EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Τι είναι Yoga detox;

16 Aug, 2021

Η Detox yoga σας δίνει ενέργεια και βελτιώνει τη γενική σας ευημερία. Ορισμένες ασκήσεις είναι καταπραϋντικές και προσφέρουν χαλάρωση, και μερικές από τις θέσεις γιόγκα επικεντρώνονται σε κινήσεις που βοηθούν το σώμα να καθαρίσει τις τοξίνες και να διεγείρει την «αγνή», την πεπτική φωτιά, για καλύτερη πέψη. Η κινητικότητα του εντέρου είναι εξίσου σημαντική με την κατανάλωση του σωστού φαγητού. Ο στόχος είναι να κάνετε μασάζ στα εσωτερικά όργανα και να επιτύχετε ισορροπία. Αυτή η τάξη αποτελείται από δυναμικές και στατικές στάσεις γιόγκα που εν μέρει συνδυάζονται με συγκεκριμένες ασκήσεις αναπνοής. Ένας σύντομος διαλογισμός στο τέλος της τάξης θα ηρεμήσει το μυαλό σας και το «νευρικό σύστημα του εντέρου». Η Detox yoga σε τακτική βάση θα βοηθήσει το σώμα να διαλύσει τις τοξίνες πιο γρήγορα, να υποστηρίξει την πεπτική διαδικασία και να αυξήσει το μεταβολισμό στο σώμα.

Μια αποτοξίνωση είναι κατάλληλη για κάθε άτομο που:

  • βιώνει δυσκαμψία στην πλάτη και στις αρθρώσεις
  • αισθάνεται κουρασμένος χωρίς κανένα λόγο ή έλλειψη ενέργειας
  • αισθάνεται πολύ φούσκωμα
  • έχει δερματικά προβλήματα όπως ακμή

Οφέλη:

Το Yogic Detox ανακουφίζει τα πεπτικά προβλήματα και τονώνει το συκώτι και άλλα πεπτικά όργανα και αδένες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την υπερβολική βλέννα και καθαρίζει το αίμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και των λεμφικών συστημάτων. Τα πρόσθετα οφέλη περιλαμβάνουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας, περισσότερη σαφήνεια και πιο ήσυχο μυαλό. Αφαιρεί τα μπλοκαρίσματα από τα Nadis (ενεργειακά κανάλια) και καθαρίζει όλα τα τσάκρα.

Ο απώτερος στόχος είναι η αποτοξίνωση του σώματος και του νου με ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο και ηρεμία του πεπτικού συστήματος!

Καλή πρακτική

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This