ήταν ακόμα χειρότερο. Για να γλιτώσουν την τιμωρία, εφόσον η συνεργασία τους με τους ΝΑΖΙ ήταν εκκωφαντική, προκάλεσαν τον Εμφύλιο, ο οποίος «μάτωσε» τον ελληνικό λαό και τον έστειλε έναν αιώνα «πίσω» από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

Πώς όμως έφτασαν στο σημείο να μπορούν να προκαλέσουν έναν Εμφύλιο όπως ισχυριζόμαστε; Να μπορούν να ξεφύγουν της τιμωρίας ακόμα κι όταν η προδοσία τους είναι τόσο προφανής και προκλητική; Η εξήγηση είναι απλή. Από την αρχή τής πορείας τους έχουν επιλέξει ένα συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο τους δίνει με αθέμιτο τρόπο υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους …Παράνομη υπεροχή, την οποία σε φυσιολογικές συνθήκες η Δημοκρατία δεν ανέχεται. Το σύνολο της «επιτυχίας» τους οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αδίστακτοι εγκληματίες και λειτουργούν ως οργανωμένη ένοπλη συμμορία σε μια κοινωνία άοπλων πολιτών …Μια απολύτως οργανωμένη συμμορία, που με τον ίδιο απόλυτο τρόπο που απειλεί τους εχθρούς της απειλεί κι «εκβιάζει» —με την έννοια της τιμωρίας— ακόμα και τα μέλη της …Κυρίως αυτά, εφόσον όλοι είναι «μπλεγμένοι» σε παρανομίες και άρα έχουν λόγους να φοβούνται αυτούς που μπορούν να τους «ξεμπροστιάσουν». …Κανονική «μαφία» …με «κάπο», «κονσιλιέρι» και «εκτελεστές».

Μέσα στο χάος τής κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας —και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Δυτικών— έβαλαν εντός τής πολιτικής τούς όρους τού οργανωμένου υποκόσμου και επιβλήθηκαν των ανταγωνιστών κι αντιπάλων τους όλων των ειδών …Ένας «στρατός» οπλισμένων φτωχών, που μπροστά στη μεγάλη «λεία» είχε στην κυριολεξία «αφηνιάσει». Αυτή η αγέλη των κακοποιών, η οποία εμπλουτίστηκε με «μαζέματα» απ’ όλες τις περιοχές τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που θα άλλαζαν «χέρια» με τις ανταλλαγές των πληθυσμών. Οι χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι άνθρωποι απ’ όλες τις γεωγραφικές περιοχές που εμπλέκονταν στην «ανταλλαγή» πληθυσμών συνεργάστηκαν μεταξύ τους.

Τον βασικό Κρητικό «πυρήνα» των κατσικοκλεφτών τον πλαισίωσαν Μακεδόνες, Κωνσταντι­νου­πολίτες, Θράκες, Πόντιοι, Αιγυπτιώτες όμοιοί τους αγράμματα φτωχομπατίρια , οι οποίοι είδαν «ευκαιρία» προσωπικού πλουτισμού μέσα στη νέα πατρίδα και δεν τους απασχολούσε το χάος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν …Οι πλέον αδίστακτοι από τους «νέους» κατοίκους τής Ελλάδας, που με τη συλλογική τους δράση θα «έριχναν» τους «παλιούς» στη νομή του κεφαλαίου και των πόρων τού νέου και μεγεθυμένου πλέον ελληνικού κράτους …Η ελληνική «Σάρα και Μάρα» απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τής καταρρέουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο ελληνικός υπόκοσμος της αυτοκρατορίας έγινε υπόκοσμος της Αθήνας …H «dream team» τής αθλιότητας και της μειοδοσίας. Αυτούς πήγε να «σταματήσει» ο Ίωνας Δραγούμης και όλοι μας γνωρίζουμε την τύχη του.

