EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το τέλος των Ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

13 Feb, 2023

Η συνέχεια του άρθρου του Παναγιώτη Τραϊανού.

 

Το βρετανικό Παλάτι έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των Σιωνιστών και των Αμερικανών. Ο άλλοτε προστάτης των Σιωνιστών έγινε εχθρός τους. Το άλλοτε βρετανικό «πρότυπο» των Αμερικανών έγινε εχθρός τους. Εβραίοι —όπως οι Ρότσιλντ της Τράπεζας της Αγγλίας— και Αμερικανοβρετανοί —όπως ο Τσόρτσιλ—, συνωμότησαν εναντίον τού Παλατιού, το οποίο πλέον δεν είχε κανέναν λόγο να τους κάνει το χατίρι και να πέσει ξανά στην παγίδα ενός νέου πολέμου με τη Γερμανία. Το βρετανικό —και κατ’ ουσία γερμανικό— Παλάτι όχι απλά δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει ξανά μια αυτοκαταστροφική σύγκρουση με τη Γερμανία τού Χίτλερ, αλλά είχε και συμπάθεια για την αντικομμουνιστική «εκστρατεία» τού Χίτλερ. Όσο και να έσκουζε ο «έμπορος» του πολέμου Τσόρτσιλ, το Παλάτι δεν «τσιμπούσε» και δεν έμπαινε σε λογική σύγκρουσης με τη Γερμανία …Με τη δική τους Γερμανία, που με τα χρήματά τους την είχαν εξοπλίσει και την είχαν προετοιμάσει για την «παράστασή» της.

Οι συνωμότες είδαν κι αποείδαν και, βλέποντας τον χρόνο να περνάει, έκαναν την «κίνησή» τους. Το 1936 δολοφόνησαν τον πολύπειρο βασιλιά της, ο οποίος αντιδρούσε στο ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης με τους ΝΑΖΙ. Την ίδια χρονιά «παραίτησαν» με εκβιασμούς και απειλές τον εκπαιδευμένο διάδοχό του Εδουάρδο τον Η’ και στη θέση του τοποθέτησαν έναν «αχυράνθρωπο» …Τον μισόχαζο γιο τού βασιλιά, τον Γεώργιο, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη μισότρελη Ελισάβετ Μπόουζ. Με εκπαίδευση να αδειάζει τα τασάκια από τα αποτσίγαρα ο νέος βασιλιάς έγινε «λεία» τού διεφθαρμένου κι αλκοολικού Τσόρτσιλ, παρασέρνοντας τη Βρετανία στην καταστροφή. Με «αντιπαροχή» την παραμονή τού ιδίου και των διαδόχων του στον Θρόνο τής Αγγλίας, παρέδωσαν τη Βρετανία στα χέρια των συνωμοτών. Η Βρετανία ισοπεδώθηκε και το μόνο που επιβίωσε ήταν το Παλάτι των προδοτών, το οποίο είχε λάβει την αντιπαροχή του. Η Βρετανία αναγκάστηκε να εξαντλήσει μέσα και πόρους σε έναν άνευ αντικειμένου πόλεμο και καταστράφηκε ολοσχερώς. Στη θέση της «ανέτειλαν» ως νέα υπερδύναμη οι ΗΠΑ.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, για να δρομολογήσει κάποιος έναν τέτοιο πόλεμο, όπου απαραίτητα πρέπει να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ υπερδυνάμεων, πρέπει να κατέχει το απαραίτητο εργαλείο. Για να ισοπεδώσεις μια κατάσταση, μέσα στην οποία υπάρχει και μια πάνοπλη αυτοκρατορία, θα πρέπει να έχεις και μια «μπουλντόζα» του αντίστοιχου μεγέθους. Δεν αρκούν ούτε μόνον η γνώση ούτε μόνον τα χρήματα …Απαιτείται ένας πανίσχυρος «μοχλός» κι αυτό είναι ένα κράτος …και μάλιστα για την περίπτωσή μας ένα ισχυρό κράτος. Το «εργαλείο» των Εβραίων για τη δρομολόγηση του απαραίτητου γι’ αυτούς πολέμου ήταν η Γερμανία …Το εβραϊκής ιδιοκτησίας γερμανικό κράτος τού Χίτλερ …Το εθνικό κράτος τής Γερμανίας όπως το δημιούργησαν οι ίδιοι Εβραίοι τραπεζίτες και κομμουνιστές, χρησιμοποιώντας τη Βαυαρία και την Πρωσία ως βασικά «συστατικά» του. Με αυτό το κράτος ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους …Με τη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης, που είναι η σημερινή Γερμανία.

Οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν τους αγράμματους μεθύστακες του Χίτλερ και τους δικούς τους κομμουνιστές χαφιέδες, για να ισοπεδώσουν την Ευρώπη. Μόνοι τους ίδρυσαν την άθρησκη ναζιστοκομμουνιστική βαυαροπρωσική Γερμανία και, αφού την όπλισαν, την «εξαπέλυσαν» εναντίον τής Ευρώπης και των χριστιανικών λαών της. Ένα κράτος τού χριστιανικού κόσμου, χωρίς συγκεκριμένη θρησκεία και συγκεκριμένη εθνική ταυτότητα, επιτέθηκε σε όλα τα υπόλοιπα χριστιανικά κράτη, τα οποία εκείνη τη στιγμή είχαν τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά.

Αυτό ήταν το όλο μυστικό τής άθρησκης κι απεθνικοποιημένης Γερμανίας. Ιδρύθηκε με ένα και μόνο «ελατήριο» ύπαρξης …Το συμφέρον αυτών στους οποίους ανήκει και ταΐζουν εκείνους που υποτίθεται παριστάνουν τον λαό της. Αυτόν τον κρατικό φονικό μηχανισμό δημιούργησαν οι Εβραίοι κοινωνικοί «μηχανικοί» και αυτόν τον εκμεταλλεύτηκαν εις βάρος όχι μόνον του Χριστιανισμού, αλλά και εις βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μόνοι τους ίδρυσαν τον πιο άχρηστο και φονικό κρατικό μηχανισμό στην ιστορία τού κόσμου. Ένα κράτος, το οποίο, και μόνον που υπάρχει, αποτελεί ντροπή για την ανθρωπότητα …Το μόνο χριστιανικό κράτος, το οποίο είναι στην κυριολεξία ιδιοκτησία των Εβραίων και ο λαός του λειτουργεί ως «κατοικίδιό» τους …Το μόνο χριστιανικό κράτος, το οποίο ούτε θεωρητικά δεν ανήκε ποτέ στον λαό του …Το μόνο κράτος τού οποίου οι ιδιοκτήτες ανήκουν σε διαφορετικό λαό και είναι διαφορετικής θρησκείας, εθνικότητας και κοσμοαντίληψης απ’ αυτό που θεωρητικά «περιγράφει» ο τίτλος του. Δεν χρειάζεται κάποιος να ψάχνει σε συνωμοτικά εγχειρίδια την απόδειξη αυτού του οποίου λέμε. Αρκεί να σκεφτεί ότι οι μεγαλύτεροι και πιο ισχυροί οπαδοί τής γερμανικής ενοποίησης της Βαϊμάρης ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι Εβραίοι.

