EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το τέλος των Ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

3 Apr, 2023

Η συνέχεια του άρθρου του Π. Τραϊανού

 

Ό,τι έχει υποσχεθεί ο Θεός στο Ισραήλ, θα του αποδοθεί …και θα ευτυχίσουν οι Ισραηλίτες στη Γη τής Επαγγελίας. Το σύνολο της Κρίσης —και τα όσα αρνητικά αυτή συνεπάγεται— αφορά αποκλειστικά τους Εβραίους τής Διασποράς …Αυτούς, οι οποίοι, παρ’ όλο που υπάρχει το Ισραήλ, παρέμειναν Εβραίοι μόνο και μόνο για το συμφέρον τους …Αυτοί, οι οποίοι «ξέκοψαν» από τον λαό των Ισραηλιτών απλά και μόνον για να κλέβουν και να βιάζουν ανθρώπους …Αυτοί, οι οποίοι παρέμειναν Εβραίοι για το κέρδος και σήμερα υπάρχουν εις βάρος τους στοιχεία να κατηγορηθούν για όλα τα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …Από τους Παγκόσμιους Πολέμους των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών μέχρι τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς Πολέμους …Από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, υπό τις εντολές τού Κίσινγκερ, μέχρι τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας τού Χόλμπρουκ και της Ολντμπράιτ.

Σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα, που ταλαιπωρούν σήμερα την ανθρωπότητα, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ίδιοι μεθόδευσαν την καταστροφή τής Συρίας και της Λιβύης, για να «παράγουν» τα εκατομμύρια των μεταναστών που σήμερα «πνίγουν» την Ευρώπη …Την άνεργη και γερασμένη εξαιτίας τους Ευρώπη. Δικές τους είναι όλες οι «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις», οι οποίες κάνουν διακίνηση μεταναστών. Οργανώσεις, τις οποίες, λίγο να τις ψάξει κάποιος, θα βρει ότι βγάζουν τεράστια κέρδη από το σύγχρονο δουλεμπόριο. Κάποιοι «φιλάνθρωποι» θησαυρίζουν από την εκμετάλλευση της πορνείας γυναικών μέχρι την παιδεραστία και βέβαια το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Οι ίδιοι βέβαια είναι που κάνουν τα ίδια κι απ’ την άλλη πλευρά τού Ατλαντικού. Με τον Μαγιόρκας άνοιξαν τα σύνορα των ΗΠΑ, για να «μπουκάρουν» εκατομμύρια λαθρομεταναστών στις ΗΠΑ, οι οποίες τους έχουν ευεργετήσει όσο κανένας άλλος. Δικά τους αεροπλάνα διακινούν νύχτα τα παιδιά εκείνα, τα οποία τα «προσφέρουν» σε «χορηγούς». Ακόμα και στα εγκλήματα της «Πανδημίας» οι ίδιοι Μπουρλάδες εμπλέκονται.

Δεν υπάρχει έγκλημα στο οποίο να μην έχουν συμμετοχή οι Εβραίοι τής Διασποράς. Όταν δεν κυνηγάνε καμαριέρες να τις βιάσουν σαν τον Στρος Καν, παριστάνουν τα θύματα. Παντού μακελάρηδες με το «φωτοστέφανο» του θύματος του «Ολοκαυτώματος». Παντού το ίδιο παραμύθι σε συνεργασία με τους Γερμανούς ΝΑΖΙ «υπαλλήλους» τους. Παντού υποκρισία και προπαγάνδα. Παντού η ίδια «παράσταση» αθλιότητας …Αφήνουν δήθεν τα γεγονότα να «μιλάνε» και τους εγκληματίες στη συνέχεια να «επιβεβαιώνουν» …Οι Εβραίοι να εμφανίζονται σαν «θύματα» και οι Γερμανοί ΝΑΖΙ «υπάλληλοί» τους πρώτοι απ’ όλους να τους αναγνωρίζουν το δίκιο τους, για να «εκπαιδεύονται» οι υπόλοιποι …Οι Εβραίοι να εμφανίζονται «ταπεινοί» και «κλαίοντες» σαν «θύματα» και το γερμανικό κράτος να «ομολογεί» σαν μετανοημένος «δήμιος» τα τρομερά εγκλήματά του, «αποθεώνοντάς» τους, για να «βλέπουν» οι υπόλοιποι.

Από εκεί και πέρα οι Εβραίοι δεν εκτίθενται παραπάνω …Άλλος αναλαμβάνει το πολιτικό τους «μάρκετινγκ». Το Γερμανικό κράτος κινείται εναντίον όποιου δεν «πείθεται» κι αμφισβητεί τη «συγνώμη» του. Το Γερμανικό κράτος με δικά του χρήματα συντηρεί τα «μνημεία» των «εγκλημάτων» του. Το Γερμανικό κράτος προσπαθεί εναγωνίως να δείξει τη «μετάνοιά» του, γιατί απ’ αυτήν τη «μετάνοια» προκύπτει η «απόδειξη» της «αλήθειας» τού «Ολοκαυτώματος» που συμφέρει τους Εβραίους. Τι συμβαίνει όμως, εάν αποδειχθεί ότι το «θύμα» και ο «δήμιος» είναι συνέταιροι; Περί αυτού πρόκειται στην περίπτωσή μας …Ο ένας «κονομάει» εις βάρος όλου του Κόσμου και ο άλλος παραμένει ατιμώρητος για τα εγκλήματά του εις βάρος όλου του Κόσμου. Αυτή είναι η «παράσταση» που έχουν στήσει εδώ κι έναν αιώνα και μας «δουλεύουν» ασταμάτητα. Παντού οι Εβραίοι ΜΑΖΙ με τους Γερμανούς ΝΑΖΙ. Παντού στήνουν —με χρήματα βέβαια των λαών— μνημεία του «Ολοκαυτώματος», για να «μαθαίνουν» και οι επόμενες γενιές ποιοι είναι οι «απρόσβλητοι» …Οι υπεράνω κριτικής, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου θέλουν.

Είναι φανερό πλέον ότι «μέθυσαν» από τη δύναμή τους και γι’ αυτόν τον λόγο άρχισαν τα λάθη. Σε αυτήν τη «μέθη» και την αίσθηση της παντοδυναμίας αναζητούμε το αίτιο που αυτοπαγιδεύ­τηκαν, ιδρύοντας το κράτος τού Ισραήλ. Μόνοι τους —και χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος— δημιούργησαν ξανά τις συνθήκες εκείνες, τις οποίες βρήκε μπροστά του ο Βεσπασιανός. Οι Σιωνιστές τής Διασποράς έχουν γίνει και πάλι όμοιοι με τους αμετανόητους κλέφτες και τους ληστές τού Σίμωνα Μπεν Γκιόρα, οι οποίοι εκτός από τους Ρωμαίους λεηλατούσαν και τους ίδιους τους Ιουδαίους …Τους νοικοκύρηδες Ιουδαίους, οι οποίοι εργάζονταν για να επιβιώσουν και δεν έκλεβαν. Μόνοι τους δηλαδή ακύρωσαν έναν επιτυχή για τους ίδιους σχεδιασμό και τον επανέφεραν στα αρχικά του δεδομένα, τα οποία ήταν εις βάρος τους. Μόνοι τους οι Σιωνιστές ακύρωσαν το «άλλοθί» τους για τη διαιώνιση της παρασιτικής τους παρουσίας μέσα στον πάμπλουτο Χριστιανισμό.

Θέμα χρόνου είναι να τιμωρηθούν με τον πιο σκληρό τρόπο. Έχουν αφήσει «πίσω» τους πολλά εκατομμύρια χριστιανικών πτωμάτων και πολύ δυστυχία για ν’ αφεθούν ατιμώρητοι ν’ απολαύσουν λείες. Αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς …Το γνωρίζουν οι ίδιοι οι Εβραίοι, εφόσον αυτή η Γνώση τούς έχει παραδοθεί από τον Ίδιο τον Θεό. Ο Ραβίνος Nir Ben Artzi τούς έχει «ενημερώσει» περί όλων αυτών …Τους έχει «ενημερώσει» ότι …«όποιος θα εμφανιστεί ως ο Εκλεκτός τού Θεού, θα αγαπά το Ισραήλ και τους Ισραηλίτες, αλλά θα μισεί τους Εβραίους τής Διασποράς» …Το Ισραήλ, το οποίο κατοικείται από Ισραηλίτες και όχι από Εβραίους, όπως αυτοί της Διασποράς …Το Ισραήλ, το οποίο κατοικείται από τον πραγματικό ιουδαϊκό λαό και όχι από Σιωνιστές συμμορίτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον Ιουδαϊσμό για να γίνονται πλούσιοι εις βάρος των άλλων.

