EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ για την Μαύρη Θάλασσα: Αυξάνεται η επιτήρηση

4 Aug, 2023

Αυξάνεται η επιτήρηση στην Μαύρη Θάλασσα, με βάση τις τελευταίες αποφάσεις του ΝΑΤΟ.

 

Το ΝΑΤΟ ενισχύει την επιτήρηση στη Μαύρη Θάλασσα

Pan.bg 26 Ιουλίου 2023 | 19:19

Το ΝΑΤΟ ενισχύει την επιτήρηση στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας εν μέσω της κατάργησης της συμφωνίας για τα σιτηρά. Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ουκρανίας-ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου στις Βρυξέλλες σε επίπεδο πρεσβευτών.

«Το ΝΑΤΟ και τα μέλη του ενισχύουν την επιτήρηση και την αναγνώριση στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ άλλων μέσω αεροσκαφών θαλάσσιας περιπολίας και μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων», ανέφερε το συμβούλιο σε δήλωση, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Η συμμαχία πιστεύει ότι οι ενέργειες της Ρωσίας θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία είναι στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση υπενθύμισαν ότι η παρουσία της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην περιοχή έχει επεκταθεί ήδη το 2022, μεταξύ άλλων μέσω δύο νέων πολυεθνικών ομάδων μάχης στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η σύγκληση συνεδρίασης του Συμβουλίου Ουκρανίας-ΝΑΤΟ, που ιδρύθηκε στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας στο Βίλνιους, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Volodymyr Zelensky. Τα κύρια θέματα ήταν η διακοπή της συμφωνίας για τα σιτηρά και η δυνατότητα συνέχισης της εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας.

Η Ρωσία ενημέρωσε προηγουμένως την Τουρκία, την Ουκρανία και τον ΟΗΕ για τον τερματισμό από τις 18 Ιουλίου της συμφωνίας για τα σιτηρά που είχε συναφθεί το 2022. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε ότι οι όροι της συμφωνίας με τη Ρωσία δεν έχουν εκπληρωθεί, παρά τις προσπάθειες του ΟΗΕ και οι δυτικές χώρες δεν θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους.

https://pan.bg/view_article-3-570621-nato-zasilva-razuznavaneto-v-cherno-more.html

 

photo buzukis / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This