Εβραίοι δηλαδή ήταν εκείνοι, οι οποίοι οραματίζονταν τη βαυαροπρωσική ένωση των Καθολικοπροτεσταντών Γερμανών. Αυτοί ήταν που οραματίζονταν τη «Δημοκρατία τής Βαϊμάρης» και όχι οι Βαυαροί ή οι Πρώσοι, τους οποίους τους αφορούσε άμεσα το θέμα. Πρωταγωνιστής στον αγώνα για τη «χειραφέτηση» των Γερμανών ήταν ο ίδιος ο ιδρυτής τού σύγχρονου Σιωνισμού …Ο ίδιος ο Χερτσλ. Δηλαδή, ένας εθνικά Εβραίος —ουγγρικής καταγωγής— αγωνιζόταν στη Γερμανία για την «εθνική» ενοποίησή της με το σύνθημα «Ehre, Freiheit, Vaterland» («Τιμή, Ελευθερία, Πατρίδα»). Μιλάμε για τραγικά πράγματα …Μιλάμε για πραγματική γερμανική «αναγέννηση» …Μιλάμε για εθνικό «όραμα» των «Γερμανών» ερήμην των Γερμανών. Αυτή η Γερμανία των Σιωνιστών ιδιοκτητών της είναι εκείνη που αποτελεί τον μόνιμο «καρκίνο» τού Χριστιανισμού. Αυτή η ενήλικη αιμοσταγής «ύαινα» ανάμεσα στους χριστιανικούς «λεοντόσκυμνους» είναι εκείνη που τους «ματώνει» κάθε φορά που βολεύει τους Εβραίους …Μια διαρκής «πληγή» στο σώμα τής Ευρώπης.

Αυτή είναι η Ναζιστική Γερμανία, της οποίας ΑΠΟΛΥΤΗ φυσική συνέχεια αποτελεί η σημερινή Ενωμένη Γερμανία. Αυτό ήταν το «όπλο» των Εβραίων και με το «όπλο» αυτό μεθόδευσαν την ύπουλη επίθεσή τους εναντίον τού Χριστιανισμού. Με ζητούμενο την απόλυτη ισοπέδωση της Ευρώπης και στόχο τη μεταπολεμική ανοικοδόμησή της μέσω των δικών τους δανείων, σχεδίασαν και μεθόδευσαν τη μεγαλύτερη ανθρωποσφαγή στην ανθρώπινη ιστορία. Οι «φιλοξενούμενοι» των Χριστιανών οργάνωσαν τον μεγαλύτερο χριστιανικό «Εμφύλιο» όλων των εποχών …Τη μεγαλύτερη χριστιανική σφαγή όλων των εποχών. Απλά, για το κέρδος, δρομολόγησαν ένα έγκλημα τερατωδών διαστάσεων με πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρών.

Αυτό ήταν και το πιο επικίνδυνο σημείο τού συνωμοτικού εγχειρήματός τους. Ακριβώς επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δεδομένα, έπρεπε να εξασφαλίσουν ένα «άλλοθι». Τότε μεθόδευσαν την αυτοθυματοποίησή τους, που ήταν το περίφημο «Ολοκαύτωμα». Είχαν ανάγκη μια τέτοια μεθόδευση, γιατί ήταν φανερός ο ρόλος τους …Ήταν ήδη ύποπτοι και ένιωθαν την εχθρότητα όλων των Χριστιανών με την άμεση εμπλοκή τους στο θέμα τού κομμουνισμού, ο οποίος απειλούσε με διάλυση το σύνολο των χριστιανικών κρατών. Αρκετά χρόνια πριν τη ναζιστική λαίλαπα οι Εβραίοι είχαν ήδη προκαλέσει την ανεπιθύμητη γι’ αυτούς προσοχή των Χριστιανών. Η άμεση σχέση τους με τους κομμουνιστές σε όλα τα κράτη τούς έκανε μισητούς σε όλα τα επίπεδα …Δικά τους «κατασκευάσματα» ήταν όλοι οι ιδρυτές των κομμουνιστικών κομμάτων σε όλες τις χώρες …Από τη Λούξεμπουργκ και τον Μπεναρόγια μέχρι τον Λένιν και τον Τρότσκι. Όλα αυτά, όμως, τα γνώριζαν οι λαοί και η οργή τους «φούσκωνε» και σχηματοποιούνταν σε έναν επικίνδυνο αντισημιτισμό.