Αυτός ο λαός είναι που θα τύχει της προστασίας τού Θεού. Ο Θεός θα προστατεύσει το Ισραήλ απ’ όλους τους εχθρούς του, αλλά οι Εβραίοι τής Διασποράς θα αφεθούν μόνοι τους στο έλεος των θυμάτων τους, που —όπως είναι φυσικό— θα μετατραπούν αυτόματα σε εχθροί τους μόλις αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους …Εγκλήματα φοβερά και τρομερά, εφόσον οι Σιωνιστές δολοφόνοι είναι υπεύθυνοι για τις μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Τόνοι ανθρώπινου αίματος απαιτήθηκαν, για να παριστάνουν οι Ρότσιλντ, οι Σόρος και οι Μπάφετ τους μεγιστάνες και τους «φιλάνθρωπους» …Πάνω σε πτώματα είναι χτισμένοι οι υπερπολυτελείς ουρανοξύστες τους …Θα αποκαλυφθούν εγκλήματα και αθλιότητες, τα οποία δεν μπορεί να τα διανοηθεί ανθρώπου νους…

…Θα αποκαλυφθεί ότι οι παριστάνοντες τα «θύματα» του «Ολοκαυτώματος» υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί θα τιμωρηθούν με τον τρόπο που τους αντιστοιχεί. Τα πάντα θα εξελιχθούν όπως έχουν σχεδιαστεί από τον Ίδιο τον Θεό. Απλά είναι τα πράγματα. Θα πρέπει ν’ αφήσουμε κατά μέρος τα «παραμύθια» τής προπαγάνδας των Εβραίων και να δούμε τα πράγματα με επιστημονική και άρα με αντικειμενική ματιά. Τα περί «συνωμοσιολογίας» —και άλλα αμυντικά «εφευρήματα» των Εβραίων— θα πρέπει να τ’ αφήσουμε στην άκρη, για να δούμε πού «βρισκόμαστε» ως κοινωνία …Πρέπει να μελετήσουμε άρθρο προς άρθρο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και να δούμε τι έχει εφαρμοστεί εις βάρος τής χριστιανικής κοινωνίας και τι ακριβώς ζημιά προκάλεσε αυτό το «εγχειρίδιο» των Εβραίων …Να δούμε τι είχαν εξ’ αρχής σκοπό να επιτύχουν και τι κατάφεραν τα άρρωστα μυαλά που τα συνέταξαν.

 …Πρέπει να εξεταστεί ο ρόλος των Σιωνιστών σε κάθε «βήμα» που οδήγησε προς την τραγική χριστιανική «πτώση». Εάν αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπήκαμε στην «άβυσσο» μέσω μιας πολύ μελετημένης αντιχριστιανικής και ξεκάθαρα αντικοινωνικής πολιτικής, να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να καταδικαστούν σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα θα πρέπει να εξεταστούν με τον ίδιο αντικειμενικό τρόπο και τη μεθοδολογία που αναγνωρίζει η επιστήμη τής ιστορίας και βέβαια αυτή της εγκληματολογίας. Εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων θυσιάστηκαν, για να εφαρμοστούν μισαλλόδοξα σχέδια εξουσίας. Εάν χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ψυχές για να γίνουν απλά κάποιοι πλούσιοι, θα πρέπει να το βρούμε …Το «χρωστάμε» στους ανθρώπους που «χάθηκαν» άδικα, χωρίς να φταίνε σε τίποτε …Το «χρωστάμε» στους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι έζησαν στην Κόλαση των πολέμων, χωρίς να γνωρίζουν ποιος και γιατί τους «έσπρωξε» εκεί μέσα.

Οι δικοί μας πρόγονοι ήταν αυτοί, οι οποίοι με τα κορμιά τους «μπάζωναν» τα ευρωπαϊκά ρέματα, για να πλουτίζουν κάποιοι «αόρατοι» Δήμιοι. Οι δικοί μας άνθρωποι βίωναν μια τρομερή φτώχεια κι εκμετάλλευση, για να γελάνε και να πλουτίζουν τα τεμπελόσκυλα, τα οποία απλά μετέτρεπαν σε «μπίζνες» τα μνημεία τού «Ολοκαυτώματος». Τέτοια κοροϊδία δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Όλα αυτά πρέπει ν’ αποκαλυφθούν …Πρέπει να γίνει ό,τι γίνεται και με τη διερεύνηση ενός κοινού εγκλήματος …Πρέπει να διερευνηθούν τα εγκλήματα των εγκληματιών, αλλά και τα «άλλοθι» όλων αυτών που δηλώνουν θύματα …και που «τυχαία» τα χέρια τους βρέθηκαν γεμάτα με κλοπιμαία …Πρέπει ν’ αναλάβουν οι ιστορικοί και οι επιστήμονες να γράψουν από την αρχή τη χριστιανική ιστορία τού τελευταίου αιώνα …Του αιώνα που οι Χριστιανισμός θρήνησε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και λεηλατήθηκε σε σημείο να μοιάζει σήμερα με γυμνό «κουφάρι».

Δεν έχει σημασία εάν είναι σωστά και λογικά αυτά τα οποία γράφουμε στο κείμενο αυτό …Υπάρχουν επιστήμονες κι επιστημονικές μέθοδοι, που επιτρέπουν την αντικειμενική καταγραφή όλων των γεγονότων. Κανένας φασίστας δεν πρέπει να αφεθεί να «καπελώσει» τους επιστήμονες και κανένας «αντιφασίστας» δεν πρέπει να αφεθεί να τους εμποδίσει να κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει ν’ ανοίξουν οι «φάκελοι» όλων των εγκλημάτων αυτού του κόσμου …Να ανοίξει ο φάκελος του «Ολοκαυτώματος» …Να μάθουμε με ονόματα και αριθμούς τα όσα αφορούν αυτήν την «πλάνη» που σκηνοθέτησαν εγκληματίες και οδήγησε σε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών κι έναν αιώνα αφόρητης δυστυχίας …Να ανοίξουν οι φάκελοι του υπουργείου Οικονομικών τής Δυτικής Γερμανίας, για να μάθουμε ακριβώς πόσοι και ποιοι Εβραίοι πήραν αποζημιώσεις για τα «πέτσινα» βασανιστήρια που υπέστησαν και ποια ήταν αυτά τα ποσά …Να δούμε πόσα χρήματα από την αμερικανική «βοήθεια» προς την Ευρώπη και τους λαούς της πήγαν κατ’ ευθείαν στις εβραϊκές τσέπες …Να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των κρατών, για ν’ αποκαλυφθούν οι ντιρεκτίβες που έρχονταν από τις ΗΠΑ, για να «διευκολύνουν» τις εβραϊκές τους κοινότητες στην απρόσκοπτη νέα Διασπορά τους και στην αθέμιτη «ανάπτυξή» τους …Να ανοίξουν οι φάκελοι της Σοβιετικής Ένωσης, για να δούμε ποιοι έδωσαν τις εντολές για τα εκατομμύρια των νεκρών των σταλινικών εκκαθαρίσεων.

Τα πάντα πρέπει να έρθουν στο «φως» εάν θέλουμε ν’ αλλάξει η κοινωνία μας και να πάει ένα «βήμα» μπροστά. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε εναντίον τους είναι να τους αφαιρέσουμε τη «λεία» από τα χέρια τους. Θεωρούμε πως είναι θέμα χρόνου ν’ αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη και ν’ αποδοθούν τα κλοπιμαία στους δικαιούχους τους. Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι θα πρέπει ν’ ανοίξουν απόρρητοι φάκελοι. Θα πρέπει να γίνει σε πανχριστιανικό επίπεδο μια καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων των Εβραίων τής Διασποράς. Πρέπει να γίνει μια καταγραφή των κλοπιμαίων τους, εφόσον στην κυριολεξία πρόκειται για λεία κακοποιών και δολοφόνων …Προϊόντα εγκλήματος είναι όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία …Αμύθητης αξίας περιουσιακά στοιχεία, τα οποία προέκυψαν στη Δύση από τα μεγάλα εγκλήματα των Παγκοσμίων Πολέμων, την τοκογλυφία και βέβαια τα μεταπολεμικά προνόμια των «Ολοκαυτωμάτων» και την ατιμωρησία των επαγγελματιών «θυμάτων».

Τα ανάλογα έγιναν και στον χώρο τής Ανατολής, ο οποίος ήταν γνωστός στο παρελθόν ως «Σιδηρούν Παραπέτασμα». Και εκεί θα πρέπει να γίνουν τα ίδια. Θα πρέπει να αποδοθούν στους λαούς τα αμύθητης αξίας περιουσιακά στοιχεία που άρπαξαν οι Εβραίοι «ολιγάρχες» και τα οποία προέκυψαν από τα μεγάλα εγκλήματα των κομμουνιστών και την ατιμωρησία των γνωστών «θυμάτων». Ούτε φαντάζεται κάποιος το «πλιάτσικο» που υπέστη ο ρωσικός λαός από τους Εβραίους. Ο λαός αυτός, ο οποίος, εξαιτίας των Εβραίων, «μπούκωσε» τα γερμανικά κανόνια με τις σάρκες τού «ανθού» τού λαού του, ήταν ο ίδιος που με τον πλούτο του «μπούκωσε» τους εβραϊκούς τραπεζικούς λογαριασμούς στις γερμανικές τράπεζες. ΚΑΝΕΝΑΣ λαός δεν κατακρεουργήθηκε και δεν λεηλατήθηκε σ’ αυτόν τον βαθμό από άλλον λαό όσο οι Ρώσοι από τους Εβραίους.

Γι’ αυτόν τον λόγο απαιτείται να γίνει άμεσα η καταγραφή τής εβραϊκής «λείας» μέσα στον χριστιανικό κόσμο. Αυτή η καταγραφή είναι απαραίτητη, για να γνωρίζει η ανθρωπότητα με πόσο αίμα πλήρωσε η ίδια για τα «βρόμικα» αποκτήματα των Εβραίων δολοφόνων. Αυτά τα παράνομα αποκτήματα —όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις— θα πρέπει να δημευτούν και να αποδοθούν στους λαούς που τα απώλεσαν εξαιτίας τής εγκληματικής δραστηριότητας των Εβραίων. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες, που αυτήν την καταγραφή την κάνουν μια πολύ εύκολη και σύντομη διαδικασία. Για λόγους οι οποίοι άπτονται της βλακείας τους και τους θράσους τους, οι ίδιοι δημιούργησαν τις συνθήκες που θα τους καταστρέψουν.

Έχοντας την αίσθηση της παντοδυναμίας και της ατιμωρησίας και προκειμένου —από το κόμπλεξ τους— να μετρήσουν» την «επιτυχία» τους και να συγκριθούν με τους ομοίους τους, έβαλαν τις περιουσίες τους στο κοινό ηλεκτρονικό «τραπέζι». Ψηφιοποίησαν στο σύνολο του ανεπτυγμένου κόσμου τα αρχεία των κτηματολογίων και πλέον δεν υπάρχει τίποτε «χαμένο». Ψηφιοποίησαν τα περιουσιολόγια των πολιτών και κανένας δεν μπορεί πλέον να «κρύψει» τίποτε …Τα πάντα —και άρα κι αυτά που αφορούν και τους ίδιους— υπάρχουν καταγεγραμμένα και έτοιμα προς «επεξεργασία». Ταυτόχρονα έκαναν κι άλλη μια βλακεία σ’ αυτόν τον τομέα …Και πάλι για τη δική τους ευκολία δημιούργησαν ένα παγκόσμιο ενιαίο διατραπεζικό δίκτυο, το οποίο συνδέει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μεταξύ τους …Ένα δίκτυο, του οποίου οι ίδιοι στον Καναδά —μέσω του διεφθαρμένου Τριντό— την τιμωρητική ισχύ δοκίμασαν, αφαιρώντας από τους διαδηλωτές οδηγούς φορτηγών το δικαίωμα της πρόσβασης στους λογαριασμούς τους …Σε ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς τους, προκειμένου να «κάμψουν» την αντίστασή τους.

Όλα αυτά, όμως, τα οποία σήμερα επιδεικνύουν την παντοδυναμία τους και την παγκόσμια επιρροή τους, θα γίνουν το αίτιο της σκληρής κι απόλυτης τιμωρίας τους. Με μια απλή κίνηση μπορούν να τους αφαιρεθούν τα πάντα. Αρκεί μια νέα εξουσία να θέλει να τους τιμωρήσει …κι αυτό επιτυγχάνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μπαίνει στους υπολογιστές η λίστα τον ονομάτων τους κι από παντού θα «φύγουν» με το πάτημα ενός κουμπιού …Λίστα, η οποία είναι εύκολο να βρεθεί και να είναι απόλυτα ακριβής, εφόσον όλοι αυτοί κατά καιρούς προσφέρονταν αυτοβούλως να καταγραφούν σε διάφορες λίστες, καθώς εισέπρατταν αποζημιώσεις, επιδόματα ή απολάμβαναν προνόμια και ειδική μεταχείριση …Λίστα, η οποία επί αιώνες δεν υπήρχε, εφόσον κρύβονταν πίσω από «ψευδώνυμα», υπηκοότητες κλπ. …Ένα «delete» «απόσταση» είναι αυτό, το οποίο κάποτε δεν μπορούσε κανένας διώκτης τους να επιτύχει, ακόμα κι αν κινούνταν με κρατικά μέσα εναντίον τους.

Σήμερα αυτό γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ό,τι τους έδινε σε προηγούμενες εποχές τη δυνατότητα να κρύβονται και να «χάνονται» από τα «μάτια» των διωκτών τους, σήμερα η τεχνολογία το ακυρώνει. Δεν υπάρχει γωνιά τού Κόσμου όπου να μπορούν να ξεφύγουν …και εάν υπάρχει κάποια τέτοια, θα είναι κάποια γωνιά στην οποία ούτε οι ίδιοι θα ήθελαν να βρεθούν. Αυτοί, οι οποίοι λεηλάτησαν τον κόσμο, θα πιαστούν με τα κλοπιμαία στα χέρια τους και δεν θα τους χαριστεί τίποτε. Με μία βαλίτσα στο χέρι θα μείνουν και θα παρακαλούν να τους δοθεί η επιλογή τής φυγής προς την πατρίδα …Θα φύγουν από τον Χριστιανισμό όπως έφυγαν εξ αιτίας τους οι Έλληνες από τη Νέα Ρώμη …Θα «σαπίσουν» στην ευτυχία σύμφωνα με τη λογική τού Κλάους Σβαμπ …Δεν θα έχουν στην κατοχή τους ΤΙΠΟΤΕ, αλλά θα είναι «ευτυχείς» … Θα «χορτάσουν» ευτυχία.

