ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Τραγωδία στο Palmetto Expressway

Τραγωδία στο Palmetto Expressway

17 Mar, 2022

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά σε πυροβολισμούς, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην οδό Palmetto Expressway στο Μαϊάμι-Ντέιντ την Τετάρτη.

Οι πυροβολισμοί έγιναν κοντά σε ράμπα προς την Okeechobee Road από τις βόρειες λωρίδες του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας.

Αξιωματούχοι της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα δήλωσαν ότι ένα κόκκινο Sedan Nissan βρισκόταν στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας όταν κάποιος πυροβόλησε εναντίον του, χτυπώντας τον οδηγό και τον συνοδηγό. Μετά τον πυροβολισμό το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε τσιμεντένιο τοίχο.

Οι αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής Διάσωσης της Hialeah δήλωσαν ότι για τον ένα άνδρα, 20 ετών, που επέβαινε στο όχημα, διαπιστώθηκε ο θάνατος. Ο άλλος άνδρας πυροβολήθηκε στην κοιλιά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε τοπικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Video: https://www.nbcmiami.com/multimedia/scene-of-fatal-shooting-on-palmetto-expressway/2715248/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα