ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τουρισμό και Εστίαση

Δράσεις για Τουρισμό και Εστίαση

19 Feb, 2022

Οι ωφελούμενοι των δράσεων για την επανεκκίνηση στον τουρισμό και εστίαση, έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και επανυποβολής του αιτήματος επαλήθευσης – πιστοποίησης στις δράσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, δημοσιεύθηκε η έκτη τροποποίηση της πρόσκλησης της δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ.

Με την τροποποίηση της πρόσκλησης παρέχεται στους ωφελούμενους η δυνατότητα επεξεργασίας και επανυποβολής του αιτήματος επαλήθευσης – πιστοποίησης.

Ειδικότερα, επιτρέπεται η αναίρεση οριστικοποίησης υποβληθέντος αιτήματος επαλήθευσης – πιστοποίησης, υπό την προϋπόθεση η σχετική αίτηση αναίρεσης να έχει υποβληθεί μέχρι και 21 Φεβρουαρίου 2022.

Η αίτηση αναίρεσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του helpdesk του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) ependyseis.gr/mis

 

Η δράση αφορά στην επιχορήγηση μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης, για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

 

Επανεκκίνηση τουρισμού

Δημοσιεύθηκε η πέμπτη τροποποίηση της πρόσκλησης της δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»  του ΕΠΑνΕΚ.

Με την τροποποίηση της πρόσκλησης παρέχεται στους ωφελούμενους η δυνατότητα επεξεργασίας και επανυποβολής του αιτήματος επαλήθευσης – πιστοποίησης.

Συγκεκριμένα επιτρέπεται η αναίρεση οριστικοποίησης υποβληθέντος αιτήματος επαλήθευσης – πιστοποίησης, υπό την προϋπόθεση η σχετική αίτηση αναίρεσης να έχει υποβληθεί μέχρι και 21 Φεβρουαρίου 2022.

Η αίτηση αναίρεσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του helpdesk του πληροφοριακού συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) ependyseis.gr/mis

 

Η δράση αφορά στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου με την παροχή επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητάς τους, μέσω της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης μέρους του κεφαλαίου κίνησης.

  • Σημειώνεται ότι και οι δύο δράσεις χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο της απόκρισης της Ε.Ε. στην πανδημία COVID-19.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This