EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Chișinău θα φιλοξενήσει τη Διεθνή Αεροπορική Διάσκεψη Aviation-Event 2024 RMO

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Chișinău θα φιλοξενήσει τη Διεθνή Αεροπορική Διάσκεψη Aviation-Event 2024 RMO

23 May, 2024

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Chișinău -πρωτεύουσα της Μολδαβίας- σε συνεργασία με την Aviation-Event, θα συνδιοργανώσουν στις 30 Μαΐου 2024 την πολυαναμενόμενη πρώτη έκδοση του Aviation-Event 2024 RMO. Η Aviation-Event αποτελεί μία εξειδικευμένη πλατφόρμα για τη διοργάνωση μερικών από τα πιο διακεκριμένα αεροπορικά Συνέδρια στην Ευρώπη, αφιερωμένα στην αεροπορική βιομηχανία, οικοδεσπότες των οποίων είναι διάφορα συνεργαζόμενα Αεροδρόμια. Με δέσμευση για συνεργασία, ανταλλαγή γνώσεων και στρατηγικές συζητήσεις, η Aviation-Event δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου συγκλίνουν πρωτοποριακές ιδέες και γνώσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ασχοληθούν με τις τελευταίες τάσεις, τις καινοτομίες και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο των αερομεταφορών, καθιστώντας το ένα απαραίτητο ραντεβού για τους ηγέτες της αεροπορικής βιομηχανίας και τους πολιτικούς ενδιαφερόμενους, αλλά και για όλους όσοι επιδιώκουν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή αυτού του δυναμικού κλάδου.

Το Aviation-Event 2024 RMO θα συγκεντρώσει σε μία ημερήσια διάσκεψη, τους επαγγελματίες της παγκόσμιας πολιτικής αεροπορίας, εκπροσώπους των αρμόδιων εθνικών αρχών, αεροπορικές εταιρείες και Διευθύνοντες Συμβούλους Αεροδρομίων από Ευρώπη και Μολδαβία, ενώ τα βασικά θέματα που θα διερευνηθούν στις ενδιαφέρουσες συζητήσεις περιλαμβάνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την παγκόσμια συνδεσιμότητα, τα οικονομικά θέματα που επηρεάζονται από τη λειτουργία των αεροδρομίων, στρατηγικές επικοινωνίας κρίσεων, επενδύσεις σε υποδομές και πολλά άλλα. Στον κατάλογο των ομιλητών συμπεριλαμβάνονται εξέχουσες προσωπικότητες από την Κυβέρνηση της Μολδαβίας, τον χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας, την Ακαδημαϊκή κοινότητα και άλλους ενδιαφερόμενους τομείς, προσφέροντας έτσι διαφορετικές προοπτικές του αντικειμένου και πολύτιμες πληροφορίες. Εκτός από οξυδερκείς συζητήσεις, το Aviation-Event 2024 RMO θα προσφέρει επίσης ευκαιρίες για δικτύωση, συνεργασία και ανάπτυξη επιχειρήσεων, παρέχοντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική πλατφόρμα, προκειμένου να συνδεθούν με συναδέλφους του κλάδου, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.

Marcel Riwalski 1

Ο Marcel Riwalsky, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviation-Event, μας τόνισε σχετικά: «Αυτό το Συνέδριο θα χρησιμεύσει ως καταλύτης για την καινοτομία και τη συνεργασία, καθώς συγκεντρωνόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα πιο πιεστικά ζητήματα της αεροπορικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα θα χαράξει μια πορεία για το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών. Μαζί, μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του χώρου και να διασφαλίσουμε μια ασφαλή, βιώσιμη και ευημερούσα αεροπορική βιομηχανία για τις επόμενες γενιές ταξιδιωτών.

Από την πλευρά του ο Sergiu Spoială, Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του Κισινάου (Chișinău International Airport) δήλωσε: «Αυτή η πρώτη διοργάνωση του Aviation-Event 2024 RMO προικίζει τη χώρα και το Αεροδρόμιό μας με μια πολύτιμη συνεργασία με το σύνολο του συγκεκριμένου κλάδου, ζωτικής σημασίας προκειμένου να διασφαλιστεί το ότι θα δημιουργήσουμε και θα διατηρήσουμε έναν ισχυρό και βιώσιμο τομέα αερομεταφορών, που θα εξακολουθήσει να παρέχει τις σημαντικές υπηρεσίες του σε εκατομμύρια επιβάτες ανά την Ευρώπη. Το Aviation-Event 2024 RMO προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες, που τους επιτρέπει αφενός να συμμετάσχουν σε στοχαστικές συζητήσεις, να μοιραστούν ιδέες και να δημιουργήσουν συνεργασίες, αφετέρου δε να γνωρίσουν τη Δημοκρατία της Μολδαβίας και τους ανθρώπους της, αλλά και τη διάσημη σε όλο τον κόσμο φιλοξενία τους».