Τα πράγματα θα χειροτέρευαν γι’ αυτούς όταν θα έπρεπε να κάνουν το επόμενο βήμα —το οποίο ήταν και το πιο κρίσιμο—, γιατί θα πυροδοτούσε τη μεγαλύτερη ανθρωποσφαγή στην ανθρώπινη ιστορία …Όταν θα έπρεπε να χρηματοδοτήσουν τους ΝΑΖΙ, για να φτιάξουν τη φονική τους «μηχανή». Αναγκαστικά θα γινόταν αυτό, για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Οι Εβραίοι δεν θα μπορούσαν να περιοριστούν μόνον στη χρηματοδότηση του κομμουνισμού …Θα έπρεπε να χρηματοδοτήσουν και το αντίπαλον δέος, του που ήταν ο Ναζισμός. Οι ίδιοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον ναζιστή Χίτλερ, ήταν και τα αφεντικά τής κομμουνίστριας Λούξεμπουργκ. Οι ίδιοι, που χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ να ισοπεδώσει την Ευρώπη, ήταν οι ίδιοι που τον χρηματοδοτούσαν να συγκεντρώσει και να προστατεύσει την πανευρωπαϊκή Διασπορά των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αναγκαστικά έπρεπε να γίνει αυτό …για λόγους ασφαλείας …Για να εξασφαλίσουν τη συλλογική τους επιβίωση ακόμα και στην περίπτωση που τα πράγματα δεν θα πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Φοβούνταν ν’ αφήσουν τις εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης απροστάτευτες απέναντι σε πράξεις αντεκδίκησης. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε αυτές να συγκεντρωθούν στο πιο ασφαλές γι’ αυτές μέρος και ασφαλέστερο από τη Γερμανία δεν υπήρχε. Γι’ αυτόν τον λόγο συγκέντρωσαν τους Εβραίους στο σύνολό τους και όχι με βάση κάποιες υποτίθεται προδιαγραφές φύλου, ηλικίας, ικανότητας εργασίας, δεξιοτήτων κλπ., εάν υποθέσουμε ότι θα τους πήγαιναν για να εργαστούν σε «στρατόπεδα εργασίας». Έδωσαν μια αναίμακτη και άρα άνευ κόστους για τους Εβραίους «παράσταση» ψευδοβίαιης «συγκέντρωσης», προσπαθώντας να «πείσουν» τους αδαείς παρατηρητές ότι επρόκειτο περί διωγμών, ενώ συνέβαινε το αντίθετο.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι’ αυτό το οποίο συνέβη. Όλους τους εχθρούς τους ανεξαιρέτως οι Γερμανοί τούς εκτελούσαν επιτόπου και τους Εβραίους τους κουβαλούσαν στη Γερμανία για να τους «κάψουν»; Γιατί δεν τους απέκλειαν στα γκέτο να πεθάνουν μόνοι τους και να γλιτώσουν και τα έξοδα συγκέντρωσης και μεταφοράς; Ποια μπορεί να ήταν η λογική τής επιλογής τους να τους περιφέρουν ανά την Ευρώπη; …Ή μήπως τους επέλεξαν για να τους εκμεταλλευτούν σαν δούλους στα εργοστάσιά τους; Διάλεξαν δηλαδή οι Γερμανοί τον πιο ανεκπαίδευτο και τεμπέλη λαό στην ανθρώπινη ιστορία, για να εκμεταλλευτούν την εργασία του στα ασυναγώνιστα εργοστάσιά τους; …Τον λαό αυτόν, ο οποίος δεν γνώριζε κανέναν τύπο χειρωνακτικής εργασίας; …Ούτε αυτό έχει λογική. Το μόνο λογικό σενάριο είναι αυτό της προσφοράς συνθηκών ασφάλειας των Εβραίων από τον απειλητικό τους περίγυρο …Αυτό, το οποίο είδαμε τελικά και να συμβαίνει. Στην περίοδο της μεγάλης «σφαγής» ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών λαών, οι Εβραίοι, ως λαός —νέοι, γέροι και παιδιά—, ήταν στο σύνολό τους καλά προστατευμένοι στα στρατόπεδα των Ναζί υπαλλήλων των Σιωνιστών …Στην περίοδο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΟΛΩΝ των χριστιανικών λαών, οι Εβραίοι ήταν καλά προστατευμένοι από τη Βέρμαχτ …Τον ιδιωτικό τους στρατό …τού ιδιωτικού τους κράτους …που παρίστανε το γερμανικό.

Όταν ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή σφαγή και οι καταστροφές, οι Εβραίοι, που τις μεθόδευσαν, όχι μόνον δεν κινδύνευσαν, αλλά «έπεισαν» τους πάντες για το «άλλοθι» τους. Από τότε —και με «άλλοθι» το κόλπο τού «Ολοκαυτώματος»— εξασφάλισαν με όρους αθέμιτου συναγωνισμού την πιο μεγάλη «επιτυχία» που έχει ποτέ λαός γνωρίσει στον κόσμο …«Δήλωσαν» απλά ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ νεκρών και στη συνέχεια «σφράγισαν» όλα τα εκείνα στοιχεία, τα οποία αφορούσαν τη «δήθεν σφαγή». Γιατί μιλάμε για «δήθεν σφαγή»; …Γιατί, ακόμα και μαθηματικά να το εξετάσει κάποιος, δεν «βγαίνουν» οι αριθμοί. Το ανθρώπινο σώμα είναι ύλη και η ύλη ακολουθεί φυσικούς κανόνες. Εάν συνυπολογιστεί ο χρόνος λειτουργίας των στρατοπέδων συγκέντρωσης, η «χωρητικότητά» τους, ο αριθμός των κρεματόριων, η «απόδοσή» τους σε «έργο» και η ενέργεια που απαιτεί η καύση έξι εκατομμυρίων πτωμάτων, δεν «βγαίνει» αυτό ως υπολογισμός.

Όπως δεν μπορείς με ένα «γκαζάκι» να κάψεις έξι βόδια, έτσι δεν μπορείς με εκείνα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης να «φιλοξενήσεις», να σκοτώσεις, να κάψεις και να εξαλείψεις έξι εκατομμύρια ανθρώπων —πόσο δε μάλλον εάν σκεφτεί κάποιος ότι σ’ εκείνα τα στρατόπεδα δεν υπήρχαν μόνον Εβραίοι κρατούμενοι— …Τουλάχιστον δυόμιση ώρες καύσης απαιτεί ένα σύγχρονο κρεματόριο, για να αποτεφρώσει ένα ανθρώπινο πτώμα. Με τα μέσα που είχαν τότε οι ναζιστές στη διάθεσή τους, πόσους Εβραίους μπορούσαν να αποτεφρώσουν μέσα σε μία ώρα, η οποία έχει 60 λεπτά …μέσα σε μία ημέρα, η οποία έχει 24 ώρες …μέσα σε έναν χρόνο, ο οποίος έχει 365 ημέρες …και για τα λίγα χρόνια που τα στρατόπεδα συγκέντρωσης υπήρξαν σε λειτουργία;;; …ΔΕΝ βγαίνουν αυτά τα νούμερα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι εκείνα τα στρατόπεδο δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να βάζουν στη σειρά ανθρώπους για να τους σκοτώνουν και να τους αποτεφρώνουν, δεν «βγαίνουν» οι αριθμοί που ισχυρίζονται οι Εβραίοι.

Επιπλέον, δεν «συμφωνούν» με αυτό το τεράστιο «έλλειμα» οι καταγεγραμμένοι εβραϊκοί πληθυσμοί πριν και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πόσο μεγάλο ήταν το έθνος-«ακορντεόν» των Εβραίων; Πόσοι ήταν προπολεμικά οι Εβραίοι και πόσοι απέμειναν ζωντανοί μετά απ’ αυτόν; Δευτερευόντως, υπάρχει κι ένα άλλο περίεργο φαινόμενο, ορατό μάλιστα δια γυμνού οφθαλμού. Ο αριθμός των 6.000.000 έχει επτά ψηφία …Ποιος έχει δει χέρι Εβραίου με αντίστοιχα ψηφία; Ο κάθε Εβραίος κρατούμενος δεν είχε έναν μοναδικό αριθμό, ο οποίος αποτελούσε την «ταυτότητά» του, για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους; Τον 73.488 τον γνωρίζουμε από την παραδίπλα φωτογραφία. Ποιος Εβραίος όμως ήταν το νούμερο 3.647.852; Πόσες αποζημιώσεις δόθηκαν σε επιζήσαντες μετά το πέρας τού «Ολοκαυτώματος», ώστε να υπολογίσουμε τους απολεσθέντες σε σχέση με τους «έγκλειστους»; Το ότι όλοι σχεδόν οι Εβραίοι είχαν εκεί έναν συγγενή τους να τον «κλαίνε», λογικό είναι αυτό, όταν εκεί είχαν συγκεντρώσει οι ΝΑΖΙ ολόκληρες οικογένειες μαζί με τα υπερήλικα μέλη τους. Είτε εκεί είτε στα σπίτια τους όλοι αυτοί οι υπερήλικες θα πέθαιναν σ’ εκείνο το βεβαρυμμένο για όλους χρονικό διάστημα του πολέμου. Τον θάνατο εκείνων των γερόντων ποιος τον «χρεώνεται»; Η ανθρώπινη φύση ή οι ΝΑΖΙ; Όταν με απλές σκέψεις μπορείς ν’ αμφισβητήσεις δεδομένα, επάνω στα οποία στηρίζονται ολόκληρες πολιτικές, αντιλαμβανόμαστε και τον λόγο που απαγόρευσαν κάθε είδους έρευνα επάνω στο θέμα αυτό.

Το θέμα είναι πως όλα αυτά «σφραγίστηκαν» νομικά κι απαγορεύτηκε κάθε συζήτηση για τα δεδομένα τού «Ολοκαυτώματος» …Το «Ολοκαύτωμα» υπήρξε το μόνο ιστορικό γεγονός, το οποίο δεν παραδόθηκε ελεύθερα στην ιστορική μελέτη. Οι Εβραίοι, που τους αφορούσε, ήταν τα μόνα θύματα μαζικών εγκλημάτων, τα οποία δεν επέτρεψαν τους ιστορικούς να «ψηλαφίσουν» το έγκλημα που έγινε εις βάρος τους. «Σφράγισαν» τα πάντα και δεν άφησαν τίποτε ελεύθερο στην επιστημονική έρευνα. Ό,τι αποφάσισαν οι εβραϊκοί «σύλλογοι» των «θυμάτων» καταγράφηκε σαν «αλήθεια» και ποινικοποιήθηκε ακόμα και η απλή αμφισβήτηση αριθμητικών δεδομένων, τα οποία ήταν εξόφθαλμα εσφαλμένα ή ακόμα και παράλογα. Ό,τι δεν συμφωνούσε με τις απόψεις ιδρυμάτων τύπου Βίζενταλ ήταν αντισιωνιστικό και βέβαια «κρυπτοναζιστικό». Δημιουργήθηκαν εβραϊκές οργανώσεις, οι οποίες ως μοναδικό αντικείμενό τους είχαν να εντοπίζουν και να καταγγέλλουν αυτούς, οι οποίοι αμφισβητούσαν την «αλήθεια» του Σιωνισμού.

 

photo ArtTower / https://pixabay.com/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This