Αυτή η συμμορία των κατεστραμμένων και των απελπισμένων με το που πάτησε το «πόδι» της στην Αθήνα δεν είχε ενδοιασμούς μπροστά σε τίποτε. Θα έκανε οτιδήποτε για να επιβληθεί των ντόπιων, τούς οποίους είχε εξ’ αρχής ορίσει ως κύριους συλλογικούς ανταγωνιστές κι εχθρούς. Αυτό ήταν το «μήνυμα» που προειδοποιητικά έστειλε σε όλους αυτούς με το «αίμα» τού Ίωνα Δραγούμη. Από τη στιγμή που αυτή η αδίστακτη συμμορία διέκρινε κέρδος στην «επαφή» με την κεντρική εξουσία τού υποτιθέμενου «ελεύθερου» ελληνικού κράτους, ταυτίστηκε μ’ αυτήν. Η πολιτική εξουσία έγινε αυτοσκοπός και βασικό μέλημα για την εξασφάλιση της ύπαρξής της. Συνδεόμενη με την εξουσία, αυτή η αγέλη των άγριων κακοποιών απειλούσε με βία ή ακόμα και με θάνατο όποιον είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά της …Όποιον είχε την αφέλεια να θεωρεί ότι μπορεί —μέσω της δημοκρατικής εξουσίας και νομιμότητας— να τους περιορίσει …Μια αγέλη ένοπλων κακοποιών, που ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν με «κουμπούρια».

Εκβιασμοί, χαφιεδισμοί, συκοφαντίες αλλά και δολοφονίες έγιναν πολιτικά «εργαλεία» ενός «υποκόσμου», που με τις «πλάτες» των ξένων πρεσβειών κατόρθωσε κι έχει μόνιμα επαφή με την εξουσία, ελέγχοντας τα πάντα. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το όλο τους πρόβλημα ήταν να καταφέρουν να διατηρήσουν αυτό το συλλογικό μοντέλο λειτουργίας ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν θα ήταν ευνοϊκές …Ακόμα κι όταν η Ελλάδα θα έμπαινε σε μια «κανονικότητα» και δεν θα ήταν το ξέφραγο «αμπέλι» όπου αλώνιζαν ξένοι πράκτορες πιασμένοι «χέρι-χέρι» από τους τοπικούς χαφιέδες. Για να διατηρήσουν αυτό το συλλογικό μοντέλο λειτουργίας, έπρεπε να βρουν τη λύση εκείνη, οποία θα τους επέτρεπε να διατηρούν τη συσπείρωσή τους και τα συλλογικά τους συμφέροντα. Έπρεπε να βρουν έναν «εχθρό» τής κοινωνίας, για να πουλάνε «νταβατζηλίκι» σ’ αυτήν την κοινωνία …Να μπορούν να κάνουν παρανομίες για το «καλό» της —όπως κάνουν όλοι οι «νταβατζήδες» αυτού του κόσμου— …Να μπορούν να παραμένουν οπλισμένοι σε μια κοινωνία που ήταν άοπλη …Να μπορούν ν’ ασκούν πρωτοφανείς και παράνομες —για αστική Δημοκρατία— πρακτικές πολιτικού ελέγχου, που με το πέρασμα του χρόνου μεταλλάχτηκαν στις σημερινές τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό ήταν το ΚΚΕ. Η «επιτυχία» τους θα διαιωνιζόταν εάν κατάφερναν να πάρουν τον έλεγχο του ΚΚΕ …Του «οπλισμένου» ΚΚΕ, το οποίο πάντα τρόμαζε τον ελληνικό λαό με την «επαναστατικότητά» του. Πάντα τον τρόμαζε με την αντεθνική του δράση κυρίως στο θέμα τής Μακεδονίας, το οποίο ενδιέφερε άμεσα τον ιδρυτή τού ΚΚΕ Εβραίο Μπεναρόγια. Εάν κατάφερναν, όπως όλοι οι επιτυχημένοι «νταβατζήδες», να γίνουν κρυφοί συνεταίροι ή ακόμα καλύτερα εργοδότες τού μεγαλύτερου «φόβητρου» της «πιάτσας», τότε θα είχαν εξασφαλίσει τη μονιμότητά τους. Αυτό το «φόβητρο» της ελληνικής κοινωνίας ήταν το προδοτικό ΚΚΕ. Αυτό ήταν που έδινε στους Βενιζελικούς τη δυνατότητα να «κρύβουν» τον δικό τους «στρατό» από την κοινή θέα …Τους έδινε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα «νόμιμο» δήθεν αντικομμουνιστικό παρακράτος, εφόσον κάτι τέτοιο θα ήταν «ανεκτό» από τον λαό, ο οποίος στην κυριολεξία όχι μόνον φοβόταν τους κομμουνιστές, αλλά τους σιχαινόταν κιόλας.