445629017 1382408822379345 7902580785684758448 n

λήψης 1

 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Chișinău σε αριθμούς και ημερομηνίες:

✓ 40 προορισμοί σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική

✓ 2 αεροπορικές εταιρείες που το έχουν ως βάση τους: Flyone, Hisky

✓ 1 αεροπορική εταιρεία εμπορευμάτων που το έχει ως βάση της: Aerotranscargo

✓ 19 ξένες επιβατικές αεροπορικές εταιρείες δραστηριοποιούνται: Aegean Airlines, Air Baltic, Air Montenegro, Arkia, Austrian Airlines, Azerbaijan Airlines, EL AL, Euro Wings, Flyone Armenia, Freebird Airlines, Georgian Wings, Hisky Europe, Israir, LOT Polish Airlines, Pegasus Airlines, Tailwind Airlines, Tarom, Turkish Airlines, Wizz Air

✓ Ο διάδρομος προσγείωσης 08-26 έχει μήκος 3590 μέτρα, πλάτος 45 μέτρα και τύπο επιφάνειας – τσιμεντομπετόν. Κατασκευάστηκε το 1987, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2023 και εξακολουθεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδρόμους στην Ανατολική Ευρώπη.

✓ Ο διάδρομος προσγείωσης 09-27 έχει μήκος 2383 μέτρα, πλάτος 45 μέτρα και τύπος επιφάνειας – τσιμεντομπετόν. Τέθηκε σε λειτουργία το 2018.

✓ Ο κωδικός του Αεροδρομίου είναι 4D και οι λειτουργίες του 24/7

✓ Η συνολική έκταση του Αεροδρομίου είναι 364 εκτάρια

✓ 31 Μαΐου 1995: πιστοποιήθηκε ως Διεθνές Αεροδρόμιο

 

 

Λίγα λόγια για τη Δημοκρατία της Μολδαβίας

Η χώρα έχει έκταση 33,8 χιλιάδες km², ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια, η επίσημη γλώσσα είναι τα Ρουμανικά και πρωτεύουσα το Κισινάου. Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας είναι η 27η Αυγούστου 1991, ενώ η ημέρα της Επίσημης αναγνώρισής της η 2α Μαρτίου 1992. Η Μολδαβία είναι μια πανέμορφη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, που συνορεύει με τη Ρουμανία και την Ουκρανία, διαθέτοντας τόσο πλούσιο τουριστικό δυναμικό, που αν και μικρή σίγουρα αξίζει πλήρως να χαρακτηρισθεί ως «Γωνία του Παραδείσου». Η Μολδαβία βρίσκεται στο σταυροδρόμι των κύριων εμπορικών δρόμων της Ευρασίας και αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό κόμβο, που συγκεντρώνει την εμπειρία, τη συνέχεια και την ποικιλομορφία των γενεών, οι οποίες διαμόρφωσαν το παρόν και επηρεάζουν το μέλλον. Οι κάτοικοί της είναι περήφανοι για τα γραφικά τοπία της πατρίδας τους, τα αξιοθέατα και φρούρια που μαρτυρούν την πλούσια ιστορική διαδρομή της, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, αλλά και τις διάσημες επωνυμίες κρασιών και τις κάβες, καθώς κια για την περιώνυμη μολδαβική φιλοξενία, που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Μολδαβία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αμπελουργικά κράτη στον κόσμο και ο αριθμός των τοπικών Οινοποιείων ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.

Η Μολδαβία φημίζεται για τις μοναδικές υπόγειες πόλεις της, όπως η Cricova και η Milestii Mici. Η Cricova αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο υπόγειο συγκρότημα, που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο για τους τεράστιους λαβύρινθους, με τα συνολικά 120 χιλιόμετρα στοών, το δε Milestii Mici μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη συλλογή οίνων στον κόσμο, που αποτελείται από περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια μπουκάλια κρασιού, γεγονός που δικαίως του χάρισε μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, το 2005.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This