EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Το νέο του δώρο

22 Oct, 2022
Το νέο του δώρο

Το νέο του δώρο

Το νέο του δώρο

Το νέο του δώρο κι απόκτημα της καλής του, άστραφτε και λαμποκοπούσε, όπου κι αν το πήγαινε, όπου κι. Αν. Βρισκόταν μαζί του.

Ενα. Αμάξι με την. Τελευταια. Χρήση τεχνολογίας, διάφορα ηλεκτρονικά. Μέσα, που ούτε. Στο πιο τρελλό του ονειρο δεν τα χε φανταστεί.

Μα έπρεπε. Να ήξερε πως. Η χάρη θα χει αντιχάρη και μάλιστα. Οχι τόσο λαμπερή και φωτεινή, παρά. Σκοτεινή και δόλια.

Ο Καλομελετούλης είχε αρχίσει. Να συνηθίζει στα πειράγματα των φιλων του για το δώρο της λατρειας του,έτσι την προσφωνούσε. Κι εκείνη φούσκωνε σαν το παγώνι.

ΜΑ ΟΛΑ. ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΙΔΕΑ. ΤΑ. ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

Το. Αμάξι το κοιτούσε σαν τα μάτια. Του, το φρόντιζε απ τον ήλιο, το προστάτευε. Απ την βροχή, τα πάντα με σκέπαστρα, αλλά. Την οροφή επέμενε η Κακομελετούλα, να την αφήνει απροστάτευτη κι αφύλακτη. Οταν. Ηταν μέσα μαζί κι οδηγούσε πάντα ο Καλομελετουλης.

ΗΤΑΝ. ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

Η μόνη που χε πρόσβαση,ήταν η Κακομελετούλα.

Περνούσαν οι μηνες,ώσπου εφτασε. Να κλείσει. Τον πολυπόθητο ένα χρόνο το κόσμημα ολόκληρης. της πόλης. Τους, μη σας πω.

Μα τότε. Έπεσαν οι μάσκες και όρμησε πάνω του και μ απειλή χημικών συστατικών, απενεργοποίησε. Τις εντολές. Που του έδινε μέσω εφαρμογής που χε εγκατεστειμένη, απ το εργοστάσιο ΄οπως τους το. Χαν παραδώσει..

Τρομαξε ο Καλομελετούλης, προσπάθησε να επικρατήσει ελάχιστη,λίγη ψυχραιμία, ώστε τα πάντα να. Περαστούν στο όνομα της Κακομελετούλαςκια. Τίποτα να μην ανηκει πια στον έρωτά τηςοπωςτο φώναζε.

Από κείνη τη στιγμή και μετά,ολα ήταν υπογραφομενα ,απ την αγάπη του, μονδική κι αναντικατάστατη όπως είχε γίνει.

Κατάφερε να αποσπάσει τους κωδικούς , να της μπλοκάρει τους λογαριασμούς της και να φύγει με την μία καιμοναδικήαγάπη. Της ζωής του.

Το αντάλλαγμα ήταν να υπογράψει πως παραιτείται κάε νόμιμου δικαιώματος μεν, αλλά να ξεχάσει μια. Για πάντα, τον Καλομελετούλα του!

Τα πάντα. Σε εναν. Βωμό που δεν είχε συνταχτεί μαζι του μεν, αλλά. Ανάδειξης. Προσευχής κι ανάδειξης της αλήειας του.

 

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This