Αυτοί βέβαια θα είναι οι τυχεροί …και θα είναι μόνον εκείνοι, οι οποίοι απλά επωφελήθηκαν οικονομικά μέσα από αυτό το «πλιάτσικο». Αντίθετα οι Σιωνιστές, οι οποίοι θα κριθούν ένοχοι εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητας, θα έχουν μια διαφορετική «τύχη», που, δυστυχώς γι’ αυτούς, θα είναι τραγική και «παγωμένη». Την ίδια μοίρα μ’ αυτούς θα έχουν και οι Εβραίοι τής Μακεδονίας, που θ’ αποδειχθεί ότι έχουν εμπλακεί άμεσα στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Εάν «Θεσσαλονικείς», σαν τον «εμβολιαστή» Μπουρλά, έχουν ανάμιξη και στο θέμα των Πρεσπών, θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Μόνον οι τυχεροί Εβραίοι θα φύγουν με προορισμό το Ισραήλ …Θα φύγουν, όμως, όπως μπήκαν οι πρόγονοί τους στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία …και άρα με μόνο κεφάλαιό τους τις ψείρες στα κεφάλια τους και τους μύκητες στα πόδια τους …Θα φύγουν όπως έφυγαν οι επίσης κλέφτες και διαφθορείς πρόγονοί τους από την αυτοκρατορία τής Αιγύπτου. Μόνο που σήμερα ο νέος Φαραώ θα είναι πολύ πιο ισχυρός, Μωυσής δεν υπάρχει και τη θάλασσα θα την περάσουν «πετώντας» με αεροπλάνο.

Κακώς οι Εβραίοι «πανηγυρίζουν» σήμερα την «επιτυχία» τους. Κακώς «επενδύουν» το μέλλον τους σε καραγκιόζηδες ΝΑΖΙ τύπου Κλάους Σβαμπ, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από τον Κίσινγκερ και τη CIA για να θεμελιώσουν τη Νέα Τάξη. Κακώς ο υπέργηρος πλέον Κίσινγκερ εμφανίζεται στο προσκήνιο να υποστηρίζει την «εμπρηστική» απαίτηση της Ουκρανίας να εισέρθει στο ΝΑΤΟ και να «θυμίζει» στον κόσμο —και ειδικά στους Έλληνες— την άθλια ύπαρξή του …Ο Κίσινγκερ, ο οποίος μόνος του μας αποκάλυψε ότι γνώριζε εκ των προτέρων το πού θα οδηγούσε ο παραλογισμός τού Ζελένσκι, αλλά τώρα ζητάει ο ίδιος απ’ ΟΛΟΥΣ να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον παραλογισμό!!! …Ο ατιμώρητος σφαγέας τού Τιμόρ, τής Κύπρου και της Χιλής έκανε παρέμβαση, για να «βοηθήσει» την ανθρωπότητα …Ο υδροκέφαλος βρομύλος, ο οποίος «ανακάλυψε» την αφροδισιακότητα της εξουσίας.

Οι άνθρωποι είναι προφανές ότι έχουν «μεθύσει» από την παντοδυναμία τους και υποτιμούν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Φέρονται σαν Πλοιοκτήτες, ενώ είναι Πειρατές. Φέρονται σαν αυτοκράτορες, αγνοώντας ότι η αυτοκρατορία την οποία διαχειρίζονται δεν είναι δική τους και ότι αυτή εξακολουθεί να έχει τα χαρακτηριστικά που της έχουν προσδώσει αυτοί που τη δημιούργησαν. Αντιλαμβάνονται τον πλανήτη σαν ιδιοκτησία τους, ενώ είναι θνητά παράσιτα, που απλά σε κάποια στιγμή κάποιος θα τα μαζέψει και θα τα ρίξει στη «φωτιά». Κακώς πήραν τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα όλα αυτά τα σκουπίδια, για να πάνε στο Νταβός, προκειμένου να «μαλώσουν» τον «ασυνείδητο» κόσμο, ο οποίος άναψε το καλοριφέρ του για να ζεστάνει τα παιδιά του. Κακώς πήγαν όλοι αυτοί οι μεγιστάνες στο Νταβός, για να μας πούνε πόσο «βρομιάρηδες» είναι οι φτωχοί, οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Εάν υπάρχει ορισμός τής υποκρισίας, αυτός σήμερα βρίσκεται επάνω στα χιόνια τού Νταβός …Εκεί όπου το πρωί τα κτήνη «σώζουν» τον κόσμο και τον Πλανήτη και το βράδυ κυνηγιούνται με τις βίζιτες.