Αυτό δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές, το οποίο εφαρμόστηκε μόνον στην Ελλάδα. Το ίδιο «κόλπο» ήταν που γιγάντωσε την «αντι­κομμουνιστική» Μαφία στην Ιταλία. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έδιναν όπλα στους κομμουνιστές «επαναστάτες», ήταν εκείνοι που νομιμοποιούσαν τα κουμπούρια τής Μαφίας, η οποία θα τους «σταματούσε», εισπράττοντας το «κατιτίς» της. Αυτό έγινε και στην Ελλάδα. Αυτοί, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του «φόβητρου» της Δημοκρατίας ήταν οι ίδιοι που κατέλυαν κάθε έννοια Δημοκρατίας, προκειμένου αυτή να μην «καταλυθεί» δήθεν από τους κομμουνιστές. Ήταν υποτίθεται οπλισμένοι, για ν’ «αντιμετωπίσουν» την ένοπλη επανάσταση των προλετάριων. Έλεγχαν δηλαδή τους κομμουνιστές χαφιέδες τής Ασφάλειας κι αυτοί οι χαφιέδες ήταν που τους έδιναν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ίδια την Ασφάλεια, μετατρέποντάς την σε βενιζελικό «παραμάγαζο» και ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημοκρατική λειτουργία. Αυτό ήταν το όλο «μυστικό» τής συμμορίας των «ξυπόλητων».

Ο έλεγχος του ΚΚΕ ήταν εύκολος, εφόσον είχαν πάντα τις «πλάτες» των ξένων …Απόλυτος έλεγχος σε βαθμό να μιλάμε για καθαρή ιδιοκτησία τού κόμματος …Αυτόν τον έλεγχο οι Βενιζελικοί τον εξασφάλισαν με το «ιδιώνυμο» …Γι’ αυτόν τον λόγο το επινόησαν. Ξεκινώντας από το ΚΚΕ, επεδίωξαν και κατάφεραν να στήσουν τη «βιομηχανία» τού γενικότερου κοινωνικού εκβιασμού …Ξεκινώντας από τον όμοιό τους «Θρακιώτη» χαφιέ Ζαχαριάδη. Αυτό, το οποίο έκαναν αρχικά και συστηματικά εις βάρος τού ΚΚΕ το έκαναν στη συνέχεια εις βάρος τού συνόλου της κοινωνίας. Αρχικά έστησαν μια «φάμπρικα» εκβιασμών των στελεχών τού ΚΚΕ, εφόσον μόνοι τους αποφάσιζαν ποιοι από τους «δηλωσίες» και τους χαφιέδες τής Ασφάλειας θα γίνονταν ηγέτες του …Ποιοι από τους παντελώς αγράμματους κι άχρηστους τεμπελχανάδες θα γίνονταν ηγέτες του…

…Μόνοι τους αποφάσιζαν ποιοι κομμουνιστές θα έπαιρναν από την Ασφάλεια την «πιστοποίηση του ηρωισμού», που τόσο γοητεύει τους αφελείς και τους «επαναστάτες». Από εκεί και πέρα όλα ήταν στα δικά τους χέρια. Μετά το ΚΚΕ έβαλαν και την ελληνική κοινωνία στην ίδια «Ασφάλεια». Κράτησαν για τους εαυτούς τους τον ρόλο τού καλού και του κακού «μπάτσου» και με τον τρόπο αυτόν μπορούσαν να τρομοκρατούν τους πάντες. Όντας συνέταιροι με τους κομμουνιστές, έκαναν «σημαία» τους την αναζήτηση «κρυπτοκομμουνιστών», μόνο και μόνο για να τρομοκρατούν την κοινωνία και να φτάνουν σε όποια «πόρτα» πολίτη τούς ενδιέφερε. Αυτό το «παιχνίδι» εις βάρος τής κοινωνίας το μετέτρεψαν σε πολιτική και αυτό τους επέτρεψε να μονοπωλήσουν τα πάντα. Ό,τι έκαναν εις βάρος τού δικού τους ΚΚΕ το έκαναν και εις βάρος τής κοινωνίας, που πλέον ήταν κι αυτή «δική» τους …έστω κι αν δεν το γνώριζε η ίδια.