Σε αυτούς τους αποθρασυσμένους κλέφτες και δολοφόνους αφιερώνουμε την Προφητεία τού Θεοκλύμενου προς τους «μεθυσμένους» Μνηστήρες τής Πηνελόπης …Μια Προφητεία, η οποία δόθηκε σε ανάλογες καταστάσεις, εάν σκεφτεί κάποιος ότι και οι Μνηστήρες κάποτε επιχείρησαν να ασκήσουν λογοκρισία και να φιμώσουν τους αντιπάλους τους, χρησιμοποιώντας ποινές οικονομικής φύσης …Σε αυτούς αφιερώνουμε την Προφητεία αυτήν. Τώρα, που όλα τα κτήνη τής λογοκρισίας και του «politicaly correct» τής Νέας Τάξης έχουν μαζευτεί στο Νταβός και εμπαίζουν όλη την ανθρωπότητα και βέβαια τον Θεό της…

…«Άθλιοι, άθλιο πάθος υποφέρετε! Νύχτα σας τύλιξε, κεφάλια, πρόσωπα, τα γόνατά σας. H οιμωγή σας φλέγεται, τα μάγουλά σας μούσκεψαν στο δάκρυ, αίμα οι τοίχοι στάζουν, αίμα της στέγης τα καλά δοκάρια, είδωλα γέμισε το πρόθυρο, είδωλα η αυλή, που βιάζονται να κατεβούν στο Έρεβος, να βυθιστούν στο σκότος· στον ουρανό αμαυρώθηκε ο ήλιος, μια καταχνιά θολή απλώνεται τώρα παντού.»

Όλα αυτά τα κτήνη, που βασανίζουν την ανθρωπότητα για τα κέρδη τους, θα τιμωρηθούν …Δεν θα γίνει το παγκόσμιο «RESET» που ελπίζουν και φαντάζονται …Ένα «DELETE» θα γίνει και θα αφορά ΜΟΝΟΝ τους ίδιους …Δεν θα «σώσουν» τον κόσμο, όπως αφελώς νομίζουν …Ο κόσμος απλά θα σωθεί απ’ αυτούς …Αυτοί είναι το πρόβλημα του κόσμου αυτού και όχι η λύση του. …Θα «τσιρίξουν» όταν έρθει η ώρα τής Κρίσης. Καμία Νέα Τάξη δεν έχει ακόμα νικήσει, όσο κι αν αυτό φαίνεται ως θέμα χρόνου να συμβεί. Εάν δεν σφυρίξει ο διαιτητής, δεν υπάρχει νικητής σε καμία σύγκρουση …και σ’ αυτήν την περίπτωση διαιτητής είναι ο Ίδιος ο Θεός. Τώρα, που οι Εβραίοι θεωρούν ότι έχουν θριαμβεύσει εις βάρος των Ελλήνων, ας είναι έτοιμοι για την πανηγυρική τους ήττα. Θα καταστραφούν στον απόλυτο βαθμό.

Όπως ακριβώς προβλέπουν και οι κατάρες τους …τώρα, που θεωρούν ότι τα απέκτησαν ΟΛΑ, τώρα θα τα χάσουν ΟΛΑ. Θέμα μερικών στιγμών είναι η ήττα τους …Δευτερόλεπτα μας χωρίζουν από το τελευταίο «σφύριγμα» του Θεού, το οποίο θα είναι «εκκωφαντικό», εφόσον θα γίνει με τις Σάλπιγγες της Αποκάλυψης. Είναι πλέον προφανές ότι σε λάθος Κυρίου τον Οίκο τρύπωσαν, για να εγκληματήσουν εις βάρος των παιδιών Του …Λάθος Κυρίου τα παιδιά αποφάσισαν να πληγώσουν, να λεηλατήσουν και να βιάσουν. Η Δικαιοσύνη τού Θεού θα βασιλεύσει στον Κόσμο. Το στρατηγικό σφάλμα τού Τίτου, το οποίο έβαλε σε περιπέτειες τη Ρώμη και το οποίο προσπάθησε ο Τραϊανός να «διορθώσει», σύντομα θα εξαλειφθεί.

Λάθος εποχή βρήκαν κάποιοι να παραστήσουν τους θεούς…

…και θα το πληρώσουν.

 

φωτό DeSa81 / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This