Όλα αυτά έχοντας πάντα υψωμένη τη δική τους συλλογική «σημαία ευκαιρίας», την οποία —όπως είναι φυσικό— την εκμεταλλεύεται ο εκάστοτε ισχυρός. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις των Βενιζελικών στο θέμα τής ταυτότητας των «εργοδοτών». Εάν ο ενδιαφερόμενος είναι Γερμανός, με αυτόν θα «πάνε». Εάν είναι κάτι άλλο, δεν έχουν πρόβλημα. Στη μεταπολεμική Pax Americana πήγαν με τους Αμερικανούς. Με αυτών τις «πλάτες» έλεγξαν για λογαριασμό των αφεντικών —και για το δικό τους κέρδος— την Ελλάδα. «Δημοκρατία» και αντικομμουνισμό «πουλούσαν» οι Αμερικανοί και αυτό βόλευε τους Βενιζελικούς, οι οποίοι, ελέγχοντας το ΚΚΕ, είχαν τα «εργαλεία» να δώσουν την «ηρωική» «παράστασή» τους …Μια «παράσταση», η οποία ξεκίνησε με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ —που ήταν τα προηγούμενα αφεντικά τους— …Μια «παράσταση», η οποία τους ήθελε να συνεργάζονται με τους ΝΑΖΙ για το «καλό» μας …Για να μην «πέσει» η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών …Για να μην πέσει η χώρα στα χέρια κάποιων ελαχίστων ελεεινών και τρισάθλιων τεμπελχανάδων, οι οποίοι παρίσταναν τους δήθεν «επαναστάτες» και τους κλωτσούσε ο κόσμος στις γειτονιές του.

Δυστυχώς όμως με χρήματα των Αμερικανών αυτή η κομμουνιστική «απειλή» μεγεθύνθηκε σε βαθμό που να τρομάζει τον λαό. Αυτό το «παιχνίδι» έπαιξαν οι Βενιζελικοί γιατί αυτό ήταν που τους βόλευε …Μόνοι τους αποφάσιζαν πότε θα πιάνονταν οι ΚΚΕδες με «ασύρματους» στα χέρια, ώστε να «στήσουν» τις Χούντες των αφεντικών τους που θα τους έκαναν πλούσιους …Μόνοι τους αποφάσιζαν ποιοι δικοί τους συμμορίτες θα ήταν «κακοί» Αποστάτες και ποιοι δικοί τους «καλοί» θα έκαναν τους «Ανένδοτους» αγώνες για τη Δημοκρατία. Όλα ήταν ρόλοι σε μια τραγική «παράσταση», η οποία βύθιζε το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό στην υποτέλεια και την υπανάπτυξη. Όλα αυτά είχαν μια «αφετηρία» …Ο μαζικός εκβιασμός τού ΚΚΕ ήταν όλο το μυστικό τής δύναμής τους, εφόσον πάντα είχαν έναν συλλογικό φορέα να τους δίνει δύναμη μέσα από μια «στημένη» σύγκρουση. Όλα ήταν ένα «θέατρο», το οποίο είχε πάντα ένα και μοναδικό «ζητούμενο» …Την εξασφάλιση πλούτου για τους Βενιζελικούς. Ο πλούτος αποτελούσε για την πιο άπληστη συμμορία τής ελληνικής ιστορίας το συνεκτικό της στοιχείο …Ο απίστευτος εθνικός πλούτος, τον οποίο διεκδικούσαν οι «ξυπόλητοι» κατσικοκλέφτες.

Έχοντας οι Βενιζελικοί βρει τη «φόρμουλα» να μετατρέπουν τις εθνικές συμφορές σε «μπάζες» λείας, δεν είχαν πρόβλημα να δοκιμάσουν οτιδήποτε εις βάρος τού λαού που τον «δούλευαν». Η φιλοαμερικανική Χούντα, εξαιτίας τής «παράστασης» των Βενιζελικών, ήρθε ως φυσικό αποτέλεσμα αυτής της τακτικής και ως δια μαγείας ΟΛΟΙ όσοι πλούτισαν ανεξέλεγκτα με τις «ευχές» τού χουντικού κράτους ήταν «αντιχουντικοί» Βενιζελικοί. Οι φυσικοί ηγέτες των Βενιζελικών όλοι «έξω» από τη χώρα —για να μην φθείρονται— και οι Βενιζελικοί εντός τής χώρας πλούτιζαν ως δια μαγείας με αυθαίρετες άδειες της Χούντας …Βαρδινογιάννηδες, Μαρινάκηδες, Λάτσηδες, Αγγελόπουλοι, Κανελλόπουλοι κλπ.. Όλοι πλούσιοι ελέω κράτους. Και πάλι η απόδειξη είναι εύκολη. Ας ψάξει κάποιος να βρει τι δουλειά έκαναν και πού κατοικούσαν οι Βαρδινογιάννηδες ή οι Μαρινάκηδες στην εποχή τής Χούντας και το πώς και πότε έγιναν μεγιστάνες.

Όταν στη συνέχεια «ανατράπηκε» η Χούντα από τα ίδια τα αφεντικά και πάλι οι ίδιοι Βενιζελικοί κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση. «Επέστρεψαν» οι «καλοί» «μπάτσοι», για ν’ αναλάβουν να μας «σώσουν» από τους «κακούς», που ήταν οι όμοιοί τους. Οι ίδιοι Παπανδρέου και Μητσοτάκηδες, οι οποίοι μας είχαν βάλει στη Χούντα επέστρεψαν να «σκουπίσουν» τα κέρδη από την ανατροπή της …Να καπηλευτούν την πτώση τής Χούντας τού βενιζελικού υπαλλήλου τής αμερικανικής πρεσβείας, που ήταν και βαφτιστήρι τού «Ανένδοτου» Γεωργίου Παπανδρέου. Για να διατηρήσουν το «εργαλείο» τους σε ενέργεια και κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, νομιμοποίησαν και το ΚΚΕ …Και πάλι το φόβητρο της Δημοκρατίας στα χέρια αυτών, οι οποίοι κατέλυαν τη Δημοκρατία …Ο «λογαριασμός» βέβαια στον λαό …Ο λαός θ’ αναλάμβανε να πληρώνει τον μισθό τού χαφιέ στο ΚΚΕ.

Και στη Μεταπολίτευση τα ίδια έκαναν …Και πάλι εκμεταλλεύτηκαν την «απειλή» τού ΚΚΕ, για να διατηρήσουν τη συλλογικότητά τους και βέβαια τον οπλισμό τους. Πάλι με όρους συμμορίας μονοπώλησαν τα πάντα. Ο βενιζελικός Μητσοτάκης με «άνωθεν» εντολές «φορτώθηκε» στη Δεξιά …Τον «φύτεψε» η αμερικανική πρεσβεία στη Νέα Δημοκρατία και ξεκίνησε η γνωστή διχαστική «παράσταση», που είναι η εξειδίκευση των Βενιζελικών. Με τον «συνέταιρό» του Παπανδρέου έστησαν ένα «παιχνίδι» δήθεν αντιπαλότητας και «καπέλωσαν» και τη Δεξιά …«Παντοδύναμοι» στην κυριολεξία. Εν καιρώ ειρήνης και σε περιόδους δημοκρατικής ομαλότητας κέρδιζαν εκλογές με όρους προβακατσιών και παρακράτους. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές έβαζαν τον λαό σε «ρύθμιση» εμφυλίου για ν’ «ανάψουν» τα αίματα και μετά σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας η συμμορία συνέχιζε το «φαγοπότι». Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα να επιλέξουν έναν «άτυχο» Τεμπονέρα, για να βάλουν «φωτιά» στα «κάρβουνα» που θα τους οδηγούσε στο «ψητό». Όλα στα «χέρια» τους. «Ασυναγώνιστοι» για τον «ηρωισμό» και τις ικανότητές τους. Η οικογένεια Μητσοτάκη από τότε έλεγχε και παρακολουθούσε τους πάντες και τα πάντα, όπως αποκαλύφθηκε με την υπόθεση Μαυρίκη και υποκλοπών.

 

 

 

Συνεχίζεται